Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Rhys Meyers

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adinkalvicekkaty

Vše NéJ

WoW vše nej k narozeninám !!! *4*
  • Nejlepší

Neuvěřitelně sexy. Ale když jsem viděla ty uplně první fotky tak jsem se pomalu zděsila. Ale ted? Prostě chlap co stojí za hřích.
  • _mufik_

love

má uplně nádherné oči wow lolololololol *14* *14* *14* *14* *15* *8* *3*
  • smartik91

no jo no

hmm tak jsem právě viděla Blafuj jako Beckham a musim říct, že mu to tam opět sekne *3* *3* *4* *4*
  • simuskap

Re: ??

Ta Indka a nějaké fotky jsou z filmu "Blafuj jako Backham"
  • Re: Re: miláček

Měl jsem pouze jednu přítelkyni, kterou jsem nepodváděl. Muži jsou takový. Je jedno jak často jíte těstoviny, jednoho večera prostě zatoužíte po steaku -jeden z jeho vyroku
  • smartik91

Jonathan

šukézní chlapík :-D *1* *1* *1*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já mám pocit, že jsem tě tam viděla. Ale pamatuju si to podle tvojí ikonky. *3* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já bych chtěla taky pls. Nemáš profil na youtube?
  • frrantina

Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já mám i ruskou klávesnici a taky nastavený i ruaký Google, takže to pro toho, kdo neumí azbuku, je úplně nanic, je tam všechno rusky; napiš mi na profil a vložím ti tam, jeatli chceš, odkaz, tady ne ;-)
  • frrantina

Re: Re: Re: Fakt boží

Jmenují se Jonathan navsegda, ale nevím z hlsvy adresu, tady se může vkládat odkaz?
  • monas

Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Jj děkuju *3*
  • lota

Re: Re: Re: Re: Fakt boží

No já to hlavně našla přes google..dáš tam: the tudors soundtrack..a hned ten první odkaz..pak už to zvládneš *1*
  • Re: Re: Fakt boží

Ahojky, na jakých ruských stránkách? Napiš jejich název.

Díky
  • monas

Re: Re: Re: Fakt boží

Ahoj já to vůbec nemůžu najít *9* Jak si to tam našla?
  • lota

Re: Re: Fakt boží

Je to na mp3s.nadruhou.net, ale mam celej soundtrack z www.soundtrack.net..fakt nádhera..úžasný..úplně mi přejel mráz po zádech..a to je znamení, že je to krásná hudba...mno..jsem asi trochu pošuk *14*
  • Re: Fakt boží

Já jsem z něho úplně mimo, je to nejkrásnější chlap na světě. Jsem platonocky zamilovaná. Nemáš kde bych stáhla tu jeho reklamu? Píseň ze seriálu Tudorovci. Díky. *14*
  • smartik91

Re: Re: the tudors

jinak...tohle v pohodě stáhneš..a když ne, tak na youtube to je..našla jsem to tam
  • smartik91

Re: Re: the tudors

noooo..tak hned začátek je velmi zajímavý...Jindra si tam dělá sám dobře *1* ..a konec je také dobrý *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší