-
vsechno nejlepsi !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší Broučku :* :)
-
Happy birthday Joseph :D
-
Od zítřka je Joseph na tajno v Praze. Dávejte víc pozor kdo jste z Prahy, dívejte se víc kolem sebe. *8*
-
Všechno nejlepší k narozeninám! :D
-
Je to skvelej herec
-
Tak si klikni na ten odkaz níže, tu fotku z ultrazvuku tam normálně má, tak si asi slepý :) nic si nevymýšlím :)
-
-
Mohu se Kuk na něco zeptat? Pročetla jsem to tu celé a mě udivuje, že si od naprostého obdivu, který si měla k té Petře na začátku. Že zná tolik lidí atd. došla k ubohému urážení. Nechápu. Nikdo mi nevysvětlil, já žádala o přátelství Stevena McQueena, který tam má kolem 3 tisíc přátel před třemi týdny, napsal mi, že mě nezná a bere jen své známé, přátele. Petra ho tam v pohodě má, tak i Charlese. Podívej kdybych věřila tvému názoru, že je to lhářka - proč ji vzali do přátel? To ona letěla do Atlanty, narušila natáčení a se všemi ( Nina, Nikki Reed, Nath, Charles, Trevino, Matt Davis, Steven M. Nina, Claire Holt, Roché, jeho žena) si potykala? To mi tady tvrdíš, že toto je všechno náhoda? Hmm tak ti na to kašle rudej dráp. Toto je důkaz, děvče. Už sklapni a mlč!!!!!!!!!!!!!
*16* -
-
Předložila jsem dost důkazů o tom, že je to fake, takže at si každý koho to zajímá udělá svůj názor. Naprostý obdiv k Petře jsem nikdy neprojevila, to nevím o čem to mluvíš. A měla bys si dát trochu pohov, at to s tebou nešlehne *1* *1* *1*
-
-
My s tím fakem jsme na fb v přátelích, nech nás udělat si vlastní názor bez tvé propagandy. :) Ty se uklidni, já to nepotřebuju. Mám z tvých argumentů pr... Ty jsi začala s tím, že Joseph všechny obešel a má jinou manželku než starou kérku, tak nevím co tady osnuješ. Uklidni se a my si budeme povídat s Petrou a uděláme si obrázek a nežárli na ni. *16* Nic jiného z tebe nemluví. Už dej pokoj, prosím. Běž si hrát někam s panenkou Persií
-
-
Ještě i ten co hrál strýce Eleně? David Anders? Jo toho tam má taky přece a Danielle ještě, Paula, Iana, Persii - mimochodem. Je fanynkou Matta Ryana. Jo a něco jako mimo mísu - ona má ve stránkách, že se ji líbí Swansea. :) To snad víš Kukínku, kdo má k tomuto místu vztah?
-
-
-
Všechno nejlepší *14* *14*
-
Já tu Petru znám z divadla, kde dělá dramaturga a nemíním tu teď řešit jestli chodí nebo žije s Klausem. Myslím, že jako dramaturg pracuje moc dobře, tak nějaký talent mít musí. Těším se na další sezóny co uvede. :) Ke Klausovi - já se vždy divila, že si nenašel nějakou mladou holku, ale Persii. Zamilovat se přece mohl jinde, tak já vlastně nevím, co řešíte.
-
milý josephe- pro mně seš prostě Klaus:DD nic jíného nebudeš.. skvělej krásnej herec, kterej možná dostal skvělou roli, nebo seš tak dobrej;)) prostě ti gratuluju k zasnoubení!!!!§!! <3 the best<3