-
Joshovo dvojče
Trávila jsem dnes dost času na YT a našla jsem k mé potěše nové fanvideo s Joshem, jsou tam záběry z letiště atd., moc hezké, Josh je roztomilý a moc krásný i přes tu viditelnou únavu. *14* *14* *14*
Maya le royaume des morts
http://www.youtube.com/watch?v=9oOvakU8OmI
Bez klobouku nedá ani ránu, jsem se musela smát. *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: soukromej kanál :-)
Děkuji moc, jsi zlato! *14* *4* *3* *4* "že má unikátní směs intelektu, osobnosti a nádhery..." - S TÍM SOUHLASÍM! *3* *4* Hmm, tak to je strašný, fakt ho obdivuji, dělat cestovatele je opravdu dřina a děs.. *9* *9* Děkuji Ti moc za překlad, jseš moc hodná! Je to hezky přeložené, srozumitelné i pro mě. *3* *4* *5* Jen bych přála Joshovi ještě nějakou tu rodinu, svou, hodné chytré dětičky s tvářičkou po Joshovi. *3* *4* *14* -
Re: důležitý!!!! :-))
Dobrý, jdou tyhle vlastnosti všechny vůbec dohromady..? *7* A když se dívám na jeho přítelkyni, nepřijde mi ani přespříliš inteligentní a zábavná, vtipná, hravá, odvážná, sexy a spontánní už vůbec ne. *13* *1* Sebevědomí jí ale z fotek pravda neschází, to malé rozhodně nemá, takže jí tipuji i na dost ambiciózní osůbku.. *9* *9* A jestli je milující, dávající a ochotná k růstu, to nemohu tak jednoznačně posoudit. *3* -
důležitý!!!! :-))
jaké ženy se mu líbí?
*1* *7* *14*
prý ......
inteligentní, zábavné, vtipné, hravé, sebevědomé, odvážné, milující, sexy, ambiciózní, spontánní, dávající a ochotný k růstu......
*14* *3* *14*
jojo nemá malé nároky.. *4* *5* -
Při natáčení druhé série málem dvakrát zemřel.. poprvé při natáčení epizody "the Lost Colony of Roanoke" když byl pokousán hnědým samotářským pavoukem při lezení na strom.. podruhé zemřel ale opravdu málem při natáčení té samé epizody.. chodil po hustých lesích severní Luisiany a zkoumal americké pyramidy a byl pobodán více jak čtyřicetkrát ohnivými mravenci.. během několika vteřin dostal život ohrožující alergickou reakci známou jako anafylaktický šok......... Josh vzpomíná " naběhlá tvář, oteklé údy, intezivní svědění, to bylo strašné"...... přestali filmovovat a josh si píchnul sám adrenalinovou injekci ale prý to nepomohlo a tak musel vyhledat záchrannou službu.. prý to bylo v životě poprvé kdy byl opravdu velmi blízko smrti... ohnivý mravenci jsou velmi nebezpeční proto tam vše v tom dílu nechali tak jak to bylo kvůli varování pro lidi, josh říká, že lidé by si měli sebou nosit antihistaminika které dokážou zachránit život... během roku 2006 když nenatáčel psal josh /protože je vždy ctižádostivý/ knihu o dft která měla údajně vyjít v lednu 2007, kdy měla vyjít i natočená třetí série dft.. dále tu ůíšou že i když se jos těší na natáčení třetí sezóny dft tak doufá že si do té doby dá do pořádku svoje tělo páč natáčení je tak tvrdé že doufá že při tom dalším neztratí tolik hmotnosti, síly a pružnosti.. Konec. tečka.... to byl vejcuc můžeš na to mrknout sama..;-)
jinak omluv můj kostrbatej překlad je to z int. překladače.. *1* *5* -
... dál něco říkal, že ve skutečnosti on doufá, že se stane jeho plán natáčení pružnější a po dokončení by rád zůstával víc na jednom místě aby si mohl založit rodinu a být více u BOSS /to je ta organizace kde šlojí lidi k přežití v divočině jak víš../...
josh má tituly psychologie a antropogie z Cornell univerzity.......
říká "no , já nejsem archeolog, jen jednoho hraju v televizi".. napůl žertuje.
během natáčení dft navštívil skoro všechan starověká místa, on a štáb byli denně konfrontováni s výkyvy počasí, nebezpečnými zvířaty i kulrutními zvyklostmi... když byl dobrý natáčecí den.. jinak josh prý v jednom natáčecím dnu tzv. klidném třebas čůral nad obřím hadem, byl pokousán jedovatými pavouky a byl konfrontovám kvůli oděvu se zvláštními kmeny.. vše v jednom dni.... dvakrát během natáčení mu museli volat záchrannou službu..
kvalita tohoto žoviálního hostitele dft spočívá v tom, že dělal jako kdyby vše bylo jednoduché, tak to ale nebylo.. říká.. je to dost fyzicky náročné, ale i psychicky, nosíte si svůj "život" v kufru a každou noc jste v jiným hotelu po týdny, jednou jsme byli za 6 dní v pěti zemích..!...
Druhá série vyšla v lednu 2006, sotva od ledna josh vybalil kufry neváhal a podepsal další smlouvu na třetí sérii, která se začala natáčet poslední víkend v dubnu.. čekalo ho stálé filmování po dobu 8 až 9 měsíců... než tak udělal, tak od ledna do dubna trávil svůj čas mezi prpagováním v show a Coloradem a Utahem kde byl v kanceláři jako vedoucí
u BOSS..... -
článek z 31.7.2006 docela už starý....:-d
od Tonya Parker Morrison
QuestMagazine.com
------ -------------------------------
Jo sh Bernstein: Explorer a antropolog - Ano,
Indiana Jones - Ne
Hvězda History kanálu a pořadu "Digging for the Truth" se nám svěřuje, co je a co není.........
je televizním hostitelem, antropolog, ekolog, expert přežití, generální ředitel a mladý autor, ale ne Indiana Jones..... dále se tu píše že má unikátní směs intelektu, osobnosti a nádhery... více pozornosti se mu prý dostává přes média /internet atd.../ než v osobním kontaktu ale je prý zájmem o jeho osobu polichocen a poctěn říká se skromným smíchem josh...:-d -
odkázeček na článek kde o tom píšou jsem po usilovným opětovným hledáním nakonec našla huráá *3*
http://www.questmagazine.com/z_ tonya_morrison_qm200607_s2-digging- for-the-truth-josh-bernstein-histor y-channel.html
zkusím ti sem z toho napsat vejcuc *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: josh jako potápník:-D
Jednou jsem viděla pořad, kde říkali, že existuje určité procento lidí, kteří mají trochu odlišný řetězec DNA od většiny lidí, tito lidé se prý téměř bezhlavě vrhají do riskantních situací, myslím, že Josh patří mezi ně. *3* *1* Strach o něj mám i když jeho snoubenka jak píšeš nejsem.. *9* -
Božínku co mi to děláš.. *9* Tohle video je ještě horší než to první.. *9* *9* *9* *9* Z toho asi neusnu.. *9* Joshe mi bylo opravdu moc a moc líto, chudinka můj malý. *9* Josh musí mít určitě nejakého anděla strážného, když to přežil. *4* Díky Bohu za to. *3* Budu jinak ráda, když mi o tomhle neštěstí co potkalo Joshe během natáčení napíšeš nějaké ty informace, jak si mi slíbila, díky. *3* Chtěla bych vědět, co se mu to vlastně přesně stalo. -
Asi máš pravdu. *1* *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: josh jako potápník:-D
no nám to může bejt volný páč nikdy jeho snoubenky /s nejvyšší pravděpodobností *1*/ nebudem.. *13* *9* *5* ták lily je třebas psychicky odolná a třeba jí jde o jiný věci než o joshovo zdraví... *1* ne ale vážně měl by se brzdit páč mu už přeci jen táhne na čtvrtej křížek.. *3* -
Re: Re: Re: Re: soukromej kanál :-)
podrobnosti ti sem písnu jen co to na netu najdu je to pár dní co jsem o tom četla na netu na nějakých stránkách pokusím se to znova najít a pak ti napíšu info protože ti sem nechci psát dezinformace, hmm.. *3* *4* *5*
no a tady jsem našla fanvid z toho dílu kde josh málem zemřel.. tak jestli chceš skoukni visí to na yt už od půli srpna.. *9*
Josh's Journal - America's Pyramids (podcast)
http://www.youtube.com/watch?v=hcZSOU0UnO0 -
Re: Re: Re: Re: soukromej kanál :-)
*1* *1* *1* *3*
bukva je fakt hustá.. *1* ten co tam dělal, tédy jsem si nemyslela co chlapi dokážou vyvádět když se jim líbí jinej chlap no i když bukvě se chlap říkat nedá aspoň né tomu blonďáku kterej z joshe nadskakoval na své barové židličce.. *1* *1* *1* chudák josh nejdřív byl z toho perplex ale pak si chudák musel zachovat dekorum.. *3* no a o těch fotkách nahejch homíků jsem kdesi kdysi taky četla.. *1* *3* no asi se tvářil na to obdobně jako na tohohle bukvu z videa.. *1* *3* *5* -
Re: Re: Re: josh jako potápník:-D
Vím, že Josh se pojede potápět někam jinam a ne na Floridu. *3* Tohle byl jen výcvik. *5* A je to opravdu moc a moc nebezpečné, takže jeho snoubence nějak taky moc nezávidím.. Čím víc tak na Joshem přemýšlím, tak si myslím, že vedle něho asi nebude žádná žena dlouhodobě moc šťastná, vzhledem k jeho povolání. *9* I když lidé okolo jako my mohou z jeho práce nějak těžit a být šťastní. *3* *14* -
Re: Re: Re: soukromej kanál :-)
Je mi jasné, že při tomto nebezpečném povolání mu šlo mockrát o život, ale tohle bylo asi nejhorší.. *9* Udělalo se mi z toho úplně špatně, obcházela mě zima a mráz, fakt mám úplně husí kůži.. *9* *9* *9* Jak se to vlastně celé stalo a co se mu přesně stalo, z čeho měl ten otok atd.? *9* *9* *9* -
Video s homosexuálním moderátorem Ti sem samozřejmě s radostí hodím, neb to je aspoň trochu k zasmání, i když jinak samozřejmě Joshe moc a moc lituji. *9*
http://www.youtube.com/watch?v=7SIfgtdrAwM
Josh je na to ale jinak zvyklý dle jeho staršího rozhovoru, protože v době jeho největší slávy kdy cestoval a byl každý týden na obrazovce v hlavním vysílacím čase mu chodily prý dopisy jak od žen, tak od mužů kde se mu vyznávali z lásky k němu a posílali mu svoje akty. *1* *1* No, nevím co si asi tak myslel, když vytáhl fotku nahého chlapa a jak se asi při tom tak cítil.. *8* *8* *1* Ale vzhledem k tomu, že je to heterosexuál mu to moc dobře asi nedělalo. *13* *3* -
jo a ještě prosbu pro tebe tady mám *1* hodíš mi sem link na video s "bukvicí", pls... *1* to nemůžu zasejc najít já.. *9* *1* -
Re: Re: josh jako potápník:-D
jojo výstižně (opět) od tebe napsané.. *3*
jo tak na tohle bych si taky netroufla, jsme to ale "odvahy".. *1* bejt na místě jeho snoubenky tak se třesu strachy to jí moc předvánoční mír, klid a pohodičku nedopřává.. *9* *1* prstíky rozedřený do krve se mu určitě do Vánoc zahojej.. *3* *5* *5* *4* neboj! *3* ani mi nemluv o předvánočním stresu toho mám teďka požehnaně ale už finišuju se všema těma vánočníma sr*****a.. *5* jo a ještě něco .. josh se nemůže potápět v lednu na floridě páč tam májové nebyli ale pojede myslím do mexika kde se mimochodem už jednou potápěl před pár lety v rámci natáčení pořadu mýty a fakta historie.. *5* je to opravdu dost nebezpečný ponor tak to teďka musel trénovat... *3* -
Re: Re: soukromej kanál :-)
thanks girl! *3* *4* na svou detektivní práci jsem taky dost hrdá..! *1* *5* *3* se vším naprosto s tebou souhlasím *5* to video ti sem (zlomyslně a s jistým sadismem) hodím *1* ale ne je mi toho "mouly" taky líto to si nezasloužil.. *9* *9*
http://www.youtube.com/user/XplorerJB#p/u/12/W5MjYkezoAU
je to mezi 2.52 až 3.27... jinak *9*
je to smolař ale má setsakra velký štěstí
*4* už se vylízal z mnoha věcí kdy mu šlo o kejhák.. *5* *5*