-
Těšte se!
Až Josh skončí turné po jižní Africe, vyjde koncertní Awake-DVD!!Má to být v dubnu, tak se těšme!Myslím, že šance vidět ho někdy živě u nás je nulová, minimálně v nejbližších letech. Když v tak velké zemi jako je Německo udělal jen 1 koncert....Musíme se spokojit s DVD :o) -
-
Re: Těšte se!
Ahoj, kde jsi to zjistila o tom novém DVD? -
-
Re: Re: Těšte se!
Ahojky,
jednak byl v CD Noel na to DVD reklamni listecek, a za druhe o tom pisou na strankach Joshova nemeckyho fanklubu. Nevim, jak to delaji, ale casto maji info driv, nez se objevi na jeho oficialnich americkejch strankach. I o tom Noelovi to u Nemcu bylo driv.Zdravim vsechny ceske Grobies.
-
-
-
Groban
Všetkým čechom a slovákom..počúvajte grobana..konečne hlas nad všetky hlasy..niečo úžasné..mám všetky jeho CD a DVD..a nie som psycho,jeho sa fakt nedá nemilovať..lela -
Nový rok
Tak jo,přeju vám všechno nej do novýho roku a můžeme už jen doufat,že nás bude přibývat a třeba se i uskuteční jeden koncert tady u nás........třeba jednou *4* *4* -
Nové cd
On vydává nové cd? Jak se jmenuje? To je to Noel? Musím si ho hned koupit. *15* *3* *1* -
Noel
Ahojte vsichni, mate nekdo cd Noel? pokousela jsem se ho tady v anglii sehnat v obchodech ale vsude maji jen Awake-tak me nas....a na netu jsem to taky nikde nenasla k stahnuti..... -
-
Re: Noel
Asi nejjednodušší cesta, jak se dostat k albu Noel, je přes internet. Já jsem si je minulý týden objednala z www.cdcentrum.cz. První termín dodání byl 5. 12., teď už to posunuli na 12.12. Tak doufám, že se ho do Vánoc dočkám. *3*
-
-
Doporučení
Doporučuji ( kdo ještě nezná ) písničku od Joshe In Her Eyes, volně ke stažení jsem ji sehnala na www.mp3s.nadruhou.net, na www.youtube.com ji najdete taky i s klipem, stojí to za to. Patří ke soundtracku z filmu 300 *1* -
Groban je nej.
Holky nemyslete si, že ho žerete jenom vy, já ho taky žeru a to jsem kluk. Už mám doma od něho dvě alba Closer a Awake. Má opravdu moc pěkný hlas, opravdu jeden z mála skutečných zpěváků, který má nádherný hlas a nemá žádné skandály. Krom toho zpívá píseň k filmu Trója a taky k filmu Polární expres překrásnou píseň Believe, tady máte odkaz http://www.youtube.com/watch?v=55t9OPOy-Yg&feature=related Nevíte náhodou nechystá on nějaké koncerty? *4* *15* *3* -
-
Re: Groban je nej.
To je jedině fajn, že Joshe žerou u kluci. Hlas má opravdu nádherný, kolikrát mě z něj až mrazí v zádech.
Na Joshových oficiálních stránkách (www.joshgroban.com) se objevuje i seznam jeho koncertů v nejbližší budoucnosti. Zatím tam je seznam do konce března 2008 - bohužel všechny koncerty jsou v Jihoafrické republice *9*
-
-
Jshííík
Ahojky Já teda joshe Brobana uplně žeru nemůžu se dočkat až pojedu na ten koncert doufam že to bude brzo Miluju ho je fakt bombastický ikdyž zpívá vážnou hudbu *14* *14* *14* Je uplně nepřekonatelný a ten jeho kukuč.... ani nemluvím a posluchala bych do od rana do večera!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILÁŠEK!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Josh
On je božííí *4* a ty jeho krásný hluboký hnědý oči - o vlasech ani nemluvím. Skvělý hlas! -
Josh
Ahojky lidičky!!! Úplně žasnu kolik lidiček miluje hlas Joshe Grobana jako já!!! Poznala jsem ho youtube a uplně ně uchvátil! Od té doby sháním co se dá o tomhle fascinujícím človíčkovi! Jen mi pořád unikalo, kde seženu v čechách jeho CD, když ho tu téměř nikdo nezná! Byla bych moc ráda, kdyby jste mi mohli poradit! Moc prosím a předem děkuji Lída -
-
Re: Josh
Nazdárek,
jeho cd jsem sehnala na iternetové adrese www.showpark.cz -
Re: Josh
Ahoj Lído, CD Joshe Grobana je možné objednat na www.vltava.cz, kde si v sekci hudba najdeš jeho jméno a vyjedou Ti všechna jeho vydaná CD a DVD. Já už mám dvě jeho CD a v pondělí jsem si objednala nejnovější AWAKE a už teď se ho nemůžu dočkat.
Renata
-