Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: důležitý!!!! :-))

Dívala jsem se také a máš pravdu, ale v tom mrakodrapu je i vinotéka a další jiný věci, ale pochybuji jak píšeš, že dělá někde např. ve vinotéce.. *3* Typuji, že pracuje někde u historických předmětů nebo uměleckých, třeba malířská díla. *5* Když má někdo tatínka za ředitele muzea, známé a nadité obálky s penězi, jde vše, ale já jí to přeji. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Joshovo dvojče

Duševní jógy? *7* Jak to asi funguje.. *7* Nechť ať si jí tedy nechá patentovat. *5*
  • Re: Re: Re: Re: důležitý!!!! :-))

nevím taky ale myslím že tatínek jí nějaký to teplý místečko obstaral i kdyby byla blbá až by bučela.. *1* uvádí že je ze sothebys manhattan nevím co to je jestli normální mrakodrap na bydlení a jmenuje se to tak nebo její pracoviště každopádně jsem našla na netu jistou budovu s tímto názvem kde se vystavují např. umělecká díla obrazy atd.. ale fakt nevím s tím nepomůžu.. *13* *9*

pak tam píše že se narodil na manhattanu a vyrostl tam.. josh psal že se narodil o několik týdnů s bratrem předčasně a skoro málem umřeli neboť oba měli něco s plícema v důsledku předčasnýho porodu v tej době na to byla téměř na sto procent úmrtnost páč lékaři to ještě neuměli v těch 70. letech léčit a v podstatě to že to josh a andy nakonec přežili popisuje jako malej zázrak..uff *4* *3* v dnešní době už to mají doktoři prej na háku *5* josh chodil s bratrem do vysoce prestižní školy Horace Manna *5* v roce 1989 na cornell univerzitu kde študákoval v oborech antropologie a psychologie, pak študoval ještě indiány a jejich kulturu a taky studia blízkýho východu.. *5* když absolvoval strávil rok v postgraduálu v jeruzalémě kde studoval mysticismus a starověký texty.. taky se chtěl stát rabínem.. a joshík umí plyně hebrejsky mluvit a psát.. taky říkal že se věnoval někdy mezi 15 až 20 lukostřelbě na dost slušné úrovni dost vyhrával taky jezdil na koni atd.. u BOSS kam se dostal prvně jako student když mu bylo sedmnáct.. *5* vlastně tam začala jeho kariéra u boss kde je doteď krom spousty a spousty jiných aktivit.. *5* no chce to projet internet spousta informací je na http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Bernstein *3* tak na to mrkni.. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Joshovo dvojče

joshík je známej jako velkej tajnůstkář takže o jeho soukromí toho prej moc neprozradil v podstatě tam napsal jen takový ty základní údaje + nějaký perličky ale nic moc.. *9* *9* hlavně s zuřivostí sobě vlastní psal o pořadu dft a jeho zákulisí... *5* no šmatrám v paměti ohledně jeho soukromí a vupomněla jsem si na tyhle věci že psal že jemu a jeho bráchovi Andymu říkali rodiče habibi když byli malý což v arabštině a hebrejštině znamená miláček *14* dál že je židovskýho původu jeho otec george bernstein se narodil ve starým městě v jeruzalémě v izraeli a umřel 6 tejdnů před joshíkovejma 15 narozkama ve spánku na infarkt.. *9* prarodiče a praprarodiče z otcovýho strany jsou všichni pohřbený v jeruzalémě.. jeho matka pamela ještě žije a pracuje v nějakým knižním vydavatelství pokud mi paměť dobře slouží a byla prej první která si přečetla joshovu knihu o dft... *5* jinak rodičové joshe se rozvedli když mu bylo pět let.. pak je vychovávala matka a otec si je občas "půjčoval".. josh taky psal že rok po smrti jeho otce zahynula při tragické automobilové nehodě i jeho teprve tříletá sestra.. *9* jinak josh má prej ještě o rok mladšího nevlastního bratra.. *5* josh říkal že jeho idolem byl clint eastwood z westernů josh si na to hrával a jeho babička mu prej upletla i pončo.. *1* jeho nej film je hodný zlý a ošklivý s clintem v hlavní roli jak jinak.. *3*
  • Re: Re: Re: Joshovo dvojče

jj *1* *1* *1*

hele a víš co ten jeho brácha je prej "vynálezcem" takzvané duševní jógy.. *1* ale já chci taky tu joshovu raděj *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: soukromej kanál :-)

*5* *3* *4*

Ale to víš že mám, bez Tebe bych o něm nevěděla, co teď vím. *3* *4* *4*
  • Re: Re: Re: důležitý!!!! :-))

Pořád mě vrtá hlavou, co ona vůbec dělá, čím se živí, co vystudovala.. *7*
  • Re: Re: Joshovo dvojče

Koupi klobouku na letišti jsem se také smála a několikrát jsem si ten výjev z letiště musela přehrát. *3* *1* *4* *3* Moc legrační! *4*

Trefa do černého! *3* Ano, také jsem si myslela, že Andrew je jeho starší bratr. *3* Tu knížku od Joshe bych vážně chtěla čím víc, když čtu tvoje zprávy a informace o ní. A kdo by nechtěl vidět malého Joshe, musel být strašně roztoumiloučký a už tehdy krásný klučík. *14* *14* *14* *4* Nevíš, co Josh psal o svém soukromí v té knize? *3*
  • Re: Re: Re: Re: Joshovo dvojče

Psychologie je sice zajímavý obor i když jsem psala o blafech, ale v tuto chvíli mě opravdu nezajímá, ne v anglickém jazyce. Jak píšeš, raději bych chtěla tu knihu co napsal Josh. *4*

taky na mě tak působí.. nevim neni mi tolik sympatish jako josh *13* je to taková typická kancelářská myš zalezlá od devíti ráno do šesti do večera ve své lékařské ordinaci.. *1* on je prý myslím psycholog nebo nějakej psychoterapeut.. občas má nějakou tu přednášku.. ta knížka je jeho první myslím.. *5* ale vypadá že je úspěšná mezi čtenáři... *5* o joshovu knížečku bych měla zájem páč tam píše o zákulisí, natáčení dft + pár soukromých osobních informací ze svého života a má tam taky nějaký svý fotky z dětství atd.. *3* *4* andy mi přijde takovej hodně hodně umírněnej od dětství i když josh není žádnej drak tak oproti andymu.. *1* *5* no mají podobný rysy i hlasy ale josh má jak hezčí hlas tak je hezčí celkově má vymakanější postavu a tak i když je o kousilínek menší jak jeho brácha.. myslela jsem si nejdřív že andy je jeho o něco málo starší bratr ale pak jsem se dočetla tu informaci o jednovaječných dvojčatech.. *1* *3*

upřímně děvče.. psychologické blafy mě nijak nezajímajůůů.. *13* *1* já bych raděj tuhle knížku od joshe http://www.amazon.com/Digging-Truth-Adventure-Exploring-Archaeological/dp/1592402771 "Digging for the Truth: One Man's Epic Adventure Exploring the World's Greatest Archaeological Mysteries" *3* bohužel v češtině jak jinak nevyšla.. *5*
  • Re: Re: důležitý!!!! :-))

asi ano ale potíž takovou ženu sehnat se všema těma vlastnostma.. *1* ale kdoví třeba se mu už konečně zadařilo když tu svou v létě požádal o ruku má jistě tyto kvality.. *5* doufejme že milující a dávající je jinak má joshík smůlu.. *9*

nemáš za co! *3* *5*
  • Re: Joshovo dvojče

*1* pravda pravda má drahá joshík na letišti k zulíbání *14* klobouk si kupoval i na letišti a jaký u toho dělal legrační ksichty *1* *3* *4*

Tady na téhle adrese jsou informace o té jeho knize http://www.activinsight.com/individ uals_overview.html pokud to bude někoho zajímat, já osobně si myslím, že to jsou samé blafy. *4*
  • Re: Joshovo dvojče

A světe div se, nalezla jsem i video s Joshovým bratrem, jednovaječným dvojčetem Andym. *3* Vím, že to video měl před několika měsíci Josh na svém oficiálním webu, chtěla jsem si jeho bratra pořádně proto prohlédnout, ale po shlédnutí tohoto videa jsem došla k závěru, že Andy není ani tak hezký, charismatický, ale dokonce že ani nevypadá jako Joshovo jednovaječné dvojče! *7* Jistou podobnost v rysech vidím, ale jinak.. *13* *9* Povahově mi přijde zcela jiný než Josh, Andrew je vedle něho takový ulízaný suchar! *1*

The Myth of Stress
    http://www.youtube.com/watch?v=DLgamDqfUNY

Joshův bratr má opravdu originální přezdívku na YT - mythofstress. *1*

Ve videu hovoří o své knize, kterou nejspíš vydal na jaře 2010 s názvem "The Myth of Stress".

*5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit