-
vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
KLAUS KLAUS KLAUS!!!!!!*14**14**14**14*
-
Ahoj lidičky :) Chci se jen zeptat, jsem hrozně zvědavá :) Vy kdo znáte tu Petru, není toto ona ( je to fotka z toho Josephova fcb)? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1480892905506596&set=a.1379375988991622.1073741825.100007577017906&type=1&theater
a ještě je jedna fotka asi s tou samou slečnou tady https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1479672008962019&set=a.1379375988991622.1073741825.100007577017906&type=1&theater
Doufám, že je to všechno pravda a že je Joseph vážně s tou Petrou, ta jeho nynější "žena" Persia je mi hrozně nesympatická :/ Mockrát Vám díky za info :) ahoj, Adrien -
-
Když tak se ji ozvi na fb:
-
Oni ti, co ji nevěřili, tak nikdy nevysvětlili, že má v přátelích skoro všechny z VD a To. S Trevinem jsou prý jako sourozenci. To nikdy objektivně nevysvětlili. Klidně ji zkus požádat o přátelství, je normální, neboj.
-
-
*1* *1* *1* *1* OMG jako sourozenci holky vy fakt potřebujete doktora a seznámili se na hasičskémplese v Olomouci ne ?
-
-
Ta druhá myslím, že je to ona. Ona Petra má teď rovnou ofinu po oči, tmavovláska, tak myslím, že ano. No je hodně důkazů, že ji píše zamilované komenty, píše si prý na zdi básně, chlubí se vánočními dárky pro ni. Vypadá to, že s ní opravdu je, byly i nějaké drby, že spolu čekají miminko. Jako já Persii nemusím vůbec, připadne mi, že se vedle ní Joseph změnil k horšímu, teď zase když jsem viděla poslední video s ním vypadal sice unaveně, ale úplně zářil, smál se no prostě jako zamilovaný. Připadne mi, když vidím ho s Persií na fotce, že nevypadá zamilovaně. Petra si teď přidala do přátel Daniela Sharmanna, vypovídala jsem si s ní - je pohodová, ale o Josephovi moc mluvit nechce. Nedivím se, oklepává si nás - hodně fans ji uráží.
-
-
Jupí
-
Elena: tak seznámit se s tou Petrou mohli kdekoliv, je to dramaturgyně, tudíž se bude ochomejtat kolem filmu a divadla, podívej se kolik známých lidí z Čr má v přátelích. Mohli se potkat třeba na nějakém filmovém festivalu, apod, třeba ta Petra nemá na tyhle akce vstup jako obyčejný smrtelník, ale určitě nějaké VIP. Stejně tak i s těmi ostatními co má v přátelích...A jinak, s tím, jak se té přítelově ségře zablokoval, o víkendu mi dávala tu konverzaci číst a nepřišlo mi, že by ho nějak naháněla nebo na něj tlačila, prostě normál konverzace, to z něho spíš tak jako docela rychle vypadlo, že Persia není jeho pravá žena. Zase si říkám, že kdyby s tím snatkem s Persií dělali takovou pohádku, a jeho pravá žena byla jakože tajná, tak by to hned po 4 větě nevyblil úplně neznámý fanynce, si teda myslím. Takže čím dál víc na mě působí ten profil jako fake :/ Ale kdo ví, na to asi jen tak nepřijdeme. Jsem zvědavá co budeme říkat, až Persia přijde s tím,že je těhotná :D
-
-
:) Tak já myslím, že podle některých zdrojů už je zaseto, ale ne u Persie. *3*
-
-
Happy B-Day *14* *4*
-
*14* Happy birthday!! I love you!!! *14* *14*
-
Všechno nejlepší, jsi nej!!! A gratuluju k zasnoubení :-)
-
-
Joseph zasnoubený není. Byl to drb. Nikdo z kolegů mu nepopřál ani na twitteru ani na svých fb. Drb, drb. Americká média to uznala.
-
-
Spíš přijede za přítelkyní. Je z Prahy. Spíš soukromě, ne?
-
-
COŽE?? Kde jste to četli, prosím??
-
-
Přímo z jeho twitteru a hlavně to ví jeho herečtí kolegové. Mojí známí jsou přátelé jeho české přítelkyně.
-
-
Wow :) Díky :) Tak to je ale drsné, já jsem hlavně ráda, že ví o Česku :D
-
-
-
Si jo*9*
-
-
Jo když se ozývají její kritici a nesnášenliváci. Mohli byste mi vysvětlit jak je možné, že si normálně povídá na fb s pravým Ianem a Nikol Reed, Danielem Sharmanem a Nathanielem jako by se nechumelilo? Toto jsou důkazy a ne vaše řeči. Já četla jejich diskuze a je to normálně hovor jako mezi přáteli.
-
-
Pavlíno ty jsi vážně éro co ? všechny ty jeji vymyšlené profily nejsou pravé, ale faky...ani jeden z nich není žádný z herců TVD /TO . Oni by se zahazovali s nějakou nulou z nějakého divadla ? Slečna je asi zamindrákovaná až na půdu, když si musí vymýšlet neskutečné lži a drby. A mimochodem s Klausem by chodila nebo žila těžko..Klaus je ve skutečnosti vymyšlená postava...nebo ona snad chodí s nějakým upírem ? Jak můžete lidi naletět takové pitomině a ještě roznášet drby o tom,že není štastný s PERSII ? stydte se ! a hlavně by se měla stydět ona slečna, která si to celé vymýšlí !
-