Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám velký problém se soudem o péči o děti i přes přímé dukazy že manželka zanedbává péči dětí mi soud odmítá svěřit děti do péče manželka nepracuje zametá ulice akorát.soudkyně je zaujatá vuči mužskému pohlaví a mé osobě a řádně neplní povinosti soudce rád bych kdyby mi v tomto někdo pomohl připadá mi to tady stále jak za komunismu
  • nepříspubovivý,nastěhovali se do pronájmu bytů Krumpach 26, Zábřeh na moravě od těch dob náme problémy které nechce nikdo řešit,pod mimy se nedá bydlet.Nedaleko je ubytovna,odkud přicházejí a navštějují se Hlasitá hudba,smrad,věčné hlučné návštěvy.Stát jim platí ubytování,takže oni jen se baví kouřením a návštěvamy.Jeto byt 1 kategorie,všichni jsme zadluženi,policie to nechce řešit,starosta také neví co s tímto problémem dělat.Jak jim stát může platit takové dávky,není možné aby lidé co žijí z dávek,zneužívají toho že stát za ně vše platí.Mohli byste zveřejnit,jak se zachází se soc.dávky.Mají na jídlo kouření,věž.Kdo nám pomůže tuto věc řešit?Pak se memůžete divit že lidé chodí na pomoc ke sknům
  • Važený pane Klímo, manžel vlastní dum se synem. Každý ma polovic. Před třemi měsíci se syn proboural do jeho části domu. Nábytek mu vystěhoval do garáže. Do prostoru před domem pustil vlčáka a brání mu vstup. Do domu se syn přistěhoval před dvouma lety. Manžel má v domě trvalé bydlyště, vyzval syna, aby toho řádění nechal, ale nic nepomáhá. Možná že by se to mělo zveřejnit, jak se zachází s otcem. S pozdravem Anna. tel. 733132635
  • Dobrý den pane redaktore. Dovoluji si Vás obtěžovat svým dopisem, týkajícím se "povolené" akce v Karlových Varech, konané dne 15.2.2014. Šlo "údajně" o smuteční pochod německých občanů - jako že vzpomínku na bombardování Drážďan před 69 lety. Před okupací Sudet v roce 1938 to nemohlo vypadat v tomto městě o moc jinak. Jen hnědá barva se dnes změnila v černou. Bubny, pochodně, hesla. Včera jsem o tom obdržela email a tak jsem se rozčílila, že jsem musela, prostě musela napsat Čt1, proč neinformuje diváky, když tam točila-ale neodvysílala. Neumím si představit, že bych já zorganizovala na 10.června smuteční pochod př. taky v Drážďanech jako připomínku vyvraždění Lidic a nesli jsme transparenty s fotografiemi umučených lidí. Myslím, že bych nestačila utíkat, jak by mě hnali. Protože nevěřím, že mně z redakce v Karlových Varech odpoví, protože věřím Vám, že Vás podobné věci nenechávají chladným, dovolila jsem si Vám napsat. Srdečně vás zdravím.
  • jště muj email marko.sykora@seznam.cz
  • Dobry vecer pane klima rad bych svamy pokud mozno udelal nejaky rozhovor ohledne tych nepokoju na severu, pokud bys te mel cast a vyslechl me tak bych vam byl moc vdecny a myslim jsi ze vast by to taky zajimalo dekuji.
    777mikes77@seznam.cz tele:728 355 892 olah pavel
  • Pane Klímo,po shlédnutí Seš mrtvej tak nebreč musím konstatovat,že vaše skladba Moje Bohemia je naprosto skvělá!!!Jste opravdu všestranný člověk,a držím palce ať se daří.
  • Dobry den Pane Klimo chtěl bych vas poprosit o radu ohledne ukoncenne islovence dvrakrat mi krajsky soud v Hradci Kralove zamitl požadavek o vymazani s insolvenčního rejstriku dluzniku s odpovedi ze jsem povinen strpet tam byt veden jako dluznik dalších 5 let i po ukonceni islovence když uz zadny dluznik nejsem mam normalni prijem zadne srazky dluhy 0kc a presto jsem vedeny jako dluznik mam rodinu chteli byvhom vlastní dům a tohle me osobne omezuje a nic mi nikde nedaji ikdyz bych predlozil vyplatni pasku přes 20 000kc ze vydělávám mesicne jejich odpověď byla od soudu ze je nezajima ze mam rodinu ze to je pro ne irelevantni uz jsem to poslal i na vrchni sou do Prahy a dosud zadna odpověď uz nevim co mam delat tech 5 let co jsem mel insolvenci je za mnou nevidim důvod proc byt nadále veden dalších 5 let jako dluznik když jim nejsem dekuji předem za odpověď kneza81@seznam.cz nebo tel.722 222 456 Novy Byzdov Knezourek Pavel
  • Dobrý den pane Klímo,mohli byste prosím s panem Kroupou vysvětlit laické veřejnosti jak je nakládáno s penězi pro romy,když podle statistických údajů,podle posledních sčítacích výsledků,je romů v České republice pouze 13 tisíc a dotace jsou milionové,nebo možná miliardové.Pro 13 tisíc lidí tolik peněz?Proč se tedy vyplácí jiným "čechům" nesmyslné dávky a podle jakého klíče ? Nepřizpůsobivý ? Mohu tedy získat stejné hmotné výhody když půjdu se žádostí a uvedu,že jsem "nepřizpůsobivá" ?
    Děkuji a přeji hodně úspěchů ve Vaší práci
    Paterová
  • ahoj mam exluzivni reportaz o tom jak matce otec brani diteti zije ve vesnici a v baraku kde neni ani koupelna jen dve misnosti nikdo stim nic nedela a ja bych prosila pana Josefu Klimu aby to natocil a dal do televize aby celej svet videl jaky ma v cesky republice cech pravo na dite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit