Přejít na výpis diskuzí

Jensen Ackles

OSOBNOST 31.12.2006 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anja

a nevíte někdo kdy budlu zase vysílat supernatural? *14*
  • anja

chtěla bych se taky refistrovat nebo přidat nové fotky...ale nejde mě to přihlásit se přes mail..dycky mě to ukáže že nemám pravdivý mail tak vubec nevím *9*
  • Re: Re: Re: lucka33

díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví škoda že nežije v česku amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní
  • Re: Re: anja

díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou *1* ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví *5* škoda že nežije v česku *14* *14* amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní *9*
  • lucka33

Re: anja

já mám z jednoho zdroje že je svobodnej a že zatím ani na žádnej vztach nemyslí a ti nevím jestli je to pravda *7*
  • anja

ahojky...jensen je opravdu nádherný.. *14* ani to snad nemuže byt pravda:-)ale nikde jsem se nedočetla jesli je ženaty nebo má děti neví to někdo?
  • kate.angel

Re: Re: kresba

nějak to blbne no,zadejte ten 1.odkaz-ale musíte se zbavit té mezery v ní..se omlouvám
  • kate.angel

Re: kresba

http://kate-angel.blog.cz/0807/jens enackles
  • kate.angel

kresba

zdravím věecky....pokoušela jsem se nakreslit Jensena ..tady http://kate-angel.blog.cz/0807/jens en-ackles
    a moc vás prosím napište jak se vám to líbí či nelíbí,a budte prosím alespon trochu schovívaví,jsem samouk *9* *3*
  • Re: jensen

je to fakt kus chlapa..a to telo a ten ksicht...tomu sa jednoducho neda odolat... *14* ..keby stal vedla mna tak na neho asi skocim a necham si ho len a len pre seba a nikomu ho neukazem... *1* sak sa hovori ze najlepsie a najcennejsie veci by mal clovek nosit vzdy pri sebe...tak preco si ho nenechat *15*
  • SuperNaturalCon

Ahoj,
    máte rádi SuperNatural? Právě chystáme na příští rok jeho con zařadit do Festivalu fantazie v Chotěboři. Pokud by jste měli návrhy na přednášky, chtěli se zapojit nebo cokoliv, můžete poznámky psát sem: forum.jensen-ackles.cz nebo na email: supernaturalcon@gmail.com Za jakoukoliv pomoc budeme vděčni.
  • lucka33

Re: Nádherný chlap

přesně tak *1*
  • artemis7

Nádherný chlap

Jensen je fakt neskutečně nádherný!!! V Lovcích duchů mu to strašně sluší, škoda že tak úžasné chlapy nemáme i u nás v Česku *14* *14* *14* *14*
  • Re: otázka

su dobré. *3*
  • lucka33

otázka

doufám že se vám líbí nově fotky *3*
  • DeVour

Ahojte lidicky tak ako sa vam pacia fotky, ktore som pridala k filmu devour?? *4* *4*
  • fórum

Takže chcete si pokecať a vyjadriť svoj názor o Jensenovi tak navštívte toto fórum venované len jemu a môžeme kecať
    http://forum.jensen-ackles. cz/index.php
  • Re: Re: DESIRE126

ja som videla uz tretiu seriu celu a poviem vam baby...uz aby bola stvrta lebo ma porazi.kazdopadne som to dopozerala prave vcas este na zaciatku skuskoveho *4* nejdem vam ale nic prezradzat, nechcem vas ochudobnit o paralizujuci pocit frustracie ktory som za posledny diel zazila *5*
  • Ha

Jak sa to tu pekne rozbehlo tak teda ja sa pripojím oči ma úplne neskutočne dokonalé nádherné zelenučké a total ich žerem takže jeho oči sú úžasné *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Hezký oči... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší