Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
260 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Caminko zrovna Ty tady vážně jednáš slušně, to tedy ano. Pročetl jsem skoro celou diskuzi a jakmile někdo projeví názor odlišný od tvého, tak se do něj hned pustíš a nadávkami nešetříš. Zde rozhodně neprobíhá normální diskuze :) Caminko máš dost podobné agresivní a vulgární výlevy jako Petra na diskuzi Originals, zajímavé :) A prý, že bude zajímavější, kdepak, tahle chorá chudinka nezajímá už opravdu nikoho. No nic, nemám čas se tady zabývat smyšlenými příběhy o Petře a Josephovi. Josephovi zdar :)
    • Seznamte se pan Honza je administrátor stránek Original a je to takový, že musí být vždy po jeho a běda tomu, kdo mu řekne něco špatného. Mimo to já jsem teď kolegyně Petry z divadla, je to úžasná ženská a vůbec bych si dala pozor na to, že by měla být psychicky nemocná.
      • To víš, že jo :) Bla, bla, bla, běž se na psychiatrii léčit rovnou se slečnou Petrou :)
  • pajuskad
    někdo by mu měl opravit vztah, s Candice Accola nechodí. Neboť Candice se zasnoubila s Josephen Aaronem Kingem.
    • Nehodí? Dyť jim to spolu sluší!
  • Jo a že jsi tak dobře informovaný, kde se co řešilo a docela vystupuješ agresivně jako on.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit