Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Klímo,mohl byste mě kontaktovat na adrese kotelnik.zabreh@seznam.cz co s nepříspusobivými spolubydlící dělat?
  • Dobrý den,

pane Klímo, potřebovali bychom pomoci se svěřením syna otci. Matka dítěte už rok a půl dělá neustále problémy s návštěvami syna u otce. Soud se už 4x odložil, z důvodu stěhování matky, její nemoci a teď se domáhá změny opatrovníka,. S ničím není spokojená, vše je špatně, nechce dítě dávat k otci, přestože spolu mají hezký vztah i přes snahu matky má syn svého tátu rád. Když se vrací k matce, tak pláče. Rodiče se rozešli, když bylo malému 15 měsíců, teď v září mu budou 3 roky. Ze spisu a z výslechů matky je vidět, že má sama psychické problémy a tvrdí, že po návštěvách otce, kterých je velmi málo, má syn noční můry. I přes kontaktování soudu, tento koná velmi pomalu, spíš nekoná. už nevíme, kam se obrátit. Situace je čím dál horší, letos od vánoc byl kluk u  svého otce asi 4x a teď opět matka syna otci nedává z důvodu své údajné nemoci už 7 týdnů. Navíc bydlí na neznámém místě, údajně ve Vysokém Mýtě, s manželem se odstěhovali od jeho matky a nikdo neví, kde teď bydlí. Faktické bydliště odmítá prozradit i sociálce. Už nevíme, kam se obrátit, když matka svého syna takto ničí. Byla bych moc ráda, kdybyste mě mohl kontaktovat. Moc děkuji.

• Vážený pane Klímo
    Dostal jsem se do těžké situace a musel jsem zastavit byt.
    Pak mi paní zprostředkovatelka nabídla jinou,prý výhodnější nebankovní společnost. Jenže jsem musel platit o 2000 měsíčně víc. Tak jsem se chtěl vrátit k původní, ta si na mou plnou moc vyžádala vyčíslení a když ho dostala, nepomohla a já teď musím zaplatit do konce měsíce 420 000 a jako důchodce nemám kde brát, takže přijdu o všechno a než žít na ulici jsem se rozhodl, že až přijedou stěhováci, skončím se životem. Proč stát toleruje lichváře?
  • Klíma i Kroupa mě začínají připadat jako politici kteří přeskakují z jedné politické strany do jiné. Zejména Klíma to předvádí, že je mě z toho smutno.
  • Dobry den pane Klimo rad bych vam dal namet. Na reportaz muj meil michaeldana@seznam.cz dekuji
  • Pane Klímo co říkáte na 23-letého rytce z.----- Asamat Baltaev ? Rostislav Mrnka-Havířov.
  • Vážený pane Klímo.

Mám na vás prosbu. Můj děda, jménem, Stanislav Hejla, byl členem první Československé jednotky, v Buzulku. Bojoval u Sokolova, dále na Dukle a při operaci, osvobození Ostravy, byl těžce raněn. Po válce mu byli odepřené válečné náhrady a zmínka o tom že vůbec v Československé armádě byl, pod Ludvíkem Svobodou, nejsem schopen nikde dohledat, i když fotografie z dané válečné doby mám. Je, prosím vás možno někde dohledat, údaje o jeho službě vlasti? Dle mého názoru, je to válečný hrdina, po kterém dnes už ani pes neštěkne a přitom by si určitou úctu zasloužil. Předem vám děkuji za odpověd.

• Dobrý den, pane Klíma, chci Vás poprosit o radu,možná i o pomoc. Před lety jste jel se mnou fiakrem na Staroměstském náměstí, říkal jste, když Vás budu potřebovat, ať se ozvu. Darovala jsem krásného bílého koníka s tím, že když budou problémy, tak ho vrátí a hlavně jsme měli ústní dohodu, že nesmí byt dán na jatka. Koník zmizel. Darovaný se vymlouvá a já mam strach, že už není a nebo kde vůbec je. Všichni kdo o tom ví jeho známé , tak mi lžou. že ho daroval veterináři, ale ten mi řekl, že ho nemá. Prosím pomozte mi ho najít, je to velká bolest a hlavně pro moji dceru, která s nim jezdila. Prosím pomozte nám. Děkuji
  • Dobrý den, pane Klíma,
    prosím o potvrzení, zda spolupracujete se slečnou Lucií Voclonovou, ohledně kauzy Amazon.
    Půjčila jsem ji peníze a odvolává se na Vás, že je s Vámi v kontaktu, ale myslím,že to není pravda.
    Prosím o sdělení skutečnosti, zda jste se slečnou Lucií Voclonovou v kontaktu.
    Prosím o odpověď na email:bklocokova@seznam.cz.
  • Dobrý den p.Klíma
    vím ,že máte práce nad hlavu a proto nechci zatěžovat.Prosím o kontakt na sluš.novináře.jedná se o šikanu v domově důchodců,po stížnosti dostal klient výpověd pro porušování chování,agresivitu atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit