-
m!šulka.....
hm.je fakt kunďák.......aspoň plomě.........fakt supel chlap.....takového bych chtěla......... *14* *5* -
-
Re: m!šulka.....
jj jaa taky!! *14* *14*
-
-
jared
Neni jedno, jestli je nebo neni gay...stejne ho vidite jenom ve filmu nebo na podiu..., takze co resite.Libit se nam bude, at je jakejkoliv, takze *3* -
-
Re: jared
tjn, ae je strasna skoda ze ho nikdy nemuzu mit!!!! *10* *10* *14* *14* *9* *9*
-
-
ahojky.pane
Chtěl bych mu udělat krásný orálek s výstřikem na konec:* -
for everybody
Děti děláte, jak kdyby na tom záležel celej svět, každej je prostě pěknej nějak jináč...tak se tu zbytečně nehádejte, nemá to cenu, každej má Jareda rád... Každej si na něm najde to svý pěkný...takže...klídeeek *5* *3* *5* -
No ty dilino..
To Katka - no ty si taky strašně chytrá, spíš bych řekla že ten novej člen se tam dostal tak, že se s Jaredem vyspal, protože jak určitě víš, tak s Cameron Diaz zasnoubený nebyl, stejn jako nechodil ani s jednou holek dokonce ani s "Olsonkou" (správně Olsenkou) ani s "Ashle" (správně Ashlee), protože ja gay a popřel jakékoli chození či milostné styky s tebou jmenovanými. Víš, čti si třeba nějaké informace o něm v angličtině, zlatíčko. Jinak já mam Jareda ráda i přes jeho orientaci. Pa, ZLATO *9* -
Nechápete
Vy jste uplné dyliny vy vůbec nic nchápete Barborko on není málo slavný je hodně slavný!Jo a jestli si myslíte že jako blondák vypadá dobře tak...radši se nebudu vyjadřovat jak k tomuto tak k tomu že neznáte jinačí filmy kromě Alexandra velikého a Requien for dream!On hrál i v Americkém psychu,klub rváčů,Panic room,tenká červená linie,narušení a mohla bych pokračovat!a jestli znáte jenom klipy jako The Kill,From Yesterday tak nejste moc dobré fanynky oni mají i starší písničky...které jsou taky skvělé jenomže vás zajímají jeho oči a nic víc!Právé fanynky by to dokazovaly jinak třeba jak se dostal ten nový člen skupiny do skupiny?huh víte?Ne!Stepoval před Jaredovým domem dokud s ním nepromluvil a když Jared ani nevylezl tak zaklepal na dveře a zahrál mu a řekl že chce být v jeho kapele....a Jared řek že klidně!Jo a mimochodem Jared byl zasnoubený s Cameron Diaz a chodil s Jednou holek z rodu Olsons,Ashle Simpson,Lindsay Lohan!To je vše!Jen si všímejte spíš toho jakou hudbu zpívá a co do té hudby dává!Co ty písničky vyjadřují pak pochopíte osobnost Jareda....jo a spekuluje se o tom že Jared si sám točí klipy pod falešným jménem!Tak berte i to že je skromný a strašně tajemný a nejen že má hezké oči! *4* někdy se zas ozvu! -
-
Re: Nechápete
ty jo obdivuju te myslim ze ty ses ta opravdova fanynka.... *3* -
jo sice mas pravdu ze lidi znaj Jareda jen z tehle dvou filmu a ze hral asi ve 150 dalsich,ae skoro v kazdym filmu hral jen nejakou malinkou rolicku....a ja osobne ani newim jestli jsem jinej film nez requiem a obchodnika videla....a jestli jo tak jsem si ho ani newsimla....a requiem podle me byla jedna z jeho mala velkejch roli a z toho filmu mi on taky utkvel v hlave....nejdriv jsem vudela film a pak az za par mesicu v televizi klip....do ty doby jsem ani nevedela ze nejak 30stm existujou az kdyz jsem videla ten klip rekla jsem si hale neni to nahodou ten co hral v tom a tom....mno a huraa je to on....a ta jeho hudebni kariera ho podle me ted proslavila nejvic,ptz driv si rekl/a Jared Leto a kazdej kdo to je?? mno takovy je muj nazor na tu zbytecne vyhrocenou situaci tady....ae jestli nekdo mate jinej tak to je v poradku....a jestle jedno...je prece uplne jedno jestli je gay nebo neni a jestli driv chodil s tou a tou....ani jedna z nas tady ho nikdy mit nebude a on si muze delat co chce....je to sice nadhernej chlap....ae ne pro nas.....tak se tu mejte hezky a sry ze jsem vam vpadla do diskuze jen me to trochu zarazilo.... *7* -
Ha ha ha tleskám... tak tohle všechno samozřejmě pravý fans vědí... jako já to vím a i mnohem víc, protože pro 30 STM dýchám, nejen pro něj.. nový člen skupiny se jmenuje Tim jen tak pro zajímavost ( i když vlastně ještě není oficko, takže kdo ví)... jistě, že víme, kde všude hrál.. a co se týče starších písniček, tak jistě že znám, od Anarchy in Tokio po Struggle... takže tady nemusíš poučovat.. s Cameron Diaz měl dokonce pejska, nechodil s Ashley ale s Jessicou, s blbkou Olsenkou a Lohankou a Scarlett Johansson atd atd... hrál i v Highway a My So called Life atd. atd.. takže nejsi jediná, kdo má znalosti... a to jich mám možná víc... nemusíš se tu na ty holky vytahovat kočko, protože vždycky jsou lidi, který toho budou vědět víc než ty! *1* -
-
Re: Re: Nechápete
To vim taky že chodil z Camerom Diaz i s Lindsay Lohan měl potyčku.tohlento si taky pečtu někde v novinách nebo si to dokážu najít na internetu. *15*
-
-
Dilina jseš tady jedině ty.Dělaš akorád ze sebe chytrou jak nádražák.To je snad jedno jak ho máme rádi nebo jak ho milujem.Některá má ráda jeho oči,nebo jeho božký tělíčko,jak zpívá nebo jak hraje ve filmech.Právě že chápeme.Máme ho ráda každá jinak.Takže nám polib PRDEL. *16* *5* A nech nám naše sny a myšlenky na něj jak ho máme rádi my.PS:Příště můžeš zase napsat něco inteligentního,já se ráda zase přidám.
-
-
Jared is the best singer!
Jared je naprosto úchvatnej. Znám ho hlavně jako zpěváka 30 Seconds to Mars. tuhle skupinu miluju a jeho taky. V úterý jsem byla v Praze na koncertu Linkin Park, kde hráli jako předkapela, prostě úžasný. A taky mám Jaredův podpis *14* ... to byl zážitek... -
-
Re: Jared is the best singer!
jo ja tam byla taky na koncerte a asi nejsi jedina kdo ma podpis...ae jako podruhy bych to toho nesla se nekam ztrapnit pro jeden cmaranec....fakt priserny ty lidi....byli jako zvirata....ae mam ho mno.... *1*
-
-
JAREEEEDIK
jaredik je naj sexi a najzlatsi na sveteeee.... lubime hoooo *14* cmukyyyy,cmuq,cmuq,cmuq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jaredek je sexy
Jaredek je ten nejvíc sexy chlap na celým světě. V jeho očích se úplně utápím, jeho charisma, smysl pro humor, intelegence, hlas, filozofie,...všechno na jedničku. Prostě ho miluju!!! Jared forever!!! Znám ho sice měsíc a půl, lae úplně mě uhranul. každý den si prostě musím pustit písničku From Yesterday. Bez toho už nedokážu žít. Jsem asi už závislá, ale co se dá dělat. Míša
PS: Klidně mi písněte na icq: 209079646 *14* *14* *4* *8* *4* *3* -
-
Re: Jaredek je sexy
a proč si myslíš, že dvakrát získal titul "Nej sexy muž planety"? *1* -
Re: Jaredek je sexy
úplně s tebou souhlasím,já si písničky jako from yesterday,the kill,was it a dream,the story,beautiful lie atd...taky pouštím každý den a před spaním si vždycky musím pustit the story jinak bych ani neusla...on je prostě naprosto dokonalej,když ho vidím tak úplně umírám *14* a bez něho by to nešlo,akorát mě mocky mrzí že sem nemohla na koncert *9* -
-
Re: Re: Jaredek je sexy
Uplně souhlasím se vším co jste tady napsali ...taky mě mrzí, že jsem nemohla na konzert....bohužel to mám daleko....:-((
-
-
-
Modrookej hezounek
Jared je fakt krásnej.Moc se mi líbí v klipu From yestrday.Tam je k zulíbání.