-
h
je proste kocak -
pro zuzku::
jo jsem, ale ona je v famu ještě přidanej gympl (tam jsem já, vždyt je mi 13) a až ho dostuduju, tak po maturitě (kdybych jí udělala) bych měla nároky studovat už rovnou FAMU protože tam jsem už od 5. třídy. Ale baví mě to, ale je to šílenej vopruz. Jak proběhly vánoce?? cos dostala? já nej byl discman, nějaký ty cd, stojan na cd, hadry, věci s vyvolenejma, párkovač, kabelku, pokladničku, tanga atd...a ty? -
pro Ciaru
no, já dostala samý kraviny,ale nejlepší dárek jsou puzzle 1000dílků, ale ty už mám složený. Chodíš na centrum na x-chat?????Tam je to dobrý,měla by ses tam podívat!!!!!!! -
Jojo, vsichni mate pravdu.Ale krasnej je,to se musi nechat!
-
zuzce
no moc ne, newím adresu, jaká je? -
mazel
Tak jak vás tady tak poslouchám, dost Joshe zerete!A musím teda souhlasit ze je proste skvelej.Je fakt moc dobrej.Hezkejch kluku, je hodne,ale on je tak roztomilej a zároven sexy ze se mu nedá odolat a ze má nekdo problém je jen jeho vec, takový lidi bych vubec neresila ti jsou méne ceni, jestli závidi tak to maji si nechat pro sebe a neotravat tim jiný,nikoho to nezajímá!!! -
joshhartnett.wz.cz
Ahojky, udělala jsem web o Joshovi, tak jestli chcete, můžete se mrknout... joshhartnett.wz.cz -
Je to nejhezčí herec co muze být.
-
Vy všichni na Joshe nemáte, to jenom já já já já já já já já já já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takový zrůdy jako ste vy na něj nemáte tak tady nepište kraviny typu "Já ho miluju". Jak ho můžete milovat, vždyť ho vůbec neznáte!!!!!!!!!!! Fakt musíte bejt pěkně omezený, raději si najděte kluka a potom poznáte co to je pravá láska:)
-
to Paja
Ty malá ubohá, zamysli se nad sebou co to sem píšeš za kraviny. Ty na něj nemáš, tak vypadni. Nám se akorát líbí, zato ty se za něj málem vdáváš, nebo co. Dej si odchod!!!!