-
... OMG ....
PANEBOŽE !! Holky! proberte se proboha! :D tohle je fakt k smíchu :D ... Je to jen herec !! A vy děláte jak kdyby to byl bůhví co! *1* *1* hej směju se vám ! *1* -
-
Re: ... OMG ....
jo tak ty se směješ!jen se podívám na tebe tak je mi k blití!! -
Re: ... OMG ....
tAK SE NEPODĚLEJ! *1* *1* ...Je krásnej a to vše!!!! *1*
-
-
...
všechno nej k narozkám si krásný kluk škoda že nebydlí tady žejo holky!? *4* -
-
Re: ...
**Všechno nejlepčí**:)* jojo mona má pravdu:P
-
-
4 díl
takže už nebude 4 časť žaby k zulibani ta 3 bola posledna ci co je to bomba film a ma toaj bavilo -
-
Re: 4 díl
suhlasím bylo to najlapsie ten film a to vsetko vazne nej *14*
-
-
3.díl
Třetí díl si můžete stáhnout na www.uloz.to, jsou tam všechny díly :) *3* -
4. díl
newíte jestli třeba bude 4. díl ;)? -
Otázka
hele.. v tý 3... to znamená že Sprotte a Fred zůstanou jen přáteli nebo se zase daj dohromady... strašně mě štve že si Fred začal s tou Z(S)abrinou *16* -
-
Re: Otázka
Nejvííc mě to sere.... hajzlík jeden :-D -
-
Re: Re: Otázka
a co seš ty hajzle hnusnej smradlavej z popelnice kterou nevyváželi už přes pár let blbko(blbče)!
-
-
Re: Otázka
Jj Fred a Sprotta bohužel zůstanou jenom kámoši *9* Což já nechápu...oni by přeci měly být spolu...a jinak mě tky štve že si začal s tou Z(S)abrinou... *9* -
-
Re: Re: Otázka
twe.. ale ta Sprotte tam i naznačovala že mezi nima vždycky bylo něco víc než přátelství ne? sem myslela (soíš chtěla)že se zase daj dohromady :((... škoda že není 4. díl.. to by se vyjasnilo... -
-
Re: Re: Re: Otázka
Tjn,ae pk nakonec zůstaly jenom kamarádi,protože prej je mezi nima lepší kamarádství než chození....mě t mrzí... *9* Ty dva spolu byly dokonalý!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
já teda joTojo oni se k sobě tak hodili... *14* a Jeremy je uplně sladkej hoky... no nesežraly bysteho? *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
je uPLne nádhernej Miluju ho *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
-
-
-
4333333E3
3 je na www.kinotip.cz *15* *15* *15* jo a ty co píšeš že se s ním znáš tak mi dej jeho fb pls a vyfot se s ním *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Vrrr
Fakt ůžasnej klučina....Krásnej,boží a sexy....prostě VRRRR... ♥♥♥♥♥♥ MILUJU HO ♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: Vrrr
JÁ HO VÍC MILUJI JE TO MŮJ KLUČINA STRAŠNĚ SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
3. díl
ahoj, prosím nevíte kde se dá zadáčo stáhnout trojka?já to nikde nemůžu najít.Tohle je super film a já bych chtěla vidět i trojku!Na jedničku a dvoujku koukám v jednou kuse...plosím ozvěte se mi na email twimmerova@seznam.cz PLOSÍÍÍM... *4* -
-
Re: 3. díl
ahoj je to ke ztazeni na uloz.to a nebo je to k videni na sleduj.org nebo na kinotip.cz -
Re: 3. díl
http://eshop.trafikadvd.cz/d.828.ht ml
Hej holky tady na těch stránkách si to můžete za 99 kč objednat jinak to v pátek 16.7 vycházelo podruhý v trafikách takže běžte objehnout všechny trafiky já to sehnala asi v desátý trafice.... *14* Jináááč Jeremy je upe krásňoučkej upe bych ho spapinkala a v tý trojce je takýýš upe krásňoučkej *14* *14*
-
-
BLog
Ahojky..mám nápad!!Komu se líbí jeremmy?!:)
mě jo..nehcete založit blog o něm?!KDE BUDE SPOUSTA JEHO FOTEK A TAK..ale potřebuju vaší pomoc..se mi ozvěte.s.em..a potřebuju na něj jakikoliv kontakt.
....:)klidně nkěam do redakce na nej,,kamkoli!!díík -
-
Re: BLog
Ve škole jsme brali PSPad, to je tvorba webových stránek, a o něm to klidně můžu udělat. (Ale jenom když budete chtít) *3* *3* *4* *3* *15* -
-
Re: Re: BLog
jj založ,já ho žeru,on je stě boží *14* *14* Je úžasnej,dyžtk se mi ozvy *3* budu ráda a pošli dyžtk odkaz,až tu stránku uděláš *4* Předem děkuu
-
-
Re: 3-ka
ahoj všichni co ho máte rádi ...........chtěla jsem se vás zeptat jestli nevíte kde bych se mohla na trojku podívat pokud možno v češtině nebo jestli nevíte kde se prodává:D zatim :D:D:D moc díky a kdyžtak mi napište na Kikushek@seznam.cz *7* *7* *7* *4* *4* *9*
-