-
tak zvane tri nej
Jeremy Sumpter ( *14* *14* *14* )má tak zváné tři nej...NEJkrásnější(,NEJlepší,NEJnedostupnějí *14* *14* -
-
Re: tak zvane tri nej
Simtě ten ještě mnohem víc nej!!! (samozdřejmě kladných NEJ) *14* *14*
-
-
neeeneee
no to teda neni.si to spocitej *16* narodil se 1989 tak si ti hezky spocitej!copak mas z matiky?je mu 18!! -
-
Re: neeeneee
NO VLASTNĚ SEM SI VZPOMĚLA BYLO MU 21 LET. A KDYŽ HRÁL V PETRU PANOVI BYLO MU 13 LET! TAK SORRY ZA TO ŽE SEM SE SPLETLA
*1*
-
-
je starej
podle me je dosti starej je mu 21 let když hrál v petru panovy vypadal tak na 12 ale 21 wau -
miluju
ja ho mooc miluju a asi se budu vic ucit ajinua pojedu za nim!!:D *14* *3* *1* *14* *15* -
-
Re: miluju
ne asik :D
-
-
icq,skype,mailik atd
Jj na muj meil snidalka@seznam.cz -
jeho jméno
holky lechci vás děsit mě se jeremy taky mrtě líbí *14* ale vite co znamena v prekladu jeho jmeno?nasla jsem to ve slovniku Jeremy-Jeremiáš
sumpter-mezek,soumar
jinak je fakticky mrrrte nadhernej a jak sem rikala posilejte jeho adresu,mailik,icq,skype atdatd *14* -
-
Re: jeho jméno
hm a muck je hnůj. jstli sis nevsimla, tak ten posahany slovnik komoli i nejzakladnejsi slova o kterych vi i petilete decko co znamenaji...
-
-
Jeremy
V sobotu jsem se Koukala na Petra Pana a když jsem uviděla Jeremyho tak jsem se do něj hnedka zamilovala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...Je mocinky krásnej sice je tak trochu starší , ale jen o 4 roky ale stejně to je škoda že se nikdy a nikde nesetkáme *9* *9* *8* *16* *5* *9* *9* .... No aspoň se na něj pořád budu koukat v telce , to je asi jediný kde ho uvidim...Aaaaaccccchhhh jjjjooo *9* -
kdo chce emali...
tak si muze leda tak polibit...:)). jeremy nezverejnil svuj mail ale pokud mu chcete poslat dopis, muzete na adresu:
Jeremy Sumpter
P.O. Box 1549
Studio City, CA 91614 -
-
Re: kdo chce emali...
jakože: Jeremy Sumpter --- P.O. Box 1549 --- Studio City, CA 91614 :))
-
-
vsechnoo
libi se mi na nem vsechnooooo-hlavne ten jeho oblicej,plsky nemate nekdo fotku jak vypada ve skutecnosti.posletemi ji plsky na mailik snidalka@seznam.cz.a jestli na nej mate i mailika,icg,skype cokoli jinyho tak mi to taky plsky napiste!!diky -
dam tema(?)
o cem bysme treba mohli vest diskuzi...co se vam na nem libi nejvic(př:oči, usmev...:).