Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Klímo ,jste vzácný člověk kterých tu už je jen poskromnu.Obracím se na Vás jako poslední záchranu v tomto zkorumpovaném státě kde peníze a moc hrajou první ligu a mi obyčejní lidé jen chodíme od dveří k dalším a všude jen arogance a rozhodování od stolu našich uředníku.Pracujeme celý kolektiv poctivě a bojujeme za našeho zaměstnavatele ,který vybudoval po10letech řetězec práce a vinnou selhání policie mu to ted chtějí vše vzít.Jsme svědci korupce a primátor,,p. Hanzl z Karviné je jen člověk co slibuje a oklamal nás tím ,že slíbil pomoc a to se ukázalo jen slovíčkováním.
  • Vážený pane Klímo, protože jsem vaše pozorná divačka, zaregistrovala jsem, že slon je na tom s nohama po vašem ošetření lépe naž vy sám, zvu vás také na ošetření a odlehčení vašich nohou. V případě zájmu zavolejte na 777 685 639.
    s pozdravem Dagmar
  • Zdravím vás a prosím, zjistěte pravdu o bifi v jogurtech; po internetu koluje tvrzení, že v Activiích nejsou lidské nýbrž kachní bifi bakterie kvůli trvanlivosti. Kde je mlékárny odebírají, vadí to lidskému střevu? Vkládám text, který jsem někde četla, v tom textu vložený původní test je podepsán nějakou lékařkou. Vy máte víc možností to zjistit., je faktem, že Danone má svou bifi bakterii animalis (oni ji mají přejmenovanou na neutrální název) patentovanou a je tedy zřejmě uměle vytvořená, podle názvu ze zvířecích střev. Prosím, aspoň si toto přečtěte
    http://lumenn.blog.cz/1302/jogurtovy-podvod a zkuste to pro spotřebitele vyšetřit, třeba s pomocí mikrobiologa.
    Díky, J.Běhounková
  • DOBRY DEN PANE KLIMA jsem Z HAVLOVIC je to 2 kilometry OD PASECNICE DNES 7.5 2014 JSTE PRY VYSILALI VAS PORAD OSVOBOZENI PASECNICE NA DOMAZLICKU NEBO NA CHODSKU jak se říká JA mam manzelaZ PASECNICE a moc nas mrzi ze jsme nevideli vas příspěvek k osvobozeni PASECNICE manzelovo sestra to videla a rikala nam ze tam byli pribuzni a znami takze bysme byli radi kdybyste mohl PANE KLIMA kdyby to slo zaslat nejakou videoukazku z te PASECNICE TE z toho osvobozeni americkou armadou byli by sme vam moc vdecni jestli by to slo POSLAT NA MUJ IMEL magdanemcova1@seznam.cz nebo na naší adresu MAGDA A JOSEF NEMCOVI STRAZ cp,54 okres DOMAZLICE 34401 BUDEME RADI KDYZ SE NAM OZVETE DEKUJI A PREJEME HODNE USPECHU V PRACI A V RODINEM ZIVOTE *14* MAGDA
  • Dobrý den,
    bohužel jsem nenašla žádné stránky s Vaším kontaktem, proto volím tuto cestu. Chci se Vás zeptat zda Vás zajímá téma jedna z největších soudem uznaných a povolených reorganizací v této zemi, jsem jeden asi z 520 věřitelů pro které je tato reorganizace likvidační, nepomohl ani hejtman kraje, noviny píší zprávy s milnými informacemi, člověk se diví co s v této zemi děje, jaké nepráví náš stát dopustí,nezaplatí nám faktury ale
    mi musíme z této částky zaplatit daně.
    Jedná o bývalé Hutě a Kovárny ŠKODA Plzeń, dnes PILSEN STEEL s.r.o.,
    všichni věřitelé obdrží pouze 0,94%, v říjnu tak rozhodl Krajský soud v Plzni, dvě firmy se odvolali k Vrchnímu soudu do Prahy, ale v poslední chvíli vše stáhly, zřejmě dostali zaplaceno. V novinách se dočtete jak
    je tato firma v pohodě, přitom dluží všude kde se podívá, minulý týden jim odpojili i firemní telefony z důvodu nezaplacení, nemají ani na údržbu, úklid prostor, ve výdejnách nemají zaměstnanci solvinu, mýdlo, natož toaletní papír, elektriku hradí snad každý den jinak hrozí odpojení. Opět dluží cca 180 milionů. To by se p. Emil Škoda obracel v hrobě kdyby věděl co se tady děje. V říjnu jsme jako věřitelé podepisovali souhlas s reorganizací aby jsme mohli dále společně spolupracovat a znovu jme se mohli postavit na nohy, byla to podmínka spolupráce, teď rozdávají výpovědi, už nás nepotřebujou ,zaplaceno opět nemáme. Kdyby jsme tohle věděli, nikdy by jsme jim hlas k povolení reorganizace nedali a poslali jej do konkurzu.
    P.Klímo navštivte areál ŠKODA Plzeň a zeptejte se zaměstnanců této firmy a věřitelů se seznamu Justice.cz a bude se divit i vy, neměli by se lidi dozvědět konečně pravdu? Jsou tu sice i odbory, které mají stát za zaměstnanci, ale je to stejné jako na vedení,hrůza, hrůza.
  • Dobry vecer, uz dlouho vaham jestli vas oslovit ,ale dnesni noc uz je to moje 4 noc co nuzu spat vrta mi hlavou a nevim jak dal jde o vec ktera trva cca 3 roky , muj pritel neunesl odmitnuti a zacal nasilne delat vse pro to aby me mel at chci nebo ne odnesla to cela moje rodina je toho strasne moc a nejhorsi je ze me malem ukopal,kdys moje statni zastupkyne udelila navrh na vazbu P.samo soudkyne ti videla tak jeji ma slovama :nevidim duvot proc obzalovaneho tadrzovat ba vazde do konani hl.liceni.dostal osudni zakaz i presto me meho domu napadl a kdys me muj otec branil tak z duvodu nasazeni pout dotycnemu k zabraneni ublizeni z obou stran prisel o zbrojni pas a dostal podminku.tatinek drive pracoval pro stat tedal bachare nikdy niku neublizil jen branil svoji dceru! Uz dva roky se schovavam pani soudkyne se nam dosliva vysklibla do obliceje kdys jsme se tazali u uh.liceni ke kteremu se dotycny dvakrat nedostavil, vysvetlono nam to nebylo a ted mi akorad chodi dopisy o informaci odroceni hl .liceni z duvodu omylu clena senatu to mi prislo domu po tejdnu mi tatinek vola do prace ze prijela police a byli dost neprijemni a pry mu rikaly aby mi domluvi ze si akorad prihorsim ze tam mam u nich 3 dny dopis a pokud nadale nevyzvednu dopis hrozi mi vazba, ale me nikdo neinformoval ze si mam neco nekde osobne prevzit ale nejlepsi je to ze jsem si tam sla ton a sami dopis ktery jsem mela ve schrance :-( a dalsi pro me spatne informace.pokud by ste mel chut se nad tim pozastavit budu rada a omlouvam se za chyby v texu ale momentalne nejsem schopna psat strucne a pravopisne dekuji
    • Nikdy není 100% vina na té druhé straně!Už jen váš výběr na tom pár procent viny,ale pokud nic nepomůže ani po 3 a více letech a pokud máte 90% pravdu a více,tak mu usekněte nohu!Přežije,dostanete maximálně osmičku a po půlce jste zpátky!Spíše dostanete méně,bude pro vás polechčující okolnost jeho psychické vydírání!Ale hlavně musí přežít,to byste pak měla hodně velký malér!Garantuji,že o berlích,či na vozíčku vám dá pokoj!Hlavně vydržet psychicky!Držím palce,neodbytných jednoduchých imbecilů je hodně!Je to o výběru lidí a přátel...
  • Všechno nejlepší k svátku a k narozeninám přeje Pepe Frecer,možná si vzpomeneš,před lety jsme se seznámili u Honzy Hrubýho,žil v té době s dcerou Patrikou.Vzpomínám na Beatles u klavíru a houslí.Ať se daří v práci,hodně zdraví a pohody Tobě i celé rodině. Josef
  • Necham Vam tu muj email a budu doufat jeste jednou se omlouvam.
    andream3@seznam.cz
  • Vážený pane Klímo.Vím,že jste s Jankem Kroupou,nebo i sám osvětlil řadu těžkých případů,proto se na Vás obracím,jako i spousta jiných lidí,kteří snad ani nevěří ve spravedlnost.
    V březnu se stala na Mánesově mostě nehoda,kdy řidič se spolujezdcem vrazil do lidí,kteří po chodníku mostu šli a ti skončili ve Vltavě.Ženu vytáhli mrtvou a muž byl nalezen po několika týdnech utopen opodál.V TV Prima balo řečeno,že je na tento případ uvaleno embargo.Od té doby nikde ani řádka,kdo a proč tuto havárii zavinil.Ptám se,byl to policista,lékař Vojenské nemocnice,nebo někdo významnější???Proběhl již soud???Prosím,máte li sílu a chuť,pusťte se do osvětlení.Velmi děkuji.František
  • Také mám námět na reportáž můj e mail: j.mlodzikova@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší