Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
259 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oLY jak to vis ze je v Praze
    • Mám tajné zdroje.
      • Mrs.Wesley
        To určitě to může tvrdit každej
  • Je to moc skvělý herec a také má mezi c dobré filmy
  • nevite kde se mohu spojit s josephem nebo s nekym z upirich deniku ci z puvodnich jsem do nich blazen jaK DO DENIKU tak do puvodnich dekuji
    • Musela bys mít twitter. I tak moc nekomunikují. Jinak nevím.
  • Happy B-day Joe :))
  • safira26
    Vše nej *2*
  • Happy birthad, Joseph. You are AWESOME!!! *14* *14* *14*
  • Prosím nevíte jak kontaktovat tu českou přítelkyni Josepha? Ráda bych ji poznala. Určitě bude příjemnější než Persie. FB nebo e-mail?
    • Měla by mít fb - myslím Petulka Navrátilová. Má tam hodně lidí z TVD a TO. Tak to zkus.
      • Moc děkuji. Opravdu
  • eLiško, jsi úplně mimo, nejsem žádný Furi, pokud je to shoda jmen s adminem z Originals, tak je to jen náhoda.
  • happy birthday <3
  • Caminko zrovna Ty tady vážně jednáš slušně, to tedy ano. Pročetl jsem skoro celou diskuzi a jakmile někdo projeví názor odlišný od tvého, tak se do něj hned pustíš a nadávkami nešetříš. Zde rozhodně neprobíhá normální diskuze :) Caminko máš dost podobné agresivní a vulgární výlevy jako Petra na diskuzi Originals, zajímavé :) A prý, že bude zajímavější, kdepak, tahle chorá chudinka nezajímá už opravdu nikoho. No nic, nemám čas se tady zabývat smyšlenými příběhy o Petře a Josephovi. Josephovi zdar :)
    • Seznamte se pan Honza je administrátor stránek Original a je to takový, že musí být vždy po jeho a běda tomu, kdo mu řekne něco špatného. Mimo to já jsem teď kolegyně Petry z divadla, je to úžasná ženská a vůbec bych si dala pozor na to, že by měla být psychicky nemocná.
      • To víš, že jo :) Bla, bla, bla, běž se na psychiatrii léčit rovnou se slečnou Petrou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit