-
Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně
*1* *3* nóó tak on ale hnedka přeci dodal že ví že sehnat blond židovku bude asi dost velkej problém.. *4* -
Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně
Ano i já byla moc ráda, že tam ty videa někdo nahrál, protože abych pravdu přiznala, nikdy jsem žádný díl jeho vlastního cestopisného pořadu neviděla, jen nějaké ukázky. *14* Ta paní tam s ním lezla proto přece, že mu tam ukazovala nějaký ty malby atd. *3* A já si myslím, že Josh má pro strach uděláno a naopak ho musím pochválit, jak se hezky zachoval - nedělal paniku a byl připraven pomoci. *5* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně
Ano, na jeho výrok, kde říkal, že chce dívku židovského původu, vysokou s blond vlasy asi nikdy nezapomenu. *9* *1* *3* *5* *4* -
Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně
já taky to bylo drsný s tou babčou *9* ale na druhou stranu jsem nechápala proč tam taková babucha leze.. *7* možná nebyla ještě tak stará ale mladě rozhodně nevypadala.. *13* joshík se možná lekl taky /až se z toho možná po...l/.. *1* *5* no hlavně že to přežila *5* no mě se ten díl taky celkově mocky líbil měl mocky silných i vtipných momentů *4* a bylo dost že tam zasejc někdo na tom yt nahrál nějaký nový videjka s naším drahoušem *14* -
Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně
nevim je takový divný možná židovský je *7* *1* ale fakt nevim ono by to ale nebylo u joshe nic divnýho že chodil s židovkou když sám je žid a jeho současná přítelka je taky židovka a joshík se nikdy netajil tím že chce dívku výhradně židovskýho původu *5* no a to ze josh chodí často po židovskejch akcičkách mě taky nepřekvapuje *3* -
Re: Re: Bývalá přítelkyně
Akční hrdina, to jsi trefila! *4* *3* Dívala jsem se dnes, když jsem přišla domů, něco mi řeklo, že bych si měla jít zkontrolovat videa s Joshem na www.youtube.com, jestli tam nebudou nějaká nová. A ono ano, ani nevíš, jak mě to potěšilo. *14* *14* *14* Prostě jsem plná dojmů a ten díl byl tak nabitý akcí, že nevím, k čemu se mám dříve vyjadřovat, ale Josh tam byl velmi krásný! *14* *14* *14* Jen je škoda, že to nebylo v originálním znění, protože ten španělský dabing byl velmi nepříjemný a rušivý.. *8* *9* *9* *9* Vyděsila mě v tom díle ale jedna věc a to, jak Josh slaňoval s tou postarší paní, která se v jednu chvíli málem z těch skal zřítila dolů.. To jsem se vážně lekla. *9* -
Re: Re: Josh v Mexiku
Snad ne, hlavní je že přežil. *3* *14* *4* -
Re: Re: Bývalá přítelkyně
Na mě také. *3* Ona má dost úděsný jméno, myslíš, že je židovské? *7* Všimla jsem si, že dost často z Joshem obcházela nějaká společenská setkání, kde právě byla jen výhradně židovská komunita. -
Re: Bývalá přítelkyně
jo a jukni na yt *3* jsou tam nahraný pár hodin starý tři videa s joshem, každý trvá cirka 15 minut a je to jeden celej díl jeho vlastního pořadu toho z roku 2008 není to dft a joshíkovi to tam pekelně a hříšně sluší *14* *3* bude se ti to líbit joshík je zasejc jako vždy hódně akční hrdina! *5* -
Re: Bývalá přítelkyně
no tak tu ženštinu jsem si našla na netu, opravdu je věku neznámýho.. *3* žádná krasotinka a typ ženský přílepka popř. rohožka.. *1* nevím zda spolu přímo něco měli ale každopádně se spolu bok po boku dost často objevovali na různejch akcích v roce 2008 a 2009... v tom roce 2009 teda vedle něho už nestála jak věrný zamilovaný psisko ale jako kamarádka co dostala košem a mám takovej pocit že s ní v tý době už určitě joshík nechodil páč to už musel chodit s lily nebo to bylo těsně před tím co se s ní začal tahati.. *5* táákže ta ženská má účet na twitteru a fušuje do záchrany oceánů nebo tak něco a je členkou exploring clubu stejně jako joshík.. takže si myslím že se seznámili zrovna tam.. *3* každopádně ta ženská na mě působí jako zoufalka... -
Re: Josh v Mexiku
jou koukala jsem se ted před chvilkou *3* psal tam něco nějakým výbuchu bo co a že doufý že bude mít sluch v pořádku.. *5* tak snad nebude hluchej.. *5* -
Bývalá přítelkyně
Vypátrala jsem na netu, že Josh před několika málo lety chodil s jistou Gaelin Rosenwaks. Musím říct, že je to jeho asi úplně nejméně atraktivní přítelkyně, hned za Lily. Když Joshe někam doprovázela na společenské akce, byla velmi nevýrazná, nepřimóděná a z fotek to na mě dělalo celé dojem, jako kdyby se za ní Josh styděl. *4* *1* Nechci být nepříjemná, ale je to tak. Ta žena na mě budila dojem, jako kdyby byla Joshova o hodně starší sestra, nevypadala už zrovna mladě, taková se širokým úsměvem, vyzubemá jak kůň. Neupravené, špatně odbarvené dlouhé blond vlasy, hodně malinká. Neměla ani moc oduševnělý výraz. *3* Nevím co je ta žena zač a kde se seznámili, ale Josh bohužel na ženy ve svém soukromém životě štěstí nemá.. *13* *9* -
Josh v Mexiku
Josh psal včera na svém Twitteru, že se potápí a prozkoumává jeskyně v Mexiku spolu s ostatními lidmi z týmu. *3* Doufejme, že se mu nic nestane. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně z mládí..?
jo známe přeci chlapy! *1* *3* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Joshovo dvojče
*9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně z mládí..?
Ano, přesně tak. To byl vztah intelektuála a namyšlené hloupé mondény. *3* -
Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně z mládí..?
Já vím. A třeba to už neplatí. *5* -
Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně z mládí..?
no elle byla kdysi nejslavnější světová modelka a je fakt že ty svý silikony vystrkovala svýho času naprosto všude a beze studu.. *1* ale pořád na mě působí víc sympatish než ty jeho bývalý přítelky .. *5* dyť je to jedno byl to jen jeho idol.. -
Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně z mládí..?
jj, ona je taková módes róbes, prokroutit se ve společnosti a pak trávit čas nad pamlskama ve svým zaměstnání.. *1* kdežto josh je typ co do společnosti leze jen když musí a ještě si hraje na neviditelnýho.. *1* no a nad pamlskama čas netráví.. on využívá svůj čas produktivně... třeba nad nějakou tou kostrou z vykopávek.. *1* *5* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Joshovo dvojče
asi osud.. *5*