Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: novinky + nové video! ;-)

Pár hamburgerů a hranolek s colou to spraví. *1* *3* Dobře spí v letadlech? Tak to mu patří můj upřímný obdiv, já bych se bála, že spadnem... *9*
  • Re: Re: Re: Re: novinky + nové video! ;-)

jo zdá však on to zase nabere zpátky je to pochopitelný když má teď hodně práce a neví co dřív *5* navíc jsem si už dřív všimla že jakmile je joshík víc zapřaženej tak se pak spadne *3* sám to říkal v jednom starším interview pokud se nepletu *5* únava k tomu patří naštěstí psal na svým twitteru před pár dny že se mu dobře spí v letadlech *5* *4*
  • Re: Re: Re: novinky + nové video! ;-)

Bez klobouku ve stylu á-la Indiana Jones ani ránu! *3* *14* Nezdá se ti chudinka nějaký mírně pohublý a unavený? *9*
  • Re: Re: novinky + nové video! ;-)

apríl? ne! *13* *3* *5*
    jj z mladého indiany jonese je starý indiana jones.. tedy chtěla jsem napsat trošku starší *3* *14* samo že josh je pořád atletický týpek s mladistvým vzhledem chlápka ve středních letech *5*
    no joshík na twitteru psal že se to hodně podobá pořadu dft kde hostoval *3*
  • Re: novinky + nové video! ;-)

Ahoj, krásné jaro přeji! *3* *4* Už jsem si myslela, že sem chodím jenom já a když jsem našla Tvůj nový příspěvek s novým videem, tak jsem si myslela, že to je od Tebe nějaký apríl. *1* Protože si to psala zrovna na apríla. *1* *3* *4* Video jsem si našla dle Tvého odkazu a musím říct, že jsem si nejdříve myslela, že je to Joshovo starší video, kdy uváděl DFT. *4* V té ranní show totiž už kdysi byl, to jsem poznala hned a to mě nějak zmátlo, abych se přiznala. *9* *5* I ty ukázky z jeho nově připravovaného pořadu mi silně připomínali DFT, ale pak bylo přece jen vidět, že Josh trochu zestárl od té doby, i když je samozřejmě pořád stejně krásný a fyzicky zdatný. *14* *14* *14* Prostě Josh je pořád akční hrdina! S image Indiany Jonese. *14* *14* *14*
  • novinky + nové video! ;-)

tak jak se tak dívám tak vidim že se tu nic neděje a to je velká škoda.. *9* *1* tak dneska jsem vlezla na yt a hned na úvodní straně se na mě smálo asi 13 hodin starý video nahraný osobně velkým joshem bernsteinem na jeho soukromý kanál *14* odkaz jsem tu sem kdysi dala *3*
    tady je odkaz na to nový videjko *3*
    http://www.youtube.com/user/XplorerJB#p/u

joshovi to sekne jako vždycky *14* *14* *3* moc krásnej chlap musím říct i když je to už čerstvej čtyřicátník.. *5* videjko je dlouhý něco málo přes 5 minutek, je z nějaký ranní tv show a jak jsem pochopila mluví tam něco zase o objevování, cestování, potápění, slaňování atd.. je tam i ukázka z jeho novýho projektu na kterým tvrdě pracuje myslím že se máme na co těšit *3* hurááá *4* *14*
  • Re: Happy Birthday, Joshi!

nic si z toho nedělej já na to také zapomněla.. *9* *9*
    nu nic, tak přeju joshíkovi teda opožděně k tomuto důležitýmu výročí jeho života protože kulatiny se slaví jen jednou za kvartál *3* nechť mu bůh žehná! *14* *4*
  • Happy Birthday, Joshi!

Vím, je to ostuda, ale úplně jsem zapomněla Joshovi poblahopřát 24.2.2011 k jeho kulatinám - 40. narozeninám. *9*
    Tak mu přeji dodatečně hodně štěstí, zdraví, spokojenosti, lásky a životní pohody a hlavně aby ve svém soukromém i pracovním životě byl šťastný a vše mu vycházelo dle jeho představ! *14* *14* *4* *3* *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: trik s kobrou ;-)

*3* *14* *4*
  • Re: Re: Re: trik s kobrou ;-)

Ano, Josh měl tedy pěkné čertíky v očích. Je to také pěkné číslo, když chce. *14* *14* *14* *3*
  • Re: Re: trik s kobrou ;-)

je to z dft *3*
    no taky jsem posera.. *1* *3* *1*
    jeho ksichťárům sem se taky smála teda obzvláště tomu jak tu kobru strčil až ke kameře.. *14* *4*
  • Re: trik s kobrou ;-)

*14* *3* Tedy, díky za upozornění! *4* To je z jeho vlastního pořadu, nebo je to ještě z DFT? *7* Josh je tam moc moc krásný, sluší mu to, vypadá jak Indiana Jones, ale je samozřejmě daleko daleko hezčí! *14* *14* Jeho trik s kobrou vypadal velice nebezpečně, opravdu ho moc obdivuji, že u toho ještě dokázal dělat legrační obličeje jako kdyby se nic nedělo, klobouk dolů a hlubokou poklonu, protože já bych tohle nezvládla a ani bych si na to netroufla. *9* *13* *3*
  • trik s kobrou ;-)

tak lidičky konečně nám někdo nahrál celý videjko s joshíkem kde předvádí hned na začátku jeho pověstný slavný trik s kobrou *14* *5*

Cleopatra, la faraona perdida
    http://www.youtube.com/watch?v=Rx8gl-GvdB4
  • Re: Re: Re: Re: Re: Bývalá přítelkyně

*1* *3* *4*

*4* *3* *5* *4*

to je taky pravda hlavně že jsem to tady někde psala.. *3* *4*

tak mu ji přejme.. *5*

To se mi zase na něm líbí, jak to všechno zvládá s klidem Angličana, jak se říká. To na něm obdivuji, protože to moc lidí neumí, je to silná osobnost. *4* *14* *3* A mimochodem, psychologii přece studoval na Cornell univerzitě. *3* *4*

Peroxidovou tedy nakonec sehnal. *4* *1*

on to hoch asi dost ty emoce prožívá uvnitř víc než navenek ale to by neměl dělat nebo ho ještě šlehne.. *5* když se lekne tak ať klidně zařve nebo né.. *1* *3* jo josh má kritický situace pod kontrolou, rozenej psycholog! *5* *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit