-
fanklub
Tak co Katy sehnala jsi někoho?Já ne a to sem si myslela,že to bude celkem hračka někoho sehnat,ale nikdo se k tomu nehrne.já kdybych věděla jak co mám udělat tak jdu do toho,ale na tyhle věci sem uplně mimo *5* -
kontakt??
Ajojík,hejky nemáte na Pepču někdo nějaký kontakt??jestli jo byli byste tak hodní a napsali mi ho buď na email twetty.tecka@seznam.cz a nebo na icq 387653376.Popřípadě kde bych ho mohla najít,na jeho stránkách sem žádný kontakt nenašla. -
-
Re: kontakt??
spojení na Pepu je JOSEFVAGNER@seznam.cz -
-
Re: Re: kontakt??
jéé děkuju moc,sem ani nedoufala,že se někdo ozve *3*
-
-
-
fórum na lidech
Ahojík lidičky,pepča má založené fórum na lidech a je nás tam celkem málo.Tak se k nám přidejte *3* .Najdete ho na téhle adrese: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66198 -
-
Re: fórum na lidech
tak už tam jsem přihlášená.... *3* *3* a je to tam luxusní...akorát by se tam mohl objevit i on!! *14* *14* to by sme se asík trochu zbláznili!! *1* *1* -
Re: fórum na lidech
DOPORUČUJI OBRÁTIT SE NA PŘEDSEDU FAN KLUBU HANY ZAGOROVÉ PANA RADKA BEŇO,TEL.602371405,TEN JE VELMI ZKUŠENÝ A URČITĚ RÁD PORADÍ. *3* *14*
-
-
Jsem ráda že jsem tě poznala
Ahoj jsem moc ráda že jsem tě poznala máš moc pěkné písničky určitě ti opět pošlu hlas do zlatého slavíka mattony *3* -
time,it needs time
Omg,díky že na naší scéně objevil někdo "normální". Držím palce chlape aby ti to vyšlo,přeju ti to,protože už bylo na čase to změnit. -
ahooooj
ahojík pepo chtěla bych tě poprosit jestli by si mi nenapsal na meil na katulinka.mala@seznam.cz seš fakt krásnej a hlavně umíš krásně zpívat s kámoškou pořád posloucháme tvoje písničky tak papa a moc prosím ozvi se mi co nejdřív budu čekat tak pa -
-
Re: ahooooj
NAPIŠ NA JOSEFVAGNER@SEZNAM.CZ *4*
-
-
Nemáte prosím ...
Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail ...budu vám moc vděčná ... *4* ... mail je gumina1@seznam.cz ... *4* předem děkuju .. -
Nemáte prosím ..
Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail *4* ...budu vám moc vděčná ... ... mail je gumina1@seznam.cz ... předem děkuju .. *4* -
-
Re: Nemáte prosím ..
jj já ti je pošlu
-
-
diik
Ahojik Pepo posles mi prosim tvuj e-mail na adelina9@seznam.cz a jeste jestli by jsi mi nepislal autogram *14* moc se mi libi tvoje pisnicka laska nebo pratelstvi moc i k tobe ta pisnicka sedi *14* dik prosim ozvi se mi co nejdrim ani by jsem o tobe nevedela ale diki kamoskam tak uz vim diiiik pa adela. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: diik
autogram Ti rád pošlu,ale neznám adresu,kam mám fotografii zaslat.Díky moc za přízeň Pepa.
-
-
Ahojík
Ahojky Pepo moc tě prosím jestli bys mi neposlal autogram na adresu Květa Mastná Slunná 298 Příbram 5
Jestli mi ho pošleš budu strašně ráda tak předem děkuji *14* *14* -
-
Re: Ahojík
Ahoj poslal ti autogram? -
-
Re: Re: Ahojík
jj poslal Pepo moc ti děkuji že jsi mi poslal ten autogram byla jsem opravdu šťastná jseš fakticky nejhezčí kluk kterého jsem kdy potkala pa
-
-