Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Operace Silver A

ahoj vsem, marne po netu patram, kde by se dal sehnat film "Operace Silver A".. pomuze nekdo, pekne prosim? Diky predem!
    • Re: Operace Silver A

já ho taky scháním ale asi ho nikdo nemá.Kdo ho má at se mi prosíííííím ozve na profil

Milá Hanci. Dozvěděl jsem se, že během měsíce se bude opakovat vysílání Operace Silver A na ČT. Takže stačí si to trochu pohlídat v programu. Pá. Jirka *3*
      • Re: Re: Operace Silver A

Já nevím,ale myslíte si,že Jiří má tolik času,aby vyhledával reprízy a četoval tady? *7*
        • bavlnka

Re: Re: Re: Operace Silver A

Někdy asi ano ? *15*
      • Re: Re: Operace Silver A

Jirko, diky moc! Ze jste milej, to jsem si myslela, ale tohle predcilo veskera ocekavani! Jste proste jednicka! *4*
      • zoriste

Re: Re: Operace Silver A

Zlatíčko jako vždycky,díky....pohlídáme si to.. *3* *4*

Nainstaluj si DC ++ to je program na stahování různých věcí,myslím tím písničky ,filmy atd a tam to je *3*
    • zoriste

Re: Operace Silver A

Koukni se na e shop český televize jelikož je to jejich produkce,jinak nevím. *3*
      • Operace Silver A

tak ani tam.. chjo, vsichni o tom tak basnite, fotecky jsou taky tak slibny a nic! *9*
  • zoriste

Napsali o mně....

Udivuje mě,kdo dává do rubriky napsali o mně články z bulváru povětšinou s titulkem který se týká Báry M.Mám pocit,že by se to mělo spíš bojkotovat a ne to ještě dávat sem....to jim budeme dělat ještě reklamu?! *9*
    • hudy

Re: Napsali o mně....

Vůbec mi to nepřijde jako zrovna nejlepší nápad..dávat sem do novinek neuvěřitelné a hlavně lživé výplody bulváru...docela mě to otrávilo, nicméně koukala jsem, že to dávají všem známějším celebritám.(bohužel) *9*
      • zoriste

Re: Re: Napsali o mně....

Já myslím,že původce se jako vždy zase ozval a ví moc dobře proč to dělá,takže není co řešit...mlčení je zlato... *15*
        • Re: Re: Re: Napsali o mně....

Ale,že to tu rozvířilo hladinu vášní,coo? *1* *1*
          • zoriste

Re: Re: Re: Re: Napsali o mně....

A to ti dělá dobře co?A´t už tady nebo jinde píšeš pod jakýmkoli jménem.... *10* *9* *15*
  • Poděkování Jirkovi

Chtěla bych poděkovat za skvělý výkon ve hře Brouk v hlavě,nejde to jinak než říct že tam byl Jirka k sežrání,tuto hru jsem viděla i třeba v obsazení s p.Preissem,ale tohle byla nádhera,bavila jsem se celou dobu a ke konci jsem i brečela smíchem,skvěle strávený večer,moc děkuji,Ivana!
  • Jirko zavolej na 602/522507
  • Jirka je nejkrásnější herec v ČR!!!! *14*
  • Pane Dvořáku,jste podle mě ten nejúžasnější herec,velmi Vás obdivuji a ráda bych měla nějakou vaší fotku,lepší než je v internetu. nejsem žádná trhlá fanynka,jen se na Vás ráda dívám,jste vážně moc sympatický-závidím Vaší ženě i dětem. Děkuji za to,že jste...
  • moc jste se mi líbil ve filmu Anděl Páně.
  • Jirka je nejkrásnější muž na světě....Vyzařuje z něj neuvěřitelné charisma. Myslím, že kdyby chtěl zamiluje se do něj každá žena, stačí jeden nádherný uhrančivý pohled a svět mu padá k nohám...
    • Re: Lucka

Souhlasím ♥ 100% pravda.Svým charismem mě dostává do kolen při sledování každého filmu, či seriálu kde hraje. *14*
      • Re: Re: Lucka

Nemůžu než se připojit. Je to jednička mezi českými herci. Neuvěřitelné charisma, nádherný pohled, krásná ústa.
        Přestože seriály na Nově nesleduju, Světla pasáže nevynechám...
        • Re: Re: Re: Lucka

Ahoj ve spolek,je to uzasna charizmaticka osobnost.Ty oci-to je nedhera.A filmy s nim jsou uzasne!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: Lucka

kdyby jen filmy a seriály byli s nim skvělý...ještě úžasnější je v Divadle na Vinohradech ve všech hrách... je fakt skvělej... Pokaždý když jdu na Vinohrady a jdu na hru ve které hraje, beru si sebou bryndáček *1* *14*
  • Ally

Když daboval Larryho byl fak super
  • Text

Hrozně se mi líbíte pane Dvořák jste sympatický mladý muž a hezký.Líbíte se mi snad ve všem.Určitě se půjdu podívat do divadla a ráda bych ctěla získat fotku spodpisem.Jste opradu kocour.Pavlína

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší