Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den Vážený pane Klíma,omlouvám se předem,jelikož jsem nenašla jiné stránky kam se na Vás obrátit s prosbou,či pomocí.Vím,že asi máte již mnoho témat k řešení ohledně vypočítavců v této nemilé době,ale věřte ,že i já si přesto najdu prima chvilku pro své děti,aby neubylo radosti a smíchu,ale dostala jsem se do situace,kdy nevím kudy kam,za to,že člověk pomohl v nouzi a te´d je jakoby trestán a ještě se musí ospravedlńovat.Co nejhorší, číst věci,které nikdy nebyly a jsou špínou jak pro mé děti,tak na mé jméno,nejde mi tak ani o návratnost financí,keré jsem půjčila v mé asi trapné v dnešní době naivní důvěřivosti,ale o to,jak druhý,který byl zachráněn,jak je schopný jít přes mrtvoly i přesto,že mám postižené děcko a jen mne zneužil a využil.chtěla bych si s Vámi o všem popovídat jaké jsou naděje a možnosti těmto lidem vlastně nelidem přistřihnout křídla,aby konečně dolétali,neb nejsou hodni křídlům a vznášet se za pohrdání v oblacích.Nemám jinou možnost než jsem dát mob.číslo,třeba budu mít štěstí a Vám přeji a děkuji za pořady,které otevřou oči a snad i lidi najdou sílu bojovat za normálnost a spravedlnost.Přeji Vám moc situací vyřešených kladným způsobem a víc lidí,co nejsou vypočítavci 776616501
    • Dobrý den paní Heleno,
      bohužel Vám ve vaši situaci nemohu pomoci, proto mám jediná rada je, aby jste se obrátila na veřejné orgány soud, policie atd. nebo případně pomoc lékařů psycholog nebo psychiatr.
      S pozdravem J.Klíma
  • pane Klíma,
    je před volbami a již dnes vím,že volit nepůjdu.Exekutoři jsou stát ve státě.Ničí to lidi,celé rodiny a nikdo s tím nic nedělá.Máme hroznou zkušenost s exekucemi a ráda bych se o ni podělila s lidmi co jsou v podobné situaci.Chci vás touto cestou požádat o zveřejnění.

děkuji
  • Ale muselo. byly postihy v práci i ve škole. Koncem 80. let se to zmírňovalo, ale tlak byl pořád.
  • Dobrý den. Dovoluji se obrátit na vás, protože mám pocit, že jste asi jediný co nám může pomoci. Jsem starostou SDH v Činěvsi nedaleko Poděbrad, na výzvu OÚ Činěves, konkrétně starostky pí. Sýkorové jsme po loňských povodních obnovili činnost SDH v naší obci. Jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili tuto skutečnost: Byla prodána hasičská AVIE a sní kompletní vybavení!!!! O prodeji AVIE jsme věděli, ale byli jsme ujištěni o zachování techniky v obci, což se evidentně nestalo. Tento obchod je obestřen tajemstvím a podivným stahem osob v této kauze zúčastněných. To není jediný případ podivností v naší obci, ale jak jistě chápete nám členům SDH jde hlavně o hasičskou techniku a způsob jak si OÚ představuje podporu některých zájmových spolků.
    Děkuji předem za jakoukoliv odpověď a věřím, že v době obnovy SDH v celém státě, vás naše žádost a tip na reportáž zaujme a spojíte s námi.
    starosta SDH Činěves Vít Vančura
  • Dobrý den pane Klímo.
    Nemám ve zvyku reagovat takto na nějaké události, ale vaše výzva týkající se věnování důchodu potřebným se mi nelíbí a proto píši. Podle mého názoru by bylo lepší, pokud byste se i s těmi co se k vám připojí, nějaký smysluplným způsobem zasazoval o to, aby takové případy chudoby vůbec nebyly. Vím, že je to těžké, ale bylo by to asi účelnější. Znám několik případů, kdy člověk OSVČ celá léta neodváděl daně a sociální pojištění jak by měl, žil si na vysoké noze a dnes, když má malý důchod, tak ho má někdo podporovat? Stejně se s tím nic nevyřeší. Ubyde možná sto nejchudších důchodců, ale co ti, kteří budou na posledních příčkách nadále. Co potom? Připadá mi to jako psí útulky. Vezmu si jednoho, abych mu pomohl, ale co ty tisíce ostatních, ti nemají právo na slušný život? Nechci to samozřejmě srovnávat, ale pokusme se udělat něco pro to, aby tyto útulky seniorů vůbec nevznikaly.
  • Dobrý den pane Klímo,rád se dívám na vaše pořady.Dozvíme se co nekalého se kolem nás děje,ale co s tím?Myslím,že lidé chtějí taky poradit,potřebijí něčí pomoc a dotáhnout problém až do konce.Většinou to vyšuní do vytracena a konec.Ale i tak děkuji za vaši obětavost.Já a moji spolupracovníci bojují s problémem práce v němcku bez nároku na mzdu.Určitě znáte mnoho druhů podvodu jak nalákat lidi na práci,podvod se smlouvou a vyplácením.Než zjistíte,že se jedná o organizovanou skupinu podvodníků,je pozdě.Dělají to i německé firmy,učí se rychle.Co s tím?Dá se něco dělat?Psal jsem stížnost na finanční úřady,na ambasádu v SRN,ale marně.Prosím o radu.Děkuji. S pozdravem vilimekz@seznam.cz
  • Dobrý den,pane Klímo,měla bych pro vás zajímavý námět k dalšímu pořadu,totiž,jak firmy registrované v obchodním rejstříku (Městské soudy Praha či Brno)zcela legitimně okrádají slušné lidi,a nikdo s tím nic nedělá!Jedná se např.o firmy Talvood,Firkaminex,DB Investment Group,Tanytia Group apod.Tyto firmy přes své obchodní zástupce inkasují od lidí nemalé částky za poskytnutí úvěrů,nebo podvrhnou pod rouškou vyřízení úvěru k podpisu žádosti o pochybné služby a pak chtějí desetitisícové pokuty za neuhrazení těchto,vlastně nevyžádaných služeb od nic netušících lidí.Kontakt na mne:doktorkapetra@seznam.cz
  • Dobrý den. Z České televize jsem zjistil, že f. "Eurovia" má dostavovat další část dálnice Veslí nad Lužnicí směr České Budějovice. Nedovedu si představit, jak je možné, že tato profláknutá firma je vůbec zařazena, vyhraje veřejnou zakázku na dostavbu dálnice. Po zkušenostech s touto firmou s dálnicí a mosty u Ostravy. Nechápu ! To nemá ŘSD žádný pud sebezáchovi ?, nebo to je zase nějaký podvod a korupce. Bylo by potřeba se na to podívat, protože se oni ničeho nebojí než pranýřování v televizi
    Díky a přeji hezký den. LUBOŠ
  • Vážený pane Klíma ve dne 26.6. 2010, se mi stal prácovní úraz na firmě kde pracuji20.lét,K-Building, jsem rom, tak předem omlouvám za pravopis češtině, měl by zájem o vaší pomo a řeportář tady Českých Budějovicích, pokusím se vám napsat podrobně co se mi stalo v prácovní době,ve stvební bunce, kde se převlékáme a svačíme a také je tam lednice, na chlazený limonát a ukládání svačin, pocopitelně i ja jsem si tam ukládal svačinu a limonádu, dopoledních hod, jsem šel se napít domění že si beru svou flašku značka matoni bez príchutě,tak jsem se napil, a došlo mi hned že nejedná o mojí minerálku a naké ředidlo, ined jsem to začal zvracet byl jsem omámen apadl jsem na zem,a to se léčím dlouhá léta asmatem, kolegové místo aby zavolali záchranou službu rychlou, tak mě kolega odvézl sam do zdejší němocnice na odd.interní.ja nemohl vypovídat tak panu dok.na příjmu vypovídal kolega,pan dok. chtěl vědět o jakou šložku jde, kolega volal stavy vedoucímu který na stavě vůbec bebyl, ake přesně vědělco je to organické čedidlo,čekal jsem dál co bude pupovat žaludek mi něchtěli udělat kvůli asmatu, čekal jsem že pan doktor přívolá policii, nic takového, pro propuštění jsem sám mojí přítelkyní, jsme podali tresné ozámení,kolegové nechtěli vypvídat, pohrozilo jim vedení i když kolegové vše viděli, byli sticha když je vyslíchala policie, důkazní material schovali, měli na to čas když ja byl hospitalizovan na interně,č.b.policie došla závěru že všechny vypovídali schodně,Vážený pane Klíma,firma nehce uznat jako prácovní úráz ale že t berou jako nemoc,rok ksem marodil zanechala to na mě náslédky, pro propuštění z nemocnice mi napsali že se jedná o prácovní úraz, ale když jsem náštívil firmu tak se do mě pustili , žee jsem sfvalšoval nechopenku, paní účetní měl dřív moji necopenku růžovím pruhem , a napsaný že nejedná o úráz , ale o nemoc, ale ja měl úraz na nechopence, psali jsme na lidká práva, neodepsala,policie také nic něuděla, na soudy nemám peníze , ale firma ano,myslím si že vše se jedná o známosti který má pan ředitel firmy pan Miloš Kačernka, na závěr bych ctěl říct že jsem byl velmi překvapen, jednání firmy kde pracoji již 20.lét, která odmítá svojí odpovědnost a jejich jednání vůči mé osobě. proto Vás žádám o pomoc, ja se stim nemohu smířit, a to proto ,že by mě nekdo chtěl udusit a aby umřel,přidám vám tel.722017333, věřím pevně že vy pane Klíma mi trochu pomůžete, a uděláte semnou reporřař, děkuji DUNKA ŠTEFAN ČESÉ BUDĚJIVICE
  • Pane Klíma,jsem vdova a již 9 let marně bojuji o odstranění tvrdosti zákona a se 2 dcerami žiji z mého PID- 3.864 kč a ve 21.století,žijeme v bídě,pomůžete mi radou co se dá ještě zkusit,než to již úplně vzdám,mám po smrti manžela 3.stupen invalidity z psychických důvodů a není úřad,který by pomohl mým dcerám důstojně žít,s pozdravem,Řezníčková Nic jsme nikomu nikdsy neudělaly a jsme na tom hůř než v Rumunsku,je to smutné a já už jsem velmi unavena,děkuji za čas strávený čtením mé prosby a voláním o pomoc.Řezníčková

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit