Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
259 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s Persii White je už zasnoubený.... měl by to někdo opravit
    • oni se rozešli takže už nejsou spolu zasnoubení s persií
      • Jak víš, že se rozešli? Co to je zase za drby? Odkud to víš?
  • hahaha, Joseph má ted na té fcb stránce jako úvodní fotku fotku miminka z ultrazvuku :) jenže tenhle obrázek pochází z tohoto českého článku

http://kojeni-tehotenstvi.cz/vyvoj-miminka-podle-ultrazvuku-v-i-trimestru/

Hahaha, tak to je vtipný, stačí se mrknout na jeho obrázek a srovnat s tím v článku, jsou totožné :) Pochybuju, že by si Joseph dával na profil cizí fotku mimina a ještě k tomu z CZ stránek. Ten člověk co Vás tady balamutí je navíc úplný amatér, pokud umíte z utz "číst" tak vidíte datum 2.října 2000, takže to už má asi 14 letý dítě ne? :D
    Zde je když tak odkaz na ten jeho profil a tu úvodní fotku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1491028527826367&set=pb.100007577017906.-2207520000.1414741570.&type=3&theater
  • Aspoň vím proč mi Persie tak neseděla. Na americké stránce who is who dating je u Persie napsaná bisexuální orientace. Humus. Koho si to Joseph vzal? Ať si vezme tu Češku. Fuj
  • s kým chodí ve vzazích je claire holt nebo s Persia White ???
    • AnabelleTurner
      Joseph chodí s Persií:)
    • Nene chodí s Persi White ... to tam lidi dávají jen proto že si to přejí ale není to pravda *3*
    • se mnou
      • noo to určite :D
  • Persii nemusím a Petru znám z natáčení. Vadilo mi, že Joseph byl pohodář, příjemný k fanouškům než tedy potkal Persii. Od té doby je divný, když jde s ní a potká fans, jako by měl snad zákaz. Hrozně se s ní změnil, nepřipadlo vám? Ona nemá jinou práci než s ním chodit jako ocásek. Je trapná.
  • Děkuji Elen, že se snažíš bojovat. Já bych byla pro, abyste s tím už skončili. Já znám Petru, protože spolu pravidelně točíme pro zahraniční produkce. Vadí mi, že ona na rozdíl od Persie chce mít klid, být co nejdál od Josephových fanoušků a když vidím, co dokážou, nedivím se zvlášť teď. Je to normální, příjemná, vtipná sexy holka, která je skromná a nechová se jako Persie. Až Joseph najednou dotočí a bude bez práce, Persie mu ukáže jak to myslela vážně s tou láskou. Já si s ní psala na chatu, jaká je - je to s prominutím k...a, namyšlená ženská a nemluví moc hezky ani o Josephovi. Moc dobře ví o jejich poměru, vztahu nevím. Petra čeká miminko a rodit bude v lednu a podle všeho je otec no víme kdo. Zvlášť, když za ní pravidelně jezdí a já je viděla na vlastní oči. Tak už nechte Petru být.
  • Happy B-day *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Všechno nejlepší k narozeninám.....
  • Hehehe, taky profil Petry je dost schizofrenní, má tam spousty fotek na kterých je jakože ona i jí to lidi komentují jak jí to sluší, ale z xx fotek je fakt naprosto jasný, že je na nich úplně jinej člověk :)Docela vtipný, úplně jiný rysy v obličeji, nos, rty, brada :) Stejně tak třeba na Josephově profilu fotky jakože společné s tou Petrou, nikde mu není úplně vidět do obličeje, chybí mu na těle tetování, celkově podle postavy úplně jiný muž ( tipuju nějaký pubertácký vyzáblý ucho s tenkýma rukama), nebo když jsou to fotky s nějakým pusinkováním, tak to 100% není Joseph, ten má dost nepřehlednutelný zvláštní nos a dost výrazné nadočnicové oblouky, ten líbající kluk na fotkách je úplně někdo jiný :D
    • Nechme to na nich. Hádáním stejně nic nezjistíme. Já té Petře napíšu a bude. Spíš mně je na blití z Persie, ještě aby měla dítě. Já babu co neví jestli se má s prominutím k....T s chlapem nebo ženskou ( viz. její sexuální orientace na who is who dating) vykopl z postele. To bych radil i Josephovi, jinak bude chlapům ještě pro větší srandu než že má starou babiznu. Neumím si to jako chlap představit. To vadí snad každýmu chlapovi...fuj. Že ti naznačí, stál si za nic tak já si dám ženskou, abych si spravila chuť. *8* *10*
    • Neslyšela si o photoshopu. Já se schválně na ty fotky podívám. :) S tím tetováním u Josepha bacha, pokud bys viděla Warhouse věděla bys, že má jen tetování na rameni a pírku přesně na prsu a jinak nic. Já tu Petru viděl zrovna nedávno, no viděl, zahlédl v Praze na jednom festivalu a podle fotek je to ona, hlavně má těhotenské bříško. Kdo bude asi tatínek?
  • nevite s kym Joseph Morgan chodí *3*
    • Prý s jednou Češkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit