Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

Myslím že je to nejhezčí kluk pod sluncem je fakt SUPR.nejvíc mu to slušelo ve filmu PETR PAN *4* *4* *14*
  • No.......... nechci říct, že je ošklivej, ale rozhodně exitujou i hezčí lidi. Mně osobně se teda moc nelíbí. a podle mě je to spíš takovej nic moc herec. Rozhodně by mohl hrát i líp.
  • J.S.

Zdravím všechny Jeremyho fanynky.. já jsem se s ním setkala osobně!!! *14* *14* *14* *14* je to zlato.. ae docela namyšlený.. jinak je upa nádhernej, myslela jsem, že mi pukne srdce.. když mi podal ruku.. na tento zážitek do smrti nezapomenu!
    • Re: J.S.

Ahoj Jano....ty jsi se s ním vážně setkala??To muselo být príma co??A kde jestli se můžu zeptat??
  • ahoj holky.která semnou chce pokecat o Jemerym tak ať mi napíše na skype:kačenka 176.Jemery je fakt nádhernej.a v petru panovi byl fakt hrozně ale fakt přímo neskutečně krásnej.sice už mám kluka kterej je taky hezkej ale nic ve zlim ale Jemery je hezčí.škoda jen že žije v USA a je starší než já.ale to nevadí v srdci ho mám pořád *15* *14* *14*
  • Jeremy je naprosto uzaasnej kluk, fakt sladkej a v Petru Panovi byl k sezrani. Na You Tube sem nasla dve naprosto bombovi videa k tomu tofilmu, tak se na ne kouknete taky, uplne sem slintala, jak tam zpivaji to Everything i do i do it for you!!!!http://www.youtube.com/watch?v=_ndd4WO7X DU a jeste http://www.youtube.com/watch?v=-Qga1p14mQc
  • je fakt moc hezkej......a v Petru Panovi je suprovej.....jestli někdo máte zájem o něm pokecat nebo pokud máte nějaký jeho fotky, tak mi napište na ICQ 263 466 672 *4*
  • milášek

Je to můj milášek Denula *14* *4* *14*
  • No von je mrte mrte moc krasnej kluk..:) ale skoda ze is nas holky nikdy nevsimne mno mame holt smulu.-...:( No jo holt .....Takový¨hezký kluci se u nas nikdy nenajdou....No jo ale v takovým srpsku tam nemaj snad žádný:D *7*
  • Jemery

Ahoj holky Jemery je Fak moc pěknej,ale pochybuju ,že by si nas všímal on je nadhernej,ale uvažujte!!!Dou po něm SKORO!!!všechny holky v jeho rodný Kalifornii takže nemá nouzi,takže můžeme jen snít a doufat,že ho jeho Přítelkyně,Kamoš,Kamoška vyfotí a pošle je do osobnosti,aby sme z něj taky NĚCO měli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9*
  • dobrej

ted sem videla film petr pan a aby pravdu rekla ........ sakra ten kluk je vazne nakej peknej me se teda normalne takov nelibi ja sem spis na takovy tvrdy dlouhovlasy chlapy ale tenhle klucina me zaujal jak je sladkej *4* rada bych videla i dlasi jeho filmy jestli je nekdy budou davat ten kluk vypada na nadejneho herce preju mu aby mu to vydrzelo tak hodne steti mlady pane Jeremy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit