-
Přesně, já si myslím, že té Češce závidějí. Že se potkala s Josephem a okouzlila ho, že nechal Persii. Já mám na profilu fb spoustu cizích fotek a mám je jako profilovku, bože vy jste dámy nějaké mladé nebo co? Jedna nejdřív tady hlásá, že vše byl podraz na fans a že pravou ženou J. je ta Češka, pak nějak zmateně obrátí a začne na ni plout. Řeším nepodstatné věci, správně aby nemusela vysvětlit odkud zná Ninu, Persii a Sebastiana, které má v přátelích. Jen prostě nepřejícnost a závist, zničíme tu mladou. Humus! Je mi z vás nablití.
-
-
Kdybyste s ní mluvili nebo si s ní psali, místo urážek. Já ji napsala normálně na fb a je v pohodě, nechce o Josephovi prý mluvit. Že se omlouvá, ale nechce. Vzhledem k tomu, že ji mám v přátelích, vidím, že normálně komunikuje s Nathanem, tak že pochybuji spíš o názorech Kuk a Penny. O Josephovi ani nemluvě. Hlavně má v přátelích i Nikki Reed. Nevím o čem se tu hádáte. Zeptejte se jí otevřeně.
-
-
To co prezentuje Joseph na tom svém fcb profilu Joseph Martin ( https://www.facebook.com/people/Joseph-Martin/100007577017906?fref=photo ) jako svojí dceru, tak to není jeho dcera, ale dcera Václava Noida Bárty a jeho přítelkyně modelky Gabriely Dvořákové.
Je to celý podvrh od začátku lidi, žádnej Joseph + jeho čeká přítelkyně a dítě neexistují... -
-
On to není ani jeho profil, Joseph Morgan totiž FB profil nemá, Jak několikrát sám uvedl má pouze Twitter, na kterém komunikuje. Je štastně ženatý s Persii White. Čili máš pravdu je to celé podvrh a výmysl. Joseph NIKDY nechodil s žádnou ČEŠKOU leč by si to leckterá přála a nemá ani dítě ! *3*
-
-
V the vampire diaries je rozkošnej jen mě mrzí že je zlej. Ale zase plus protože má city a prostě doufám že v 4 sérii bude on i Tyler. *1* *1* *14* *14*
-
-
jo to by byla bomba ............ budeme jim fandit a uvidime *14*
-
Ja nesouhlasím, jako zlej je naprosto k sežrání:-* . Miluju ho jako Klause!!!!!!!!
-
Zpočátku jsem ho nenáviděla ale ted jsem z něho uplně vedle a chci aby byl s caroline
-
-
S caroline by byl naprosto božskej. Nenávidím Tylera!!!! Proč si jen caroline nevybere Klause?? No jo vlastně on je ten zlej!!!!:-D
-
-
:-D JÁ taky nejsem svatoušek, Caroline se hodí ke Klausovi, at se vykašle na Tylera!!! :-D
-
-
-
-
lidi ukažte mi tu stranku kde má udajne randit s nejakou českou
-
Hlavne se tady nepoperte
-
On je prostě boží zbožňuju ho :*****
-
-
Bejbina?:/
-
-
Jsem z toho jelen. Prosím, s kým teda Joseph je? Řekněte mi někdo. Jaké myslíte, že se Josephovi líbí ženy?
-
-
No jsou s tím zmatky. Joseph to tají. Hodně lidí ho prý vidělo v Praze. Měl by mi někoho nového, Češku. Nikdo ti to oficiálně neřekne. Někdo viděl fb té jeho nové a hodně věcí tam naznačuje, že ten drb je pravda. Persie ji prý uráží na fb. Proč by to jinak dělala? Psala ji prý, že je královna všech děvek. *8*
-
-
prosím nevíš její fb ?, bych se chtěla podivat jak vypada ta češka :)
-
-
-
Vše vše nej happy B-day *14*
-
Zajímavé je, že ta dnes už paní, která má dceru s Josephem Morganem je moje švagrová. Má dceru, které je 5 let a je to jeho dcera. Musím to snad vědět, když jsem ho sám několikrát viděl...holčička za ním jezdí do Ameriky skoro každý měsíc. Nepomlouvejte někoho, koho neznáte a nezuřte!!!! Urážejte svoji rodinu.!!!
-
on jemuj :D *1*
-
-
Klido si ho nech já mám zase Stefana*1*
-