Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Klímo,
    snad si vzpomenete na naše setkání u Vaší autogramiády v Domě knihy v Teplicích v r.1990,kde jsem byl pořádajícím vedoucím prodejny.
    Možná,že by Vás mohlo zajímat to,co jsme zjistili.Ve vietnamské komunitě je to trochu jinak,než je zřejmé.Řada prodejen má své majitele,ale to jsem jen "bílí koně",kteří jsou nájemnými silami(de-facto otroky)jednoho šéfa.Oni navenek vystupují jako majitelé,ale vše jen pro tohoto šéfa.Nevím,zda tak je i jinde v ČR,ale pokud ano,pak "potěšbůh".
    Pokud by pro Vás moje informace byla zajímavá,mohu doplnit jména a vazby.
    Zdraví Pěnkava Rudolf
    tel.:602462304
  • !!

Doufejme,že na sebe pan Klíma bude dávat pozor..Takových lidí je potřeba v našem státě víc..
  • narozeniny a svátek

Hodně štěstí, zdraví a pohody do života přeje Jana. *4*
  • Dobrý den, pane Klímo, velmi si Vás vážím jako člověka s pevným charakterem, který se nebojí veřejně psát a natočit seriál o největších "vředech" společnosti. Konkrétně myslím seriál EXPOZITURA, který včera skončil a konečně částečně rozkryl organizovaný zločin v celé své nahotě. Bohužel musím konstatovat i já smutné pravidlo, že i tentokrát se ukázalo, že ryby smrdí od hlavy,konkrétně od bývalého ministra vnitra Stanislava Grosse, rádoby právníka a mašinfíry, který vše elegantně zakopával pod koberec, neboť jak v závěrečných titulcích patrno,opět peníze z lupů, cca přes 120 mega se nikdy nenašly.. Asi si je vlivní pánové užívají převedené někde v teple na zašifrovaných účtech.Držím Vám palce v nelehkém boji, kde Vám zdatně sekunduje Janek Kroupa, kterého si stejně jako Vás nesmírně vážím za tuto nelehkou práci,ale velmi potřebnou pro tuto zkorumpovanou společnost. Přeji Vám, kdyby se Vám podařilo natočit vícero takových projektů, které konečně tento národ probudí a zvedne ze sedaček falešného pohodlí. Rozhodně pro mě je to nejlepší seriál v Česku, který jsem kdy viděl o organizovaném zločinu, který byl"posvěcený" přímo na nejvyšších policejních úrovních.
    Přeji Vám krásné svátky vánoční, které by měly probíhat v klidu a míru. Váš věrný divák, Korynt Lukáš.
  • Vážený pane Klímo,přeji Vám hezké dny a hodně úspěchů při Vaší práci.
    Moc bych Vás prosila o více se věnování velkému problému práce dopravní policie u nás.Policista se dvěma malými dětmi,maželka na mateřské a za práci, která je hodně nebezpečná,jak všichni víme,řidiči opilí,ujíždějí policii,nezastaví a ohrožují životy nám všem i policistům,bere plat 19000 Kč,je to v pořádku?Jak může být ujíždění policii jen přestupek a ne trestný čin?Je mi tady u nás ze záknů už opravdu moc smutno.Prosím věnujte se tomuto problému,musí se přeci zákony změnit!!!!!!!!!!!!!!
    Se srdečným pozdravem Jarka
  • Žádost o kontakt
    Dobrý den, rád bych se soukromě zeptal na něco ohledně pořadu Navlastni oci mohl, byste mne kontaktovat mailem na petrkodet@hotmail.com Dekuji
  • Dobrý den pane Klimo.Mohl by jste mi prosím Vás na Vás napsat kontakt,nejlépe email?POtřebuji s Vámi pořešit nemalý problém.Děkuji.Můj email:dihlovaromana@seznam.cz
    • PANE Klimo pisi vam jako neohhrozetelnemu muzi,ktery ma na to napravovat davat veci do poradku.Ja se jmenuci Zdenek kovar Koren 14 Olbramov,jsem bozel prace neschopnym,driv jsem pracoval i kdyz mi bylo nekdy ouvej.Jak je tedy mozne,ze mi zprava soc.zabezpeceni uz vickrat z drivejska neposlala nemocenskou vcas?Nejsme zamozni lide,tak jak je mozne ze si tento ubozackej stat dela srandu,vzdyt jsem jim dal a vcas na co meli narok a dlouhe leta.Zkusske neco je nas moc.
  • Dobrý den,pane Klímo, obracím se na Vás, protože mě není lhostejné co se tady děje s dětmi po rozvodu rodičů,kdy otec zneužívá své dva malé kluky k pomstě jejich matky.V tomto státě není instituce,která by pomohla a kdyby jsem babičku těchto dětí neznala velice dobře, tak bych jí nazvala lhářkou.To co se děje se nedá popsat,tento člověk je velký manipulátor a zdá se, že na něj nikdo nemá,sociálka,policie,lékaři atd. prostě marný boj. A tak se ptám sama sebe jak je to vůbec možné, nebo jsou všichni podplacený, proč nikdo (mimo matky a její rodiny)nebrání kluky, kterým je 3,5 a 2,5 roků a tímto si procházejí už cca 1,5 roku.Nejsem oprávněna popisovat to co se děje a páchá na dětech, ale protože nemůžu udělat pro ně nic víc, než to, že mě napadlo se obrátit na Vás a na Váš pořad, který by snad mohl konečně dopřát dětem dětství bez stresů a slziček, ale i trestat ty otce, který umí zmanipulovat a podplatit kde koho.Pokud můžete spokte se s babičkou těchto kloučků na mailové adrese janakemenyová@seznam.cz předem děkuji a ostatní pikantnosti písemné i jiné Vám může doložit rodina.Ještě jednou díky Ivana H.
  • Zdravím,žila jsem šest let s chlapem který neskutečně obelhává ženy,dělá děti o které se nestará,neplatí alimenty a soudy jsou mu krátké.Zanechává zoufalé ženy,mě dokonce byl a nejvíc lže a krade.Šest let podniká ve stavebnictví,neplatí sociální zdravotní,nabírá zakázky,vybere zálohy a stavby nikdy nedodělá.Celý život se jen stěhuje,mění čísla a příjmení.Každý je na něj krátký a každý mu prostě uvěří.V několika stavrbninách na živnosták vybrsl zboží,které si nechal proplatil ale žádné do dnes neuhradil a nejméně troje stavebniny okradl o sta tisíce.Vše je po něm nevymožitelný,má min.20 exekucí.Stále chodí a klame lidi,je to do nebe volající a tohodle člověka je třeba zvidititelnit a zarazit tím další poškozené.Je neskutečné čeho jsem byla svědkem v manželství,co ten člověk vše spáchal a nikdo ho do dnes nepotrestá.Je spousta lidí co by promluvila a i ty okradené stavebniny.I také varovat před dalšími ženami,které si veme aby na ně padli jeho dluhy a než zase vyrobí páté dítě o které se nepostará a uteče.Myslím že by se tohle svět měl dozvědět a jemu tyto podvody tímto zastavit.Děkuji
    • Tak proc jste si ho proboha vzala a mela s nim dite?!?!
  • Pane Klímo psala jsem Vám jasně bez odpovědí. Jedná se mě o případ oprace jedne pani v Egyptě. Opravdu se Vám podařila senzační rportáž ale pouze pro Vás né pro pani. Ji jste velice poškodil svoji nepravdivou reportáži uměle vytvořenou nebo něčí zaplacenou.To co je uvedeno se nezakládá na pravdě Vy jste si to udělali podle sebe a ne podle pani. Jde Vám o pravdu a spravedlnost mě taky napravte to díky Marie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit