Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: článek

do té ,,zříceniny" by se taky hodila nějaká ta finanční injenkce nebo to ještě na joshíka při svatebním obřadu spadne a takovýho krasavce by přeci jen byla škoda.. *3* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: novinky + nové video! ;-)

*5* *3* *1*
  • Re: článek

Asi jsem objevila, čím Lily vlastně je. *3* Na Linkedin http://www.linkedin.com/pub/lily-snyder/19/944/b41 je její profil.
    Lily Snyder, praktitankta (či žačka, stážistka, účastnice kurzu či školení ) u Sothebys, městská část velkého New Yorku, průmysl či činnost - vytvarné umění. Veřejná obchodní společnost, 1001 až 5000 zaměstnanců, průmysl výtvarného umění.
    V současné době zastává tuto pozici:

* kariérní příležitosti
    * nabídka poradenství
    * nové podniky
    * dotazy ohledně zaměstnání
    * odborné požadavky
    * obchodní nabídky
    * referenční žádosti
    * zpětný kontakt

Snad je to přeloženo správně.
    *3* *1*
    Zda je toto práce jak tvrdí její otec, opravdu nevím. *1* *5*

K tomu článku mohu napsat jen to, že jsem přišla k informacím a zajímavým překvapivým rozuzlením. Nejvíce mě šokovalo asi to, že panu Snyderovi je teprve 59 let! *9* Já myslela, že je to stařec na prahu 70 let dle jeho zchátralého vzhledu.. *9* Jeho manželka taktéž nevypadá nijak mladě a to je určitě ještě mladší. Vzhledem k tomu, že mám rodiče zhruba stejného věku, tak když je srovnám se Snyderovými, mohli by jim dělat přímo děti! *3* Celkem mě zaráží, že jakožto američtí Židé neuměli hebrejsky. Josh aspoň hebrejsky umí. *5* A pan Snyder je nejspíš tupec přes jazyky, když žije v Izraeli tolik let a stále hebrejsky neumí... *9* *9* Tak a největší šok - Lily že je narozena mezi roky cca 1983 až 1986? *8* Já myslela, že je jí mezi 35 až 40 roky! *8* *9* Vzhledem k tomu, že jsem její vrstevnice, dost mě udivuje, jak staře a zchátrale vypadá.. *9* Ale po kom by měla vypadat krásně a mladě, že. Kam se za Joshem hrabe. *5* *4* Svatba v září, popravdě jsem si myslela, že svatbu zorganizují už v létě nebo teď na jaře, ale je vidět, že se Joshovi asi hodně chce do toho tzv. ,,praštit". *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: článek

Tak jsem to přečetla, i z originálu, máš pravdu, určité věci jsou málo srozumitelné až nepřeložitelné. Naštěstí to nejsou pro mě podstatné informace. *5* Muzeum jsem si prohlédla, má sice takovou zvláštní atmosféru, ale jinak jak píšeš, je to poněkud neudržovaná zřícenina. *9* *1*

To by bylo náhodou vtipné! *3* *3* *1* I když nejsem jinak zlomyslná. *5* *4*
  • Re: Re: Re: Re: článek

tady jsou nějaké odkazy na to muzeum, kde se mají brát *3*

http://www.english.imjnet.org.i l/htmls/page_1684.aspx?c0=15160&bsp =14162

wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rock efeller_Museum

Rockefeller Archaeological Museum
    http://www.israel-travel-ce nter.com/attractions_rockefeller.ht ml

http://www.travelisraelonline .com/jerusalem-area/museums-jerusal em/rockefeller-archaeological-museu m-%E2%80%93-archaeology-and-archite cture-in-jerusalem/

je to teda už taková zřícenina ale celkem zajímavá *3*
  • Re: Re: Re: článek

"Co následovalo pro ně byla příležitost mít velmi pospolitý život. Jedno z tichých tajemství o Jeruzalémě je jak báječně pospolité to tu je. To bylo fantastické být ve svatém a univerzálním městě Jeruzaléma a reprezentovat tradiční židovskou výchovu v nastavení, které mísilo se jako mnoho možných rázů monoteistického dědictví co jste mohl najít tady. Jestliže muzeum je o vizuálním kulturním univerzalismu, jejich životy tady staly se o lidském kulturním univerzalismu."

/další odstavec bláboly....:-D/...........

Dnes , Snyderovi děti žijí a pracují v New Yorku. Nicméně, oni často navštěvují jejich rodiče. A v září, Lily si vezme Joshe Bernsteina, hostitele pořadu "Into the Unknown" kanálu Discovery, u východního jeruzalémského Rockefeller archeologického muzea, části Izraelského muzea.

V mnoha ohledech, Izraelské muzeum je snyderská osobní vlast. "Uvědomil jsem si už dávno, že jsem osoba intuice, " říká. " "Přišli jsme, protože jsem cítil, profesionálně by to mohlo být velkou výzvou, která by mohla mít velký příspěvek k obohacení kulturní krajiny zde a ve zbytku světa. To nebylo o tom dělat aliyah [imigrace do Izraele]. Milujeme žít tady, ale my jsme vlastně Američané."

odkaz na článek
    http://www.bangkokpost.com/arts-and-culture/art/232030/curating-a-place-of-culture
  • Re: Re: článek

On a jeho manželka, knižní grafička Tina Davisová, a jejich tehdy 11 let a 13 let staré děti se těšili z myšlenky zkoumat neznámé místo a brali jako výhodu příležitost a budovat jejich židovskou identitu v jiném prostředí.

Davisová je z Clevelandu, Ohio, a Snyder z pennsylvánského městečka blízko Pittsburghu , místa narození ikony popového umění Andy Warhola, kterému se Snyder podobá jeho nápadnými bílými vlasy.

"Mít smysl pro židovskou identitu bylo relativně snadné pro nás jistým způsobem, to nebylo pro naše děti vyrůstat v New Yorku, protože tam je tak mnoho Židů ," říká. "My jsme cítili, pro naše děti, že přijít sem směla být příležitost krystalizovat oba smysly pro židovskou identitu a americkou identitu jako nečleny a mít Izrael být prospěch ukázat na zbytku světa spíše než vždy New York".

Snyder, nyní kterému je 59 let, připomíná, že adaptační období bylo jako "náročné pro všechny z nás v různých způsobech. Bylo to náročné pro mě dostat mé ruce kolem 20 akrů kultury práce. Děti se musely učit v jejich cestě v různém kulturním nastavení."

Lily a Daniel Snyderovi šly do školy vedené společností mise anglikánské církve.

"Oni se tam rychle učily plynulé, bezvadné hebrejštině a jejich třída byla opravdová směs, od tradiční židovské skupiny našich dětí k spasitelským křesťanským, křesťanští sionisté a mnoho hodnot křesťanské a muslimské praxe, " říká Snyder.

Článek KURÁTORSTVÍ MÍSTO KULTURY
    15.4.2011, 12:00 AM

Když jeruzalémský starosta, Teddy Kollek, volal Jamesi Snyderovi že mu nabízí ředitelování Izraelského muzea v r. 1996, Snyder byl docela spokojený jako náměstek ředitele newyorkského muzea moderního umění (MOMA). Přesto, on se chopil šance.

"To bylo málo nelogické pro nás [Synder a jeho rodina] přijít, " uzná Snyder během rozhovoru u 46 let starého muzea, které přivítalo téměř 600 000 návštěvníků od odhalení hodně propagované $100 miliónové rekonstrukce trvající v červenci. "Já jsem nikdy tady nebyl a já jsem nemluvil hebrejsky."

Ačkoli stále nemluví plynule v hebrejštině a nestal se izraelským občanem přesto, že bydlí v jeruzalémském Talbieh sousedství od roku 1997, Snyder - absolvent Harvardské univerzity a člen Loebovi Harvardovy vysoké školy designu vedl Izraelské muzeum do velké ligy. V únoru se objevil v č.46 ve Francouzském žurnálu na uměleckém každoročním seznamu 100 nejvlivnějších lidí v uměleckém světě.

Pod vedením Snydera, muzeum posílilo jeho mezinárodní přítomnost s ambiciózním programem důležitých výstav v Jeruzalémě a putovní celosvětové výstavy ; rozšířil jeho držení přes všechny jeho sběrné oblasti; vyvíjel síť mezinárodních přátel organizace, nyní pracují v 14 zemích; a zahájil kampaň o zdvojnásobení jeho dotace k $150 miliónům (4.5 miliarda baht).

/další odstavec nepřeložitelný, blablabla....:-D/............

/další odstavec taky blábolí, nezajímavé...:-D/...........

/další odstavec bláboly...:-D/...........

"Možnost být odpovědný pro využití tohoto potenciálu je opravdu to, co vykreslilo mě tady a krásou tohoto místa."
  • článek

překládala jsem ho v překladači, trochu upravila, něco vynechala, páč to nešlo přeložit, ale většinu jsem nechala tak jak to je, tak to sem kopčím.. *3* článek jsme objevila náhodou dneska na netu..

*5* *3* *4*

*1* no asi máš pravdu s těma gatěma, tak to radši necháme ležet.. *3* *1* no třeba by tě překvapil jakej je to zdatnej zahrádkář *3* nebo zahradník *7* *4* *1* no každopádně vrhlíky v ložnici by asi byla síla na každýho normálního člověka *3* *5* jen si vem zazvoní mu ráno budík a šlápne rovnou do vrhlíku vedle postele.. *1* *3*

Detektiv by se nám asi hodně prodražil. Přišla bych i o vlastní kalhoty. *1* *4*
    Aspoň má Josh pro mě i pro Tebe kolem sebe závoj tajemství. *3* Nějak si nedovedu představit Joshe s rýčem v ruce, jak pěstuje zahrádku. Kdyby měl vrhlíky s okurkama v ložnici, byl by to zajímavý pohled. *3* *1* Ale já myslím, že Josh je hodně čistotný a že by hlínu v ložnici nesnesl. *13* *3* *4*

tak šup šup! a alou najmout detektiva! *1* *1*
    dyť si může zeleninku pěstovat i doma.. třebas v ložnici.. *1* *3*

Možná na střeše. *1* Vždyť ani nevíme, kde přesně bydlí. Možná ve výškové budově ani nežije. *5*

no já nevím vzhledem k tomu kde žije myslíš že by jí moh mít v mrakodrapu? *7* *3*

Třeba jí už má. *3*

*1* to aby si pořídil svou vlastní biozahrádku! *3* *1*

To je vlastně pravda. *1* *5* Tak to spraví kila biomrkve, biorajčat, biookurek atd. *1* *3*

hambáče hranolky cola..?! *9* *1* to by ti joshík asi nejed *13* *3* dyť je přes tu biostravu a tak.. *1* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit