-
Seš nádhernej
seš nejhezčí kluk kterýho jsem videla <3 -
Milujiho!!
Mám kamráda kterej vypadá skoro stejně ale on je sladkej!!!! -
:DDD
ÁÁÁno urcite mate jeho FACE!!! -
-
Pošlite mi prosím někdo jeho FB na Muj e-mail kacculik10@seznam.cz *4*
-
Re: :DDD
Tak před půl rokem jsem viděla film, ve kterém hrál Jeremy..Pak jsem ho hledala všude na internetu a následně na to jsem našla jeho kamaráda, který zpívá v Německu..Něco na způsob hip hopu..:) Přidala jsem si jeho kamaráda a v jeho přátelích jsem viděla Jeremyho i jeho taťku a 4 bráchy (nebo kolik jich je)..:D Jeremymu jsem pak napsala anglicky dopis, na který mi však neodepsal a dává to docela logiku proč mi neodepsal..:) Kvůli tomu aby nedal najevo, že je to opravdu on a né nějaký fake..:) u Jeremyho v přátelích jsem našla i Michelle, který hrála taky ve filmu Divoké slepice...atd..:)) takže holkám věřím, že ho našli..:)
Jo a taky mám kamaráda, který vypadá jak Jeremy..:D :)) -
-
Re: Re: :DDD
No a má fcb.:?Prosím napiš mi o nem neco do e-mailu vodnicek14@seznam.cz Děkuju.. Jsi hodná..
-
-
-
..
mam jeho FB jooo *4* -
-
Ježůůů, Prosím pošleš mi prosím na Mu4enka98@seznam.cz :) Děkují moc :*
-
Prosííííííím
Má facebook?? jestli jo tak mi ho prosim poslite na zorro99@seznam.cz prosím mocinky dekuji prede,m holky :D -
Re: ..
Dáš mi ho prosíím..?? *4*
-
-
=P
Hele nevíte někdo jeho FB..?? Jestli ano napište mi prosim na e@mail:andasekkk@centrum.cz děkuju moc *3* -
=P
Hele nevíte někdo jakej má FB..??Jestli jo tak mi napiste na FB http://www.facebook.com/profile.php ?id=100002029865911 Děkuju moc *3* -
jhhh
neznám ho ale JE POSLEDNÍ NA CELÉM ŽEBŘÍČKU!!!! TEN JE UBOHEJJJ *15* -
-
Re: jhhh
seš pěkná pi.a jestli si mysliš že je ubohej,nejdřív se podívej na sebe ty nulooooo!!a pak teprve můžeš něco napsat! podívej se na pole kde se pasou krávy a tam uvidíš svou rodinu!!!!!! sbohem!paní nulo! nebo co vůbec si za věc! jo a narozdíl od tebe nemám rodinu na pastvě ale v domě(ne zvířecí)sbohem!!!!!!!!!!PANÍ NULOOOO!!!! -
Re: jhhh
Nebo seš možná ubohá ty že ho neznáš.A tvůj názor nikoho nezajímá tak se klidni!!!!!
-
-
Otázka
Nwt někdo jestli bude nebo je 4 díl?vŠichni říkaj že je ale já tomu nevěřím...BUdu moc ráda za odpověd.. *3* *3* -
-
Re: Otázka
ja jsem ho (ten 4.díl) nikde nenašla takže asi nn ae mohli by ho natočit!! :)
-
-
WOW
On je upe kwášnej *14* *14* ..A ten film-Žáby k zulíbání..Upe super!! *5* *5* ..On je upe kwášnej a dokonalej *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!KÉž nebydlí v Česku *9* *4* *14* *14* ...MLJT *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nikolka
On fakt božíííí :) Kdyby tady bydlel takovej hezuuu kluk a hodnej fakt :) Achjooo božíí on Fakt sexy boy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*