-
Jaký je Joseph Niklausek v posteli? Nemohla by nám to sem ta jeho napsat. Ta představa mě dost rozpaluje být s ním v posteli. *16* *10*
-
-
Prý je hodně mazlivej. *7*
-
-
Komu se ke Klausovi líbila Persie White? Slyšel jsem ji zpívat, humus a mezi námi k světu vypadala když na ni říkali stylisti, humusné tetování. Měl vždy na víc.
-
-
Ke čas na plný čáře-o ty češce o tom že přijede,víš o něm kuloví vždyť chodí s clairre hot ty blbe!*10**11**7**7**7*
-
-
Najdi si na zahraničních serverech s kým chodí Claire Holt. Hlavně pro Josepha je to nový vztah asi týdenní...ověř si informace a pak útoč. Chytrá
-
-
-
Musím Vás potěšit Joseph Morgan randí s Češkou. Je to potvrzené. Dlouho se o tom mluvilo, trochu potutelně to potvrdil. Že ho moc láká Praha. *14*
-
-
Jo touž si sem nemusela psát když přijede soukromě vole*10**1**1**1*
-
A hned ho požádám aby mi podepsal úplně všecko!!!!hurrá aspoň někdo by mohl přijet když ne Stefan tak Klaus*1**1**1**14*
-
Až přijede do prague jedu tam taky!!!*6**1*
-
Fakt?????*8**8**8**8**8**8* ať přijede!!!!!hned ho uobjímám k smrti a ať přijede i s candice accola a Paulem wesleyem!!!!!!*1**1**15**15**15*
-
-
Já normálně brečím, jak všichni závidíte na Persii. Podle mě je to krásná baba, ale vy se prostě nesmíříte s tím že, Joseph není a ani nebude váš přítel. Nějáká slečná Petra, to je jak vtip :D Na té fb stránce spoustu různých fotek..a kdyby to byla úspěšná osoba, pohybující se kolem divadla atd.. asi by neměla na fotkách max. 3 like, ne? :) Úplná kravina. Joseph a Persia je fakt! Podívejte se na aktuální fotky, kde se spolu smějí.. není to víc, než dobrý důkaz? :)
-
-
Penninko milá. Já trochu bečel nad tím, že se zastáváš bisexuálky. Jak my Penninko vysvětlíš, že jsem viděl na vlastní oči tu pro tebe směšnou Petru s Josephem v jednom pražském divadle na anglickém představení. :):) S těmi like tě trochu nechápu, no nic. Já se smál se spoustou žen na fotkách a neznamenalo to, že s ní žiju. Tak zalehni a namluv si Persii, je single.
-
-
A já zas budu brečet nad tebou, že jsi tak netolerantní vůči bisexuálům nebo gayům a lesbičkám...
-
-
Souhlas :) o tom jejím profilu nějak nevím co si myslet, sice má v přátelích hodně známých českých osobností, ale jinak je ten profil divný, viz. ty její různé podoby a nebavíme se tady o photoshopu, tam je xkrát úplně jiná ženská. Rádoby fotky s Josephem kde není nic určitého vidět, když už, tak mu chybí kérky ( a je zajímavý, že když jsem to sem naspala tak si tu fotku smazala, takže kdo z Vás diskutujících je tady ta pošahaná Petra? :) ) nebo má úplně jinou postavu, jiné rysy v obličeji, nebo tam má slečna několik fotek jedné herečky z Glee, u toho komentáře, že jí to sluší apod. Prostě blbost. Stejně tak ten domnělý Josephův profil, to je podle mě taky fake...Tak aspon konečně někdo, kdo týhle habadůře nevěří. Persia se mi nějak začíná líbit a budu jim s Josephem fandit :)
-
-
Tak fandi. Tak jsem blázen asi já - Petr Hanka z Kladna, že jsem je viděl na vlastní oči. Proč mluvíš o českých celebritách? Když neumíte vysvětlit, že má na fb Roché atd. S tím si psala i na twitteru? Víš co mě fotky nezajímají, protože já je viděl sedět normálně s paní Ninou Divíškovou a Michalem Dlouhým v divadle u jednoho stolu. Tak si tu někdo sedí na vedení. Klidně Persii fandi, já už Vaše protesty fuckuju. Děláte vola ze mně!! *16* Když si taková borka, co neumí jednat za sebe a jen zjišťuje přes přátele, mohla si ji napsat ne, když už ji šmíruješ fotky?
-
-
Nebo se bojíš, že Joseph udělal blbku z Vás. :) Zajímavé je, že bývalý manžel Persie- zeptej se kamarád, kdo to byl se s ní soudil, že mu dělala šílené scény. Pátrej s přáteli. Tím, že se oháníte, že byly fotky ze svatby Persie a Josepha, udělám ti je na photoshopu za den, kdo dělá v bulváru za dvacet minut. Bisexuálkám vůbec nevěřím - viz. Persie.
-
-
-
-
Ten jeho profil vypadá fakt reálně, nevím, u fotek si hodně píše zamilované věci s tou Petrou ( jak psal někdo níže to její celé jméno), a její profil vypadá ještě reálněji, má v přátelích opravdu hodně hodně známých lidí a herců ( je dramaturgyně). Dle všeho jsem pochopila, že svatba s Persií byl jen "fake" pro fanoušky a Josephova pravá žena je ta Petra *8* tak nevím, co si myslet, zní to jako hrozný sci-fi, ale ten Petry profil fake určo není, takže bud je to pravda a nebo je dotyčná Petra blázen a "vyrobila" si profil Josepha a píše si to tam sama? To se mi nezdá... Já nevím *15*
-
-
To se dá rychle zjistit.Neřekl něco co může vědět jen on?
-
-
Happy birthay Josípku
-
Hraje hlavní roli také v the originals kde hraje hlavní roli Klause.Je to od the Vampire diaries. První díl the originals byl tam.Aké nejlepším hercem na planetě(podle mě)..Je prostě nejlepší..I Love you<3<3<3<3
-
Dneska má 34. narozeniny *3* :3 Tak všechno nejlepší *3* *4*
-
Žádné oficiální prohlášení neproběhlo. Tak, že.
-
Tak musím zklamat Kuk i Penny já je neviděla v divadle, ale úplně normálně na ulici. On měl koženou bundu, mikinu s kapucí a trochu strniště. Hlavně mě ujistil jeho hlas. Můžu fandit té Češce nebo my to zakážete? Mám na Persii názor asi jako všichni. Joseph by měl mít někoho mladšího, kdo ho má rád upřímně a ne jako Persie, s tím plně souhlasím. TAK JÁ FANDÍM TÉ PETŘE!!!!! Fotky nefotky, facebook ne facebook. Snad mi můj názor ta banda puberťaček nezakáže.
-
-
Nedovolí. Protože s blbci se blbě diskutuje. Když jim říkáš důkazy, tak plácají o fotkách na fb a atd. Spíš v duchu sní o tom, aby se Joseph rozvedl s Persií a ona jim ji pak lízala. :) Persie je nejkrásnější ženská na světě, modelky Victoria Secret, když vidí ty její humusné kérky tak utíkají v prádle, aby nebyly v její záři. :) JÁ FANDÍM TAKY TÉ PETŘE.
-
-
Ty jsi teda vostrá! Asi chtějí, aby jim ji lízala. Nevím co bysme Persii záviděly- je to stará odrncaná herečka co hrála štěky, vypadá jako opice s kérkama, je bi, je to zlatokopka. Sorry, tys viděla něco za co ji závidět? Ona je tak krásná, že reklamy v Americe na kosmetiku vedle všech opravdu slavných hereček, pro její krásu na ni zapomněli. Kdyby jednou tu držku strčila někam, kde nemá protekci od Josepha. :) Zase Petra je úplně geniální - nikdo ji nezdá, všichni se o ní hádají, lustrují fotky. To kdyby udělala v médiích, byla by slavná hned. Já s..U na blejzanky Penny a Kuk - jdu si s ní psát, zkusím i Persii na twitteru. Doufám, že Persie neodmítne naše holky a nebude chtít mě. Prý jak se na fotkách smějí. :)
-
-