Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
259 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ses frajer *3*
  • vsechno nejlepsi k narozeninam Joseph *14* *4* *3*
  • Joseph je nejlepší!!!! *3* *3* *3* ♥
  • *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • Ale děvčata prosím Vás. Ta vaše Petulka Navrátilová alias buffytka a asi sto dalších přezdívek je "stará známá firma", na serveru o Originals se projevila už mnooohokrát v diskuzích, chlubila se tam, že chodí s Josephem a další blbý kecy a odkazovala na svůj facebook, odpovídala si tam sama sobě pod asi xx různými přezdívkami (potvrzeno od administrátora) a tak dále. Prostě jen pošahaná fanatička co to nemá v hlavě v pořádku. Řekl bych, že tady se děje to samé a Petra Pošahanka si tady píše sama pro sebe. Je neuvěřitelné, jak může být někdo takhle ujetý, slečna to nyní povýšila dál, když si hraje na tajnou manželku Josepha. Měla by vyhledat odbornou pomoc...Petro vzpamatuj se a začni žít normální a reálný život, ne sci-fi příběh s Josephem.
    • Tak si nám to řekl a co? My nejsme nesvéprávní, jak si asi ty myslíš. Dokážeme si udělat názor sami a tím, že ji špiníte ji zvyšujete jen náš zájem o ni. Když se většinou někdo moc špiní, označuje za blázna, většinou říká pravdu. Už si nám tu vše řekl, my si budeme dávat pozor, aby nás neuhranula a už si to odpusť. Oni totiž tady byli i lidi, co ji znají. A už tím, že nás tady označuješ za nějaké výmysly, narušuješ tu normální diskuzi, kdy nikomu neubližujeme, vystupuješ tu jako nějaký šéf osvěty nás pěkně štveš. Běž si povídat na ty diskuze, jak chceš, ale prosím nám sem nechoď. Žádám tě slušně, pokud na to vůbec reaguješ.
  • Mrs.Wesley
    OH...pane bože je takkkkk sexxxxy!!!!!*14**14**14**14**14**14**14* už se mi začíná líbit víc než stefan
  • Happy birthday!!!!! ♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miluje prý Prahu kvůli své přítelkyní. Bohužel to byl apríl,nepřijedou. Četl jsem články a diskuze na amerických serverech a Joseph se objevuje v Americe sám, sám chodí nakupovat, bavit se. Kde je Persie? Jak tady říkají všichni. Věřím už tomu, že má opravdu novou lásku - možná v Praze. *14* *3*
    • Hmmm... Bylo mi to vcelku jasný, ale je to škoda, chtěla bych ho vidět na živo... *14* *3* I Daniela a Claire *1*
  • Joseph se zasnoubil s persii :)
    • Naposledy. Byl to drb. Nechali se média nachytat. Sami to uznali. Nikdo z jeho kolegů mu negratuloval ani na twitteru ani na fb. Bohužel drb.
  • Naše velká americká herečka Persie točí nějaký televizní film Castle Ridge, samí neznámí. :) Neměla by jít raději do hereckého důchodu než taková komedie. :) Ta Petra jen za tento rok hrála - ve filmu anglického režiséru Red Green Blue, hrála vedlejší roli v Child 44, české filmy - Správnej dres s Mádlem, Krycí jméno Holec, jo a Císař s Andrienem Brodym. Ta holka má bez protekce víc práce než Persie v Americe. :) Já být Persií propadnu se ostudou. Ona snad žije z toho, že hrála v tom seriálu Girlfriends, to nikdo nezná ty vole. :(
    • :) :) Kdo by se na ni díval v Americe? Holt někomu nepomůže ani "protekce". Asi ta Petra nedělá ze sebe takovou hvězdu jako ona, chce dělat dobře práci a to má bez protekce. :) K tomu není co říct. Já o tom seriálu v životě neslyšel. Aby ta Petra nebyla lepší než Joseph. :)
      • Ty vole, já viděla fotky z natáčení. Persie zase výraz přijela Julia Roberts, kdo ji namluvil, že má nějaký talent? :) Škoda, že vám to sem nemůžu hodit. :) P..a. Tady máte odkaz https://www.facebook.com/CastleRidgeATL/photos/pb.1462830897280916.-2207520000.1416330665./1466375053593167/?type=3&theater
        • Ona si fakt myslí, že je herecká hvězda. Proč ji to někdo ze soucitu neřekne, že má přestat s tou ubohou kariérou a chovat raději ty pinče co má. Ten výraz, nosíček nahoru - to je pipka, řekla si to správně. Já už věřím, že je to obyčejná slávokopka, která je sama nemožná. Moje kamarádka zná tu Petru z tanečních hodin u Yemiho a ukazovala mi fotku a je to náhodou kočka, je pěkná. Nevím co se to tady zase blilo za pomluvy. Vypadá furt jako holčička, vůbec bych ji netipovala 30. Přesně, chce něco umět sama a ne ta stará babka co si snad myslí, že je Roberts. Persie se to dozví a vyšmátrá poslední milimetr talentu a bude z toho Oscar. :)
          • :) Pinče. :) Víš jak ona si myslí, že když se fotí vedle Josepha je ona ta diva, bože je tak ubohá. Ty její infantilní gesta, je ji 42. To ji někdo neřekl? Aspoň vím, proč mi neseděla. Vždyť i tu Bonnie matku hrála jak mrtvola, ještě že tam tak často nebyla. Zatočila rukama nad hrncem a odletěla na koštěti. Bože, to je cow! Znáš to, neznají ji a štve je, že má Češku a ne je. :) Prý Oscara. Jedině, že by natočila lechtivý film a na to by musela mít dubla. :) Jestli Joseph není s tou Petrou, uděláme petici, aby mu dali klystýr a hypnózu, aby se vzpamatoval. Takovou namyšlenou veš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit