-
kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jo je fakt hezkej nikdy si ho nenecham ujit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *4* -
-
Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kokám,že máme podobný vkus,taky myslím,že je okouzlující nejen pohledem ,ale i hlasově. *14* -
-
Re: Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Pan Dvořák má nejmi hezky posazený hlas.
-
-
-
Super dabing Castla v seriálu...
-
fanklub
prosím všechny kdo se hlásili nebo hlásí do fanklubu aby na můj mail zozi@seznam.cz poslali své jméno a příjmení a z jakého města či vesnice jsou,mám v přípravě webovky klubu a p.Dvořáka a ráda bych to tam dala,není to samozřejmě podmínka spíš prosba,dík. *3* -
-
Re: fanklub
Zdravím všechny diskutující a Jirku Dvořáka zvláště ! *3* Mám velkou radost, že se ozval...
Se založením fanclubu jedině souhlasím, už víckrát jsem hledala nějaké internetové stránky o něm a bohužel žádné nenašla *9*
Co se týče jeho soukromých záležitostí - Filipe a vy ostatní co je komentujete... myslím, že je to čistě SOUKROMÁ věc pana Dvořáka a nemyslím si, že je vhodné je tady rozebírat!!!
Pokud jste četli sobotní magazím v deníku Právo, kde byl s Jiřím rozhovor, (který jsem si koupila jen kvůli němu *1* ) můžete se v něm dočíst, že se skutečně rozvádí. Dál bych to vůbec nerozebírala. Znovu opakuji, že je to čistě jeho soukromá věc!
Mimochodem rozhovor se mi moc líbil, dozvěděla jsem se v něm plno věcí, o kterých jsem neměla ani ponětí a byl doplněný krásnými fotkami *14*
Ale asi takové články ani nemůžu číst, teď ještě víc smutním, že se v mém Brně vůbec nemůžu dostat na představení "Brouk v hlavě", už se o to pokouším přes půl roku a pořád beznadějně - vyprodané *9* -
-
Re: Re: fanklub
Tak s těmi lístky je to opravdu mazec, ale rada, musíš jít v den předprodeje, být tam už od 6:45 hod a budeš tak 20, pak se dostaneš tak kolem 8:20 na řadu a bude posledních 16 lístků, tak to bylo v našem případě *1* Manžel tam mrznul v lednu a nadával, že byl nepřipraven, bo ostatní nadrženci na lístky měli termosky s čajem atd. už vědí......Jediná negace je, modlit se aby tam p. Dvořák hrál bo to ti nikdo neřekne dopředu. My měli štěstí. Koukala jsem, že ten den na Vinohradech nehrál, tak se jen modlila, bo mohl mít i jiné aktivity. prostě to vyšlo a tobě držím palec *3* -
-
Re: Re: Re: fanklub
Tak to určitě v práci pochopí, až jim řeknu, že jdu čekat do fronty na lístky, protože už opravdu nemůžu vydýchat fakt, že jsem ještě neviděla Jirku Dvořáka v Broukovi *1* *1* *1*
No a představa, že bych nakonec přece jen lístky nějak získala a on tam nehrál... *9* *10* , to bych asi ty lístky vztekem roztrhala na malinký kousíčky *15* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: fanklub
Nechápu, máš asi nechápavé zaměstnavatele *1* *3* Ber teď, ale jako plus, že pokud to vše dopadne dobře s tím of.fanclubem, mohli by jsme třeba přesněji vědět, kdy kde hrát bude *3* no a kdyby to i tak nevyšlo, tak přesto, že p. Dvořák by tam mooooc chyběl, p. Pardus s p. Ondříčkem by tě rozhodně rozesmáli ve velkém a p. Herfortová a p. Junák (byť tam moc prostoru nemá, je báječný) ale chápu, taky bych truchlila, kdyby tam byl Štěpán *9*
-
-
-
-
-
skvělej herec *4* , hlavně ten hlas *14* *14* *14* *14* ...co dodat.... *3* *14*
-
Jiří Dvořák
V pátek 22/5 jsem byla se sestrou v restauraci U dědka na tataráku a viděla jsem tam J. Dvořáka. Zpočátku jsem si nebyla jistá, jestli je to on. Do té doby jsem ho uznávala jako herce, ale musím říct, že je to velmi charismatický muž. Měl tam nějakou společnost, tak jsem si ho netroufala oslovit... *3* -
-
Re: Jiří Dvořák
Mohla jsi klidně přijít mezi nás,měli jsme sraz Jirkova fanklubu a bylo to i díky němu bezvadný,můžeš se podívat na www.jdvorakfans.cz *3* -
-
Re: Re: Jiří Dvořák
prosííííííííííííííí
-
-
-
Adresát neznámý
Milý Jiří, abych se přiznala, když jsem Vás nedávno viděla ve Viole, ve hře: Adresát neznámý, věděla jsem, že Vás odněkud znám. Že jste ale ten čert z Anděla Páně, bych skutečně nehádala. Ačkoli to tak ze začátku nevypadalo, představení ve Viole mě skutečně (zejména v závěru) šokovalo. Výkony Vás i pana Hartla byly neuvěřitelné. Pana Hartla, jako herce znám, ale Vy jste pro mě byl skutečně objev. Ještě jednou Vám oběma děkuji za nezapomenutelný večer. Na představení do Violy půjdu určitě znovu. Děkuji. Ela -
Také přeji všechno nej, hlavně zdraví, osobní štěstí i profesní úspěchy..
-
všechno nejlepší k narozeninám.
S tátou je to náš nejoblíbenější herec. V Ďáblově lsti naprosto nepřekonatelnej *4* -
Strážce duší...
Od 20.4. dávají na čt1 seriál Strážce duší,kde Jiří Dvořák v několika epizodách hraje,tak se dívejte....Jinak kdo máte zájem zůčastnit se v květnu setkání s p.Dvořákem hlaste se mi,potřebuju to vědět kvůli rezervaci v restauraci a objednání pohoštění,díky *3* -
-
Re: Strážce duší...
Dalo to práci,ale vypátrala jsem,že p.Dvořák hraje ve Strážci duší v díle č.2,6,8,12 uF! Užijte si to!
*3* *15* -
-
Re: Re: Strážce duší...
zoriste: Jsi Sherlock DÍÍÍÍKY *14* -
Re: Re: Strážce duší...
Děkujeme Zori už te´d se těšíme *14*
-
-
-
ahojky
Ahojky. Jsem tu takový nový přistěhovalec, ale vědět dřív, že je sraz s panem Dvořákem, nenechala bych si to ujít. Bohužel se musím tak trochu učit na zkoušky:-( Myslím, že pan Dvořák je skvělý herec a určitě musí být i skvělý člověk, protože upřímně, kdo by si šel s fandy sednout? Já nevím, ale asi takových herců až tak moc nebude. A moc mile mě překvapilo, že pan Dvořák sem píše i příspěvky. Je to supr, že si najde čásek na vše *3* -
-
Re: ahojky
On je prostě nejlepší *3* *14*
-