-
Vše NéJ
WoW vše nej k narozeninám !!! *4* -
Nejlepší
Neuvěřitelně sexy. Ale když jsem viděla ty uplně první fotky tak jsem se pomalu zděsila. Ale ted? Prostě chlap co stojí za hřích. -
love
má uplně nádherné oči wow lolololololol *14* *14* *14* *14* *15* *8* *3* -
no jo no
hmm tak jsem právě viděla Blafuj jako Beckham a musim říct, že mu to tam opět sekne *3* *3* *4* *4* -
Re: ??
Ta Indka a nějaké fotky jsou z filmu "Blafuj jako Backham" -
Re: Re: miláček
Měl jsem pouze jednu přítelkyni, kterou jsem nepodváděl. Muži jsou takový. Je jedno jak často jíte těstoviny, jednoho večera prostě zatoužíte po steaku -jeden z jeho vyroku -
Jonathan
šukézní chlapík :-D *1* *1* *1* -
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží
Já mám pocit, že jsem tě tam viděla. Ale pamatuju si to podle tvojí ikonky. *3* *7* -
Já bych chtěla taky pls. Nemáš profil na youtube? -
Re: Re: Re: Re: Fakt boží
Já mám i ruskou klávesnici a taky nastavený i ruaký Google, takže to pro toho, kdo neumí azbuku, je úplně nanic, je tam všechno rusky; napiš mi na profil a vložím ti tam, jeatli chceš, odkaz, tady ne ;-) -
Re: Re: Re: Fakt boží
Jmenují se Jonathan navsegda, ale nevím z hlsvy adresu, tady se může vkládat odkaz? -
Jj děkuju *3* -
Re: Re: Re: Re: Fakt boží
No já to hlavně našla přes google..dáš tam: the tudors soundtrack..a hned ten první odkaz..pak už to zvládneš *1* -
Re: Re: Fakt boží
Ahojky, na jakých ruských stránkách? Napiš jejich název.
Díky -
Re: Re: Re: Fakt boží
Ahoj já to vůbec nemůžu najít *9* Jak si to tam našla? -
Re: Re: Fakt boží
Je to na mp3s.nadruhou.net, ale mam celej soundtrack z www.soundtrack.net..fakt nádhera..úžasný..úplně mi přejel mráz po zádech..a to je znamení, že je to krásná hudba...mno..jsem asi trochu pošuk *14* -
Re: Fakt boží
Já jsem z něho úplně mimo, je to nejkrásnější chlap na světě. Jsem platonocky zamilovaná. Nemáš kde bych stáhla tu jeho reklamu? Píseň ze seriálu Tudorovci. Díky. *14* -
Re: Re: the tudors
jinak...tohle v pohodě stáhneš..a když ne, tak na youtube to je..našla jsem to tam -
Re: Re: the tudors
noooo..tak hned začátek je velmi zajímavý...Jindra si tam dělá sám dobře *1* ..a konec je také dobrý *1*