-
Text
*4* Jiří je velmi sympatický a mladý muž.Líbí se mi ve Svělech Pasáže,ale nelíbíse mi jak podvádí Emu s Michaelou Kuklovou s takovou nesympatickou herečkou.Ale jinak jste fajn herec a musíte být i bezvadný manžel.Ahoj Pavlína -
zklamání
Velké zklamání mě i mé kamarádky a kolegyně čekal večer 31.5.2007 v MDMB na "Broukovi",hrál se,ale Vaše nepřítomnost byla hodně citelná!Na tuto úžasnou komedii se v Brně chodí na "Dvořáka"/já tedy chodím i na Ondříčka!/ a Štěpán nemohl a nikdy nemůže nahradit Vaši hereckou osobnost.Doufám,že až se příště "Brouk"bude hrát,mohu se těšit na Vaši účast!Hodně hereckých úspěchů a nezapomínejte na rodné Brno!Olga -
-
bara je hezka
pane dvořaku vaše žena je dobra herečka a moc ji vandím je to meje nejlepší herečka a mate pěknou ženu a moc jí to vtelevi zi šluší pro to že sleduju každy uterý a štvrtek ordenaci mohl biste ji
skazat aby mi napsala na muj mejl dam vam adresu emailovou verda901@seznam.cz
at mi napiše
-
-
bratranec
Předem,nevím jestly se sem někdy podíváš ale to je jedno.Pokud ano tak Tě i tvojí rodinu zdravím,nedávno jsem ma tebe vzpoměl.Su moc rad že se Ti daří a máš se fajn.(snažím se psát spysovně a bez chyb ač p.c.není můj kámoš.Tak mě omluv pokud udělam nějake kyx) tak jak Ty seš furt herec tak já su furt číšnik. Pokud Praha dovolí tak se ozvy když ne tak ne.Neuvydíme se dalšich 17let *7* Měj se podepisovat se nebudu snad si ........ -
štěstí
Pane Dvořáku,myslím že pokud je vaše žena Bára Munzarová příjemná doma stejně tak jako v televizi,budete jistě šťastný člověk!Je nejenom sympatická,ale i velice přitažlivá.Přeji vám hodně štěstí a hodně pracovních i osobních úspěchů! *3* -
-
Re: štěstí
Tak tak, moje řeč!!! *3* *4* *3* . jsem ženská, ale ne žádná lesbička a paní Munzarová se mi i tak moc líbí.je to nádherná ženská. A to, že je příjemná, to musím potvrdit. Nechápu, jak někdo může napsat, že je nafoukaná. Nechápu, kde to ti lidé vzali. A jestli mi někdo odpoví, že jsem lesba, klidně, ať si poslouží.To, že je Bára krásná a příjemná ženská, to na věci nic nemění *3* zdravím, Štěpánka -
-
Re: Re: štěstí
lesba ani ne,spíše jsi asi trošku bumbala,paní Munzarová není krásná,je celá taková hranatá,a Jiří se k ní nehodí ,on totiž příjemný a sympatický ,opravdu,je!!! *15* *13* *3*
-
-
-
Nesmysl!
Bára je hezká! Ze srdce Vám ji přeji! -
-
Re: Nesmysl!
přesně tak. Bára je úžasná. tak ji už laskvě nikdo neurážejte. Ani na profilu Báry a ani Jirky.
-
-
Výborný herec!
Váš herecký výkon v Operaci Silver A, byl excelentní. Škoda, že takových nadaných herců jako jste Vy, je v dnešní době pramálo. Snad Vás budeme na televizních obrazovkách vídat stále častěji!! -
skvělý herec
Charisma a sympatie jsou Jirkovou hlavní devizou. Pokaždé, když se objeví v TV,nenechám si to ujít. *3* -
-
Re: skvělý herec
Souhlas. Měla jsem tu čest vidět pana Dvořáka v divadlení hře Richard Druhý, kde byl naprosto famózní. *3*
-
-
tak takovych hercu jako je JIRI DVORAK je u nas docela malo.poprve jsem ho zaregistrovala ve filmu VUNE VANILKY a zcela me uchvatil.od te doby si nenecham ujit nic v cem se objevi.preju mu jen super role a v zivote jen to nejlepsi.
-
návrat
Zajímalo by mne,jestli se Jiří Dvořák vrátil k Báře Munzarové.Byla by škoda,kdyby se rozešli. -
-
Re: návrat
bára munzarová ho vihodila takže rozhoduje jenom ona ale ta si našla herce Martina Trnavského *5* -
-
Re: Re: návrat
Nevím,jestli Bára manžela vyhodila,ale vím zcela jistě,že žádný románek s Martinem Trnavským neměla.S Trnavským momentálně Bára hraje v divadle. -
Re: Re: návrat
To jestli Jiřího Dvořáka jeho žena vyhodila není třeba pravda.Médiím nemůžeme všechno věřit.Pan Dvořák se nechal slyšet,že odešel sám,takže pravda bude někde uprostřed.Oba přiznali krizi v manželství,vůbec to nemusí souviset s Martinem Trnavským. No a kdyby...Je to jejich věc.
Ale spousta lidí se dokáže udobřit...Třeba už je všechno zase v pořádku.
-
-
-
rozvod
Pane Dvořák,máte krásnou a milou ženu.Divím se,že případnou krizi v manželství řešíte hned stěhováním! S "krasavcem" Trnavským to nemůže mít žádné trvání.Ten dostal možná další "skalp".Já bych Báře Munzarové určitě odpustil!!! -
-
Re: rozvod
je to jejich věc. Nevím, proč to tady řešíte. Jo a jinak mě byla vždycky zrovna Bára nesympatická. -
-
Re: Re: rozvod
Mně je Munzarová taky děsně nesympatická.
-
-