-
Dobrý den , dne 31.03.2012 jsem jel osobnim autem opel vektra z obchodu a projevyla se zavada na řizeni a to takova že jsem po levotočive zatačce mněl potiže na což jsem mněl co dělat abych nezpusobyl v protisměru dopravni nehodu a prava kola u auta jsem obouchal o obrubnik a zadni časti vozu jsem tuknul o litinovej sloupek ktery se jemně uvolnil od cementove patky, pote se to ustalilo a pokračoval jsem v jizdě co nejrichleji domu, ale asi po necelych 700 m při stejne levotočive zatačce mně už vozidlo jelo rovně a tak jsem ukončil jizdu a asi 60m jsem došel pěšky domu.Byl jsem z cele udalosti tak rozrušen a vyklepanej z toho co se mohlo stat že jsem si dal dva panaky a popijel jsem pivo,na což asi po necelejch 2 hodinach přišel starosta obce i z doprovodem stim že v odpolednich hodinach jsem byl vyděn dětma že jsem se naboural autem a zlamal jsem ony sloupky nacož žadal penize a to celkem dosti vysokou častku tak nezavola CR policii načež jsem reagoval že nejsem si vědom o takovem to skutku a že jim žadne penize nedam a zavřel jsem dveře domu a asi po 2 hodinach přijela dopravni policie a statni policie ktera mně nasledně odebrala RP a doklady od vozu, starosta i z jeho kolegou přihliželi po celou dobu po te mne policie vyzvala k dechove zkoužce nacož jsem odpověděl že poživam alkoholicke napoje že je jasne že nadycham a bylo mně zděleno že o nic nejde a tak jsem se podrobyl a to dvakrat i když jsem upozornil policisty že mně to přijde nějake divne a po te mně opět vyzval zdali jsem ochoten jet na odběr krve at se jdu obleci tak jsem se šel obleci a jak jsem přišel k dopravni policie požadal jsem je o male strpeni že během dvou minut přijede česka televize bylo mně řečeno že na žadnou televizi čekat nebudou a vratili mně všechny doklady v četně RP a žadnej protokol jsem neobdržel a odjely pryč i když jsem jim znovu opakoval že jsou tu za chvylku mně zdělili že nemaji čas na někoho čekat a odjeli. Na druhej dem jsem šel opravyt ten sloupek kterej byl jemně nakloněn a oprava netrvala ani 15 minut , tak vas moc prosim co mam dělat v tomto připadě , alkohol před jizdou jsem nepožil po hospodach nechodim snad 1x nebo 2x do roka zajdu na pivko piju jen zřitka nejsem alkoholik ,pokud si budu stěžovat na starostu mam obavy o sebe a me přislušniky rodiny že se budou mstit a o policii tak tež v one vesnici žiju tak pro to obavy a ja co jsem mněl už ze zakonem v minulosti problem tak budou věřit starostovy a policii .Nevym co si mam počit jak vše dopadne moji přatele kterym jsem to vypravěl se divyly že přijeli ke mně domu a kontrolovali mne doma že na to nema dopravni policie pravo to pry už nemu si bejt na silnici . Tak proto se obracim na vas jak mam postupovat děkuji predem a nezlop te se na mne že poskytnu zatim anonymni jmeno ze strachu o moji osobu neberte to že bych vam neduvěřoval prosi nezlopte se na mne s uctou Petr Novak pokud bych u vas mohl najit oporu tak zdělim prave inycyali . PS: V připadě vaši pomoci přikladam tel.č.773 267 762 , take už jsou na mou osobu jak slovni tak fizicke napadeni nevym co už mam dělat s uctou P.Novak
-
dobrý den,snažím se najít možnost,jak získat kontakt na kliniku v Lipsku,o které jste dělal reporáž,vlastně o pacientovi s mozkovým nádorem,kterého tam odoperovali,když tady mu operaci odmítli udělat.máme stejný problém a rádi bychom zkonzultovali možnost operace tam.můžete mi prosím,prosím sdělit kontakt?moc děkuji.
e.benoni@seznam.cz -
Dobrý den.Přijeďte se podívat na žel.stanici Týniště n.O.-vše se natírá, opravuje,co je natřené je čisté!!A to vše, že tu má projíždět v pondělí 14.4. pan premiér.Lidé v bytech a prodejní stánky ale už mají výpovědi a řada věcí co se nyní udržuje a natírá se zhruba za měsíc bude v souvislosti s rekonstrukcí nástupišť bude bourat. Vlak bude muset přijet na kolej, která jako jediná má zvýšené nástupiště-proč asi? Kolik zbytečně vydaných peněz to bude stát, když dřív nebylo ani na tu nejnutnější údržbu?? Vše je stejné jako dřív-vrcholní politici nemohou vidět skutečnou tvář a stav!!
-
Zdravím pane Klimo, vybral jsem si vas ,protože znáte veškeré úskaly a manipulativnost v oblasti vysetrovani policie a soudnictvi v cechach. Verte,ze potrebuji Vasi pomoc a potreboval bych s vami co nejdrive mluvit nebo se videt osobne, verte,ze cas je ted proti mne mam na to dva dny. foglicka@centrum.cz moc dekuji predem
-
Dobrý den, pane Klímo,psala jsem Vám na facebook, nevím, zda to čtete. Psala jsem o Odoleně Vodě a jistém podnikateli jménem snad Dvořák. Můžete si to tam, pěkně prosím, přečíst? V případě že byste mě chtěl kontaktovat, tak moje mailová adresa je kvetonova@upm.cz.
Díky.
Jana Květoňová -
Zdravím pane Klímo, mám přítelkyni, která se zabývá zdravotně postiženými, za svoji činnost obdržela i vyznamenání Výboru Dobré vůly Olgy Havlové, nyní se dostala k informacím, které by ráda nechala ověřit, protože se jedná o mnohamilionovou rozkrádačku, byla by Vám vděčná, kdybyste se s ní mohl spojit. Na mne je mailová adresa jarmar303@seznam.cz. Za Váš zájem Vám předem děkuji Marešová
-
Pane Klíma,snad vás to bude zajímat,dostala jsem sms..vytáhla jsem pro vás varovnou kartu!volejte 906 70 99 99. Jsem od roku 2013 vdova,žiju sama a tak jsem se s tuté sms dost rozklepala.Kde vzali mé číslo,kde zjistili kolik mi je a vůbec,to mě chtějí takhle vystresovat? Nikam jsem nevolala,vím že chtějí peníze,ale tuto by mělo být trestné,je to na mrtvici. Co tomu říkáte?. Podepisuji se,ale mé jméno nezveřejnít. Jestli mi napíšete.Zdeňka Fialová,Plzeň,Prostřední3.31800
-
Vazeny pane Klimo,
rad bych poskytl material nejakemu novinari na napsani clanku o cinknutych verejnych soutezich na vedecke pristroje, kterych je podle mych zkusenosti temer temer polovina vsech vyhlasenych. Cim mene ceska veda penez ma nebo aspon place, ze ma, tim nehoraznejsi jsou vyberova rizeni, kdy neni vyjimkou vyrazeni uchazece nabizejiciho stejny vyrobek stejne znacky, ale o 30-50% levnejsi. Prestoze tim ublizim sve firme, ktera potom bude na blacklistu a u potrefenych instituci si uz nevrzne ani s nahradni gumickou do strikaky, nemohu se uz na to dal divat a rad bych se s nekym o sve poznatky podelil. Nemam na vas adresu ci telefon, proto vyuzivam teto formy komunikace.
Milan Minarik
milan.minarik@watrex.com -
zdravim pane Klíma, měl bych pro vás námět na reportáž nadnárodního charakteru. Mám problem vás kontaktovat proto volím tuto cestu.Muj kontakt RGTeplice@seznam.cz tel.721688385 s pozdravem robert.
-
Dobrý den pane Klímo,
děkuji za Vaši náročnou práci, která dává obyčejným lidem naději, že si všechno nenecháme líbit.
Nevím, zda je možné do obsahu Vaší práce zařadit i téma, které se týká
podle mne závažné věci a to "podepisování různých prohlášeních"v nemocnicích, které byly sestaveny obzvlášť pečlivě právníky. Když toto prohlášení nepodepíšete, tak Vám vyšetření(příkladně srdce) neudělají.
Jsem starší ročník, ale s "tímto" jsem se ještě nikdy nesetkala, a dle informací to podepisují maminky i těsně po porodu atd.Nemocnice se tím kryjí a člověk vlastně podepíše i to, že když se něco stane, tak to vlastně podepsal, že se to může stát.To bych já mohla také přijít do nemocnice a dát jim podepsat prohlášení ode mne, že mě mají dobře léčit.Přece každý musí, alespoň částečně převzít za svou práci odpovědnost. Přeji mnoho úspěchů ve Vaší náročné práci. Blanka B.724255139