-
ružová
myslím že by sme si se stephani mohli podat ruce protoze ja taky miluju ruzovou a vsechno mam ruzove *14* *14* -
-
Re: ružová
no to třeba jo ale ona je nejhesčí *7* -
Re: ružová
Se Stephanie možná. ale s Juliannou určitě NE. *13* -
-
Re: Re: ružová
určiťe aj z juliannov rose maurielo.
-
-
-
Stephanie
V tom seirálu vypadá tak na 9-10 let a ne na třináct..to byh jí netipovala.. *1* *1* ale jinak dobrej seiral *15* *4* -
-
Re: Stephanie
V Lazy Townu jíje 8 *3* -
-
Re: Re: Stephanie
aha ja mislel že jí je 13
*4*
-
-
-
hey...
newíte někdo kolik měří???mě se zdá šíleně mrňawá... *7* -
:-D
sry překlep je jí 17 a koukněte na trailer v jakym filmu hraje myslim že bude humusnej http://www.imdb.com/video/wab/vi2525233945/ :D *15* -
Julianna Rose Mariuello
mě se taky líbí *14* -
pro emmu-lhářku-98
pro emmu-lhářku-98-ty si pěkná kráva protože jestli měříš třikrát víc než ta holka z lazy townu tak si teda obryně protože měříš 4,38m ty krávo blbá tak nekecej my nejsme tk blbý abysme ti to věřily
*8* *16* *16* *13* *13* *13* KRÁVO!!!!!LHÁŘKO!!!!!SLEPICE!!!!KRŮTO!!! -
hm
*3* *3* *3* a nemá vůbec žídný prsa asi má plastiku lesba *1* *1* -
-
Re: hm
ty magore kdibi bila lezba tak bi ji nenechali hrat vis ve filmu navic je ji 16 a tam ji bilo 13 a kazda holka ma uz ve trinacti kozi jo kokote *13* *7* -
-
Re: Re: hm
jo máš pravu *1*
-
-
-
jo jo lucinko-pusinko
jo jo jo lucinko-pusinko!!!máš sice blbý méno ale s tou emmou98 máš naprostou pravdu je to asi ňáká kráva *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
promiiin
no tak jako srry ja ji mam rada ale voni sem pisou ze je mrnava tak promin nu...jinak je pravda ze je lesba? *7* ja nekde cetla ze jo ale podle mne to neni pravda -
-
Re: promiiin
HEJ SARA JSEM A TO NENI PRAVDA CO RIKAS JO ONA NENI LEZBA VIS TAK JI NECH BEJT JO *7*
-
-
Jullie
Mylsím že Jullie zpívá hezky ale anglicky ! *14*
Koukněte to je ona : http://www.youtube.com/watch?v=krWP VT78jKg -
-
Re: Jullie
JO FAKT HEZKY xD Ale česky nic moc ale to ji naka holka dabuje mel i to nechat anglicky jako hannah montanu pac kdyby dabovali hannah by to bylo bleee meli nechat lazy town pisne anglicky xD *15* -
-
Re: Re: Jullie
no jo ale to je cesky pro ty mali deti *3*
-
-