-
...
Neuvěřitejně sexi druhej Bůh na některých fotkách obzvláště slakej prostě kus krásnýho muže co víc dodat *14* *14* -
??
hele on má asi přitelkini,co?tu černou..xC -
Re: jonatán
Hele, Jonathana už mám zabraného já, takže si na něj nikdo nedělejte žádné nároky:D Na Jonathanovi mě fascinuje, jak dokáže zpodobnit sobeckého zhýčkance,ale i úholy romantických hrdinů. Ztěžka odolat takovému chlapovi:) -
jonatán
Jonathan je sexi charizmatickej chlap. Jsem z něj úplně mimo. Chtěla bych ho vidět na živo,mít doma takového muže tak se rozplynu blahem. Jsem ráda že dávaj ty Trudorovce, sice hraje trochu blba ale je výbornej a ty děvky jsou taky šílený. Papa měj te se. *14* *15* *3* -
IR s krásnýma očima
*3* *14* Teda to je krasavec!No tot' Ir to sou samci *15* fakt hezkej a umí hustě hrát!! -
32
Měří 1,78 m.
Sám nazpíval pár písní z filmu Sametová extáze.
Má tři mladší bratry.
Narodil se s poruchou srdce, a proto byl rychle pokřtěn, neboť se báli, že nebude dlouho žít.
Má koně jménem Belle.
Byl tváří firmy Versace, magazín Cosmopolitan ho zvolil v roce 1998 mezi 100 nejvíce sexy mužů planety.
Příjmení si změnil, když začínal se hraním.Jonathan Michael Francis O'Keefe 27. července 1977 (Rak)
31 let (32. narozeniny slaví za 175 dní) -
úžasnej chlap :)
Nádhernej a úžasnej chlap. Krásnej je v Tudorovcích, nevíte o něm nějaký novinky. Je pravda, že když byl malej, tak mu doktoři dávali jenom rok života. On se narodil se srdeční vadou. Ale je tady, to je moc a moc super :) *3* *3* -
Kus
To je ale kus.Je uplně krásnej a hraju uplně super role!!Je uplně k sežrání!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Jonathan
to maš pravdu takovy milaček na mazleni. -
souhlasím;)
Ahoj, musím souhlasit s většinou z vás.. Ty nádherné pronikavě modré oči, skvost:) Jen mě trochu mrzí, že v Tudorovních hraje zrovna takového s prominutím děvkaře Jindřicha XIII.,který měl 6 manželek:/ Co bych mu dále vytkla, tak by mohl být vyšší, kdesi jsem se dočetla, že má 177 cm:) Ale což, stačí. Prostě slova, která jsem měla na jazyku, už tu padly, takže se nebudu opakovat:) Prostě chlapík, jak má být;) -
Re: hmm
Taaaaak....s tím s tebou souhlasím... *14* -
hmm
safra to je ale kus chlapa, hned bych si dala říct *1* ...mít takovýhle i u nás tak je to tu jak v ráji *15* *1* *1* -
Je hezkej
Nevíte někdo, jestli má Jonathan řidičák atd? -
Bóóže
Já nevim, proč sou ty Irové takoví fešáci! To už je druhej, kterej mě dostal..nezajímá mě, jakej je, jestli to frajer nebo ne...prostě je to úžasně charismatickej chlap a v Tudorovcích na nově je úúžasnej!! prostě by se dal sežrat *14* -
Re: Jonathan
jj máš pravdu je úžasnej *14* -
Jonathanova adresa
Pls neznáte někdo jeho adressu??Pokuste se jí taky najít nemůžu ji nikde sehnat. *9* *9* -
ďáblík
Už to nechci vědět, už jsem to našla. Měří 1,78cm. -
ďáblík
Nevíte někdo kolik tento krásný a roztomilý ďáblík měří? -
:-D
Henry VIII. :jakým mravům jste naučila na francouzském dvoře? *1* *1* *1* -
Jonathan
Jonathan je ten nejnejnejkrásněějšííí na celým světě. *14* Jeho oči ale hlavně ty rty *15* *14* a v Tudorovcích takový charisma.I love you.