Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Rhys Meyers

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frrantina

Re: Fakt boží

Má prý 178 cm, což je podle mě akorát, ani moc malej ani moc velkej. Tom je proti němu prťavej. Na jedněch ruskejch stránkách Jonathan navsegda (Joanathan navždy) je asi kolem 1800 jeho fotek a skoro všechny jeho filmy hned on-line, jsem tam pořád a koukám a koukám, nádhernej mužskej *14*
  • lota

Fakt boží

Je fakt boží! V těch krásnejch historickejch kostýmech je nádhernej..a skvěle hraje sebestředného Jindřicha...Jo a včera sem ho viděla v MI3..a miliardkrát hezčí než T. Cruise a taky o hodně vyšší *1*
    No ale jinak fakt rajcovní chlap..a v reklamě na Bosse je taky úžasnej... *14* *14*
  • Hezký ale nesympatický

krasavaček to je, ale tak nesympatického a nechutného chlapa jsem dlouho neviděla...ale je to můj subjektivní názor, tak mě tu za něj neukamenujte...mě se třeba líbí 1000x víc takový Ewan McGregor, to je aspoň sympoš...ale jinak Skoti a Iři jsou fešáci to jo *14*
  • *3* Doufám, že se konečně zbaví té závislosti na alkoholu. P.S. má krásné oči, i když modré oči má asi 1/10 lidské populace. *3*
  • Re: Jonathan

Úplně ve stejnej den? Ti je taky 31? *1* *1* *1*
  • draga

miluju ho

jsem jako puberťačka, prostě jsem se na starý kolena zamilovala *4* ten chlap má šílený charisma *16*
  • Re: Tohle mít doma...

Nikdy nevíš, podívej se na chlapy z Hollywoodu(např. je jim 40 a maj 20ti letou babu. *3* *1* *5*
  • denilka

Re: johnathan

mussssssssiiiiiiiiiiim souhlasi t je to ten nejkrasnejsi chlap kluk ne svete *14* *14*
  • veronika16

johnathan

boze to je ten nejvic rajcovni chlap kteryho sem kdy videla

proste dokonalej...nemam slov...sem z nej hotova...
  • JÉÉÉ

On je fakt úžasnej!!naprosto ho zbožnuju! *14* *14* *4* *14*
  • Re: the tudors

o co tam šlo ? neviděla sem. Nevíš kde to sehnat ?
  • smartik91

the tudors

Pro ty, co jste ještě neviděli 10. díl první série!!!!!
    Určitě se koukněte...stojí to fakt za to *1* *1*
  • monas

Re: Jonathan

Tak to je znamení *4*
  • Jonathan

jonathan je krásnej u úžasně hraje!!!! a navíc se narodil ve stejnej den jako já!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vfgrbvfte jh

jonathanek tak to je nejhezčí jindřich pod sluncem! *1* *14* mno tak tok to ani nejde ten usměv *14* *14* *14* *14* mno proste neeeeejjjhezzččii.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ....a muj! *14*
  • Je skvelej!!!

Jasnacka je skvelej!!! Pridejte tohodle kocourka i sem!! http://www.prostemulluju.cz/
  • catherinecadey

Boží

Prostě je fakt boží. Hlavně jako Jindřich VIII. v tom historickým oblečení je k nakousnutí...přímo ho svlíknout a pomazlit se *14*
    No a reklama na Boss..boží boží a ještě jednou boží
  • Bezva herec-zpěvák

Umí hrát i zpívat. No, co dodat všeuměl. *1*
  • ancuska18

Tohle mít doma...

Nevím, co říct jako! Sexy, charizmatickej, úžasnej, krásnej, namakanej... Prostě CHLAP MEJCH SNŮ! Škoda, že nejsem o pár let starší a víc sexy. :-( Tohohle chlapa mít doma, tak vyvraždím všechny ženský na světě, předtím, než bych jim vypíchla obě oči!!! *14* *14* *14* *14*
  • peggy20

jo!

jo tak tohle je machr krásnej kusanec tyvole a v tudorovcích uplně mrte tyvle se na to koukam jen kuli nemu no kdo by ne :D no je nadhernej proste krása sama *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit