Přejít na výpis diskuzí

Josef Vágner

OSOBNOST 17.12.2007 
212 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fanklub

Tak co Katy sehnala jsi někoho?Já ne a to sem si myslela,že to bude celkem hračka někoho sehnat,ale nikdo se k tomu nehrne.já kdybych věděla jak co mám udělat tak jdu do toho,ale na tyhle věci sem uplně mimo *5*
  • kontakt??

Ajojík,hejky nemáte na Pepču někdo nějaký kontakt??jestli jo byli byste tak hodní a napsali mi ho buď na email twetty.tecka@seznam.cz a nebo na icq 387653376.Popřípadě kde bych ho mohla najít,na jeho stránkách sem žádný kontakt nenašla.
    • Re: kontakt??

spojení na Pepu je JOSEFVAGNER@seznam.cz
      • Re: Re: kontakt??

jéé děkuju moc,sem ani nedoufala,že se někdo ozve *3*
  • fórum na lidech

Ahojík lidičky,pepča má založené fórum na lidech a je nás tam celkem málo.Tak se k nám přidejte *3* .Najdete ho na téhle adrese: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66198
    • pajulilinka

Re: fórum na lidech

tak už tam jsem přihlášená.... *3* *3* a je to tam luxusní...akorát by se tam mohl objevit i on!! *14* *14* to by sme se asík trochu zbláznili!! *1* *1*
    • Re: fórum na lidech

DOPORUČUJI OBRÁTIT SE NA PŘEDSEDU FAN KLUBU HANY ZAGOROVÉ PANA RADKA BEŇO,TEL.602371405,TEN JE VELMI ZKUŠENÝ A URČITĚ RÁD PORADÍ. *3* *14*
  • Jsem ráda že jsem tě poznala

Ahoj jsem moc ráda že jsem tě poznala máš moc pěkné písničky určitě ti opět pošlu hlas do zlatého slavíka mattony *3*
  • time,it needs time

Omg,díky že na naší scéně objevil někdo "normální". Držím palce chlape aby ti to vyšlo,přeju ti to,protože už bylo na čase to změnit.
  • ahooooj

ahojík pepo chtěla bych tě poprosit jestli by si mi nenapsal na meil na katulinka.mala@seznam.cz seš fakt krásnej a hlavně umíš krásně zpívat s kámoškou pořád posloucháme tvoje písničky tak papa a moc prosím ozvi se mi co nejdřív budu čekat tak pa
    • Re: ahooooj

NAPIŠ NA JOSEFVAGNER@SEZNAM.CZ *4*
  • Nemáte prosím ...

Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail ...budu vám moc vděčná ... *4* ... mail je gumina1@seznam.cz ... *4* předem děkuju ..
  • guminqa

Nemáte prosím ..

Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail *4* ...budu vám moc vděčná ... ... mail je gumina1@seznam.cz ... předem děkuju .. *4*
    • Re: Nemáte prosím ..

jj já ti je pošlu
  • diik

Ahojik Pepo posles mi prosim tvuj e-mail na adelina9@seznam.cz a jeste jestli by jsi mi nepislal autogram *14* moc se mi libi tvoje pisnicka laska nebo pratelstvi moc i k tobe ta pisnicka sedi *14* dik prosim ozvi se mi co nejdrim ani by jsem o tobe nevedela ale diki kamoskam tak uz vim diiiik pa adela. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: diik

autogram Ti rád pošlu,ale neznám adresu,kam mám fotografii zaslat.Díky moc za přízeň Pepa.
  • Ahojík

Ahojky Pepo moc tě prosím jestli bys mi neposlal autogram na adresu Květa Mastná Slunná 298 Příbram 5
    Jestli mi ho pošleš budu strašně ráda tak předem děkuji *14* *14*
    • anet2106

Re: Ahojík

Ahoj poslal ti autogram?
      • Re: Re: Ahojík

jj poslal Pepo moc ti děkuji že jsi mi poslal ten autogram byla jsem opravdu šťastná jseš fakticky nejhezčí kluk kterého jsem kdy potkala pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit