Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Klímo,
    obracím se na Vás s podnětem,který by se Vám hodil a pomohl by mnoha lidem v soudních procesech a jajich obhajoby a o neřešení pravdy soudy a.t.d
    Těžko mohu v tomto vstupu popisivat anabázi,kterou procházím již více jak 14 let.
    Moc bych Vás prosila , kdyby jste se mi ozval.Jsem ochotna se s Vámi sejít po domluvěa vše předložit.
    S díky Habešová
    habesova@centrum.sz
  • Vážený pane Klímo,
    obracím se na Vás s podnětem, který by se velmi dobře hodil ke zveřejnění ve Vašem pořadu Na vlastní oči. Těžko mohu v tomto krátkém vstupu popisovat anabázi, kterou prošel jeden náš rodinný kamarád s manželkou ve věci vlastnictví pozemku. Potýkají se zlovůlí obce, která se chová téměř na úrovni padesátých let. Naši známí nevlastní počítač, jsou v tomto tak trochu mimo dobu, tím je veškeré jejich konání tak trochu mimo mísu, nejsou dostatečně flexibilní a bohužel mají poměrně mělké poznatky o "právních a správních" cestách. Byla bych Vám vděčná, kdybyste se mi nějak ozval a mohla bych Vám napsat či sdělit pár informací o celé poměrně výživné kauze.
    S pozdravem
    vaše divačka B. Šimsová
  • dobry den jsem Vašim fandou a ted mam problem o kterem bych tady nerad zveřejnil bylo by možne se s Vami nejak spojit dekuji scania.soptik@seznam.cz
  • Omlouvám se za opmenutí kontaktu: simsovi@seznam.cz
  • Vážený pane Klímo, pši vám,protože jsem nynější partnerka pana Sapendowského a věřte nebo ne doposud rozvod neproběhl ani výchova výživa malé Jenny ,která se sotva dovede bránit matce. Je stále ve výchově u otce,ale matka o ní jeví tak málo zájmu ,že mi zůstává rozum stát nad tím co tady píše. Kdyby se o dceru starala tak jak má, mohla být Jenny u ní a nemusela by se bát,že by jí otec někdy vzal. Proč tu matka nepíše ,že otec na dceru posílal 6000,-kč měsíčně a ještě jí nakupoval oblečení,platil letní tábor. Paní Sapendowská napsala,že jsme dva nemocní lidé,ale i ve škole kam Jenny dochází se vyjádřili,že by měl matku někdo vyšetřit.Maminka která miluje svoje dítě nenechá svoje dítě samotné 5 hodin denně doma o víkendech ho nestrká cizím lidem , jen aby se jí zbavila , nenechávala by Jenny doma o hladu ,malá jedla topinky a hranolky tedy až večer když matka dorazila domů. Matka dosáhla jen toho,že malou sociálka v Chomutově umístila předběžným opatřením malou do Klokánku,protože řekla dceři,že jí radši dá do děcáku než aby byla s tátou!!!!To také udělala ,ale otec se odvolal proti předběžnému opatření a soud v ústí nad Labem dal otci za pravdu a dceru museli z Klokánku pustit domů. Dcera není izolovaná,jen ví co všechno jí matka dělala a u táty má klid. Jenže to je na román nejen na pár řádek.Jenny je spokojená ,ale soud v Chomutově je pomalý a ani za rok a 8 měsíců nedokázal rozhodnout komu dceru svěří do péče.Matka na dceru nepřispívá ani korunu, na její 10té narozeniny jí poslala jen smsku , nebyla za malou 4 měsíce a když otec chtěl ,aby Jenny jela na dovolenou s mořským koníkem ,matka to odmítla podepsat.Takže malá měla smůlu.Otec se nemstí matce je mu lhostejná a že já jsem s ním udržovala vztah již dříve? Ano ,ale pak se kvůli malé vrátil domů a náš vztah jsme ukončili.Teď je vše jinak a malá je tady doma!!!! Není pravda ,že o malou nejevil otec zájem,marodil 3 roky a matka chodila do práce do restaurace kde pracovala od rána 10.00 a vracela se domů v noci.Malá mluví perfektně německy přestože matka na ní mluvila jen česky.Matka také pobírala mateřskou z Německa a dětské přídavky také z Německa přestože bydleli v čechách. A přídavky pobírala ze dvou měst na jedno dítě.Až teď to vyšlo najevo. Sestra napadla pana Sapendowského a kamera u nás byla zapnutá jen proto,aby paní Sapendowská si nemohla vymýšlet,že jsme na ní sprostí,bylo to naopak a do mého bytu mi řekla,že bude chodit kdy chce a jak chce protože tu má její dítě.Tak jsem jí to zatrhla.Paní Mrázovou z OSPODU Chomutov vyhodili,protože jí nešlo o blaho dítěte,ale o matku a tím,že strčili malou do Klokánku udělala chybu.Máme vyšetření od psychožky ,psychiatričky a z Dyády,kde nám potvrdili,že malá je veselá ,chce u táty bydlet,chodí čistá, přibrala 7 kg a vyrostla o 9 cm. Je to normální dítě a kdo jí stresuje je matka.2x byla malá u ní na víkend, jednou jí nechala spát s kamarádkou na zemi na matraci a jednou spala na jedné posteli s kamarádkou a s 21letým bratrancem.Pročpak maminka nespala s malou sama a nevěnovala se jí ??? když jí tak miluje?proč se nezajímá o to ,jestli má malá co jíst ,co oblékat,pročpak na ní neplatí výživné? Vybrala malé úspory ,které otec malé šetřil až bude dospělá,aby měla nějaké peníze do začátku.Jedná se o částku zhruba 1600 EURO. Z toho malá neviděla ani korunu.Malá teď ví,že má domov a tátu a mě a ví,že jí nikdo nezbije za to ,že jí nejde do hlavičky učení hned,že s ní máme trpělivost a že jí nikdo nebije.Že když přijde domů ze školy má uvařený oběd a všechno je tak jak být!!! Snažila jsem matku přesvědčit ,aby se trošku začala chovat jinak k malé,vzala jí dva telefony které dostala od otce , násilím jí odvlekla ze sousedkou ze školy ,vytrhla jí z náručí paní učitelce a celá třída byla v šoku.To už tady paní Sapendowská nepíše.Že jí ukradla třetí telefon a zadržovala jí 3 dny školní tašku a malá z toho měla trauma to taky nepíše,ale výživné by chtěla i přesto,že je malá u nás!!!!! V Blesku se to už řešilo,když malá byla v Klokánku.Třeba jste to také četl. Ještě není konec všemu,ale věříme,že pan soudce dostane rozum a konečně rozhodne ve prospěch dcery. A ta chce zůstat v Mostě u táty.Sebrala malé všechny hračky které měly hodnotu elektronické hračky a marně jí dcera žádá aby jí je přivezla!!!! S pozdravem Plecháčková a my nejsme nemocní věřte že malé je u nás dobře. *4*
  • Dobrý den pane Klímo,mám na Vás prosbu,nemohl byste mně odkázat na někoho,kdo by mně poradil ohledně exekuce za 51 Kč jejíž výsledkem je,že musím zaplatit 11 000 Kč.Vím,že takových příběhu máte tisíce,ale jelikož se poslední dobou mluví o tom,že to není už možné,prosím o radu.
    Nebude li, možné mi odpovědět,nevadí budu Vás obdivovat dál.
    Děkuji Helena
  • Dobrý den, dovoluji si Vás kontaktovat s prosbou o možnost zaslání popisu skutečností, které mi velmi podlomily nohy ve věci ztráty syna na základě smyšleného a nepotvrzené obvinění z pohlavního zneužití syna, kdy úřady natolik chránily vymýšlející si matku, že se jí podařilo odstěhovat se i se synem, rozvinout syndrom zavrženého rodiče a odříznout mne a syna od sebe. Matce dosti vycházely kompetentní orgány vstříc a ve chvíli, kdy se ukázalo, že ke zneužití došlo, avšak matkou syna proti otci, tak se nikdo neměl ani k tomu, aby mi pomohl, byť od počátku jsem slyšel, že je sledován zájem dítěte. Je tomu již více jak 3 roky, co jsem syna neviděl a ani soud doposud ještě nerozhodl. Bojím se, že jsem o syna nadobro přišel. Těžko se takovéto věci takto popisují a není to otázka pár vět. Z tohoto důvodu bych Vás rád požádal, zda-li byste mne mohl kontaktovat na adrese rattus.m@gmail.com, abych Vám mohl zaslat svou žádost o pomoc, bude-li možná, s konkrétnějším popisem událostí. Děkuji, s úctou M.J.
  • Pane Klímo,
    uznávám Vás, ale myslím , že do Všeho se nepouštíte .Zajímalo by mne zda by jste se zaobíral i kauzou velmi známé banky , podvod na občana.
    Děkuji za odpověď
  • Vážený pane Klímo, měl bych pro Vás téma na reportáž - absolutní bomba a v hlavní roli Městská Policie Praha . Opět teror, diskriminace a klientelismus. pokud budete chtít vědět bližší oslovte mne na adrese : koplt@centrum.cz
  • Vážený pane, toto téma je velmi ožehavé a nevím, zda do toho půjdete.
    Zemětřesení, které nastalo tento týden v SÚKLu, bylo zřejmě připravováno a dá se přirovnat k puči,jaký byl v ČSSD ( Hašek a spol. versus Sobotka), i když není tak průhledný.
    Když nyní již odvolaný ředitel SÚKLu Březovský přišel asi před rokem do tohoto ústavu po jmenování ministrem Holcátem , odešla z Ministerstva zdravotnictví víc než desítka velmi schopných odborníků, včetně náměstka Noska do tohoto ústavu za ním.Nyní, po uvedení do funkce,se nový pan ministr Němeček vyjádřil, že pošle do SÚKLu hloubkovou kontrolu a místo ní přišli druhý den jeho úředníci a přinesli listinu, plnou jmen lidí, kteří byli s platností ihned odvoláni ze svých funkcí a ejhle, kdo že byli tito schopní odborníci? Přece lidi, kteří přišli do ústavu z MZ a chtěli dělat pořádek, nejen v zakázkách IT technologií.Odvolání zasáhlo nejen ředitele,náměstky ředitele, ale šlo až na pozice vedoucích oddělení.Kdo že o těchto lidech věděl, že jsou to odborníci, kteří ihned začali napravovat chyby předchozího vedení, včetně pozastavování problematických smluv, které uzavřel minulý ředitel ústavu Beneš, který nyní radil novému ministru, jak má s nynějším vedením zatočit. Vlastně již minulým vedením, protože v ústavu zůstali jen lidi, kteří zde pracovali za ředitelování Beneše.Na tak velikou kauzu, jaká je toto odvolání a následky tohoto odvolání, je až příliš ticho po pěšině ve všech mediích, až na malou výjimku v denním tisku a v TV Prima.
    Je na Vás, zda tuto kauzu budete chtít rozmotávat, nebo to sklouzne a tento bývalý ředitel, nynější našeptávač pana ministra, bude zase brzy zastávat funkci ředitele ústavu.Hodně zdraví Vám přeji a mějte se peříčkově.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit