-
Vážený pane Klímo,
kontaktuji Vás z důvodu žádosti klienta naší advokátní kanceláře ve věci korupce, získávání a vnášení drog a mobilních telefonů do věznice. Náš klient zprostil naši AK mlčenlivosti, je připraven Vám poskytnout veškeré informace, osobně vystoupit v TV. Celá věc náš klient samozřejmě oznámil Policii ČR(10.11.2011) a v současné době případ vyšetřuje i ÚOOZ.
V případě Vašeho zájmu o tento případ mě kontaktujte (keenmen@seznam.cz).
PS: obracím se na Vás i z důvodu spolupráce v minulosti, kdy jsme Vám zajišťovali podporu na Liberecku, a to ve věci delaborace střeliva v obci frýdlantského výběžku. -
Dobry den pane Klimo,rada bych Vam nabidla namet na reportaz ohledne funkcnosti EU,jsem maminka jedne z divek z nehody motorovych clunu v Chorvatsku.
-
-
Muj mejl jaabra@seznam.cz.Dekuji.
-
-
Dobrý den,
měl bych námět pro p.Klímu na reportáž. Téma p.páter Ferda, plus můj operatér p.DR.Prof.Pirk. Jsem 50ti letý a mám velmi dobré zkušenosti s oběma.
S pozdravem Jiří Pulec, tel.606544754 -
Vážený pane Klíma.Jsme zoufalí rodiče,kteří neví,jak se domoci spravedlnosti.Jde o zničený zivot syna,který je po napadeni dvou kamarádu již více než dva roky v komatu.Celý pruběh vyšetřování a směšný rozsudek nás utvrzuje o tom,že tam neco není v pořádku.Máte li zájem nám vrátit víru ve spravedlnost,kontaktujte mě ,prosím.Předem děkuji a těsím se.Přji hezký den.Kontakt je:brejzek2@seznam.cz
-
-
Haloo,pane Klima.Existujete,nebo jste pouhou fixi pro zoufalce?Preji krasny den.
-
-
Dobrý den,mám pro Vás námět na reportáž.l.altova@seznam.cz
-
Dobrý den pane Klíma. Jsem z Kadaně a jedná se mi o pronájem městských lázní Evženie v Klášterci nad Ohří. Já osobně využívám lázeňský bazén na rehabilitaci. Nyní město pronajalo od 1.7.2012 areál lázní Evženie viz http://www.lazneevzenie.cz/web/cs-index.php, společnosti ARC-MED s.r.o. Což je paní Mudr Ouzká (ODS).(Manželka europoslance Ouzkého (ODS), tedy Mudr Ouzkého rodině tunel IZIP), viz obchodní rejstřík, za 200,-Kč !!!! slovy dvěstě korun měsíčně. Vedení města sepsalo tuto výhodnou smlouvu pod taktovkou pana místostarosty Ing. Stanislava Stehlíka (ODS). prosakuje na veřejnost, že Stehlík obešel zastupitelstvo a smlouvu spáchal sám.Pan Stehlík blekotal v Televizních novinách na Nově 25.06.2012 jak je smlouva výhodná. V místním TV vysílání na KTkadaň lhal pan Stehlík, viz archiv na www.ktkadan.cz, že bazén bude město provozovat dál. Paní Ouzká o něj nestojí. Samozřejmě se lázeňský bazén 9.7.2012 zavírá a končí provoz. Prý dočasně. Asi jako snížení valorizace důchodů. Nevím, jsem laik. Ale pronajmout areál krásně renovovaných lázní za dvě stovky měsíčně (nevím jestli je to i s energiemi) pronájem TOI TOI WC kadibudky stojí na 14 dní 1500.- Kč), tak to snad už musí být trestný čin? Přinejmenším by nevýhodná smlouva měla zajímat státní kontrolní orgány. Lázně byly opraveny z trosek převážně za dotace EU. Asi je to pro Vás a pana Kroupu malá ryba, ale je to další všivárna . Mějte se hezky a ať se Vám daří. Jindra
pokorny73@seznam.cz -
-
no je to ucelove je to proste svetova mafie a terorizmus ne jen od bank ale i tajnech sluzeb honza S mame nato dost neprimejch dukazu :DD dekuji
-
-
Pane Klímo,zdravím Vás a přeju pevné zdraví.Vaše práce pro dobré lidi a proti (ne)lidským šmejdům je nedocenitelná.Děkujeme Vám za zastání.Dva roky se už zabývám případem jedné ženy z Čech,která připravila o veškerý majetek (v hodnotě 7 milionů)Američana,žijícího v USA,nyní na úrovni bezdomovce.Je starý a nemocný.Případ je druhým rokem u lhostejného soudu a ještě na něj "nepřišla řada".Mohl bych Vás,nebo Vaše spolupracovníky seznámit s obsahem případu,aby jste rozhodli,zda je vhodný pro publikování ?Prosím o instrukce,jak dál pokračovat. Děkuji Děkuji
-
Dnes se koná pohřeb 23 letého chlapce ve Vracově okres Hodonín. Ve škole premiant, zvyklý být úspěšný ale tichý a skromný, z nějakého důvodu se
na vysokou školu nedostal.Tak si hledal práci, našel v Brně u nějaké IT firmy, ta dostává dotaci na zřízení pracovního místa, takže dostal roční pracovní smlouvu na dobu určitou, že se mu práce líbila a snažil se, firmu zajímala další dotace a chlapce nemilosrdně propustila, aby dostala novou dotaci znovu tak dokola. Chlapec napsal dopis na rozloučenou, že v takovém světě nemá smysl dál žít a oběsil se. Co vy na to pane Klíma? -
-
Milý Antoníne, přečetl jsem si Váš mail až dnes. Zajímaly by mě podrobnosti. Můžete mi napsat kontakt na náš web:Ocimajosefaklímy@iprima.cz? Díky. Josef Klíma
-
-
Dobry den p.Klima jmenuji se Jan Vala a rad bych vam nabidl zajimavou reportaz o soudnictvi jelikoz sem byl podle meho nespravedlive odsouzen i s mim kamaradem p.Dorockym.Kdyby ste byl tak hodny a kontaktoval me na tel.c 723854429 byl bych rad.Jde o kauzu Kratky,Dorocky,Vala kterou si muzete najit na internetu.Dekuji s pozdravem Vala
-
Dobrý den pane Klímo,prosím Vás,jako spouta jiných,nemohu se nikde dovolat toho aby se zabývalo mou věcí,kdy jsem byla okradena státem o 400tis...v žádném případě si nevymýšlím,nejsem zbavená svéprávnosti ani nejsem osoba která by neuměla pochopit a akceptovat zákon.
Dostala jsem se do situace kdy jsem se musela bránit žalobou,proti stavebnímu úřadu,soudy však místo jednání "o koze" jednaly "o voze"a to tak,že mne dokonce zaměnily se žalovanými /konkrétně dovolací soud/a na základě toho pak soudy rozhodly v můj neprospěch ,doslova vypsali věci co dělali žalovaní,že jsem je dělala já...což mně hlava nebere.Ústavní soud potvrdil nepochybení a mezinárodní soud to neřešil,prý to měly vyřešit soudy zde.
Jednalo se o vydržení pozemku ,42 a 13m2 kdy se tento užíval v dobré víře 18 let,užíval se postavením části drobné stavby na něm,s odstupem 3m dle stavebního zákona,od plotu sousedů,plot považován a 18 let nikým nezpochybněn,že není na hranici pozemku.Plot stavěli sousedé roky před tím,než jsme do míst přišli my.Plot si prý udělali víc do svého pozemku a po 18 letech jej chtěli posunovat,do míst kde stojí má drobná stavba.
Soud určil,že když jsme si dělali plot,dokonce s žádostí o souhlas u souseda,což se nikdy nestalo,nic jsme nežádali a nestavěli,tak jsme prý museli vědět kde jsou hranice.Jenže ten plot dělal soused,ne my...ale soud nás zaměnil,prý jsme ho dělali my...napsala jsem soudci aby si přijel k nám pro kvalitní slivovici,že to co tam pijí,jim zatemnuje mozky...neozval se..
Ta bezmoc a zoufalství se nedá popsat,mám zničený život a v penzi dluh 400tis.za zaplacení zvrácených soudních rozhodnutí...není nikdo jiný než Vy kdo by mně mohl pomoci,uveřejněním a poukázaním na to jak jsou šikanováni a okrádani občané státem.Děkuji a snad se mně ozvete...Ludmila