-
na tý první fotce vypadáš jak ňáká sfetovaná co-ra *8* *11*
-
-
nejdou ti psát hvězdičky?:-(
-
Pořád ji nemusíte urážet co by si o vás řekla ona neříkej te, že vy jste dokonalý ona má na sobě taky hodně věcí, které nejsou jen špatnou vlastnosti *9* *9* být váma jsem s ticha jen urážet to jde že..... hm to jo teda podle mě je úžasná a nic špatnýho na ni není fotky má krásný dobře hraje možná podvedla Roba,ale teď se snaží to dát dohromady takže pro mě je božíí *14* *3*
-
Jo no..
-
-
Fuj
-
Je to špindíra a ště*ka co jde s každým...fuj*10**10**10**10*
-
-
Ty větší,kdo to říká ten to je.když se chováš jako p**a ,tak sem nelez.
-
spíš ne:-(
-
to je lež ti chodíš s každým pitomko *10* *11* *13* *10* *10*
-
to je lež ti chodíš s každým pitomko
-
-
Já sem ještě žádný ho kluka neměla ty pitomá corko!!!!*10**12**6*
-
-
no jasne se podivej na sebe *12* *12*
-
-
P*co!!!!!!!!!!!!!!!!!!Blbá jebnutá pánvičkou!*10**10*
-
-
ti krávo jedna zasraná už jí nenádávej
-
-
Si sama kr*va zasraná a nenadávej ty mě ty jedna COW!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16*už mi došla trpělivost!!!!!!!!
-
-
prej "j****tá pánvičkou" :DDDDDDDDDD *1* *15* *15*
-
-
-
Ahoj Mrs. Wesley, ty si úplně VŠUDE ! :D
-
-
souhlasím *2*
-
Heh*1*
-
-
-
jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*2* -
-
svÝm klukem:-)
-
? :DDD twiling saga :D
-
-
jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Aspoň není to co Miley Cyrus ;).......
-
-
zpěvačka?:-O
-
to jo:)
-
-
Kristen podle mě neumí moc dobře hrát. Vždycky ten její nechápavý tupý výraz s pootevřenou pusou...
-
-
promin chci ale vidět tede
-
-
A říká se jí "herečka, co neumí zavřít pusu" :D
-
-
och, jak vtipné:-)
-
No, dáváš mi disliky, ale seš v rozpacích a nevíš co k tomu máš napsat, když je to pravda, viď? ;)) *1* *2* *15* *1* *1* *15* *15* *2*
:pp
-
-
já neříkám že je blbá nebo že umim hrát líp než ona, ale ať se necpe do filmů, když neumí hrát. Prosimvás jen se podívejte, kolik dostala malin!
víte vůbec, že dostala "cenu" nejhorší herečka 2013, nebo tak něco?? -
-
ne nevim o tom a víš, taky byla jako na castingu kočko:-)
-
-
-
-
Teda je mi trapný že to píšu do Kristen steward ale chci nahnat fanoušky takže:
AHOJ!!!!UŽ VÁS NUDÍ NORMÁLNí CHLAPI????ToUŽÍte PO NĚČEm ÚŽASNÝM????Zadejte PAUL WESLEY a jestli vás neosloví tak si pusťte to video pod ním-YOUR MY Hipnotised a zamilujete si ho jako jáááá*14**14* -
-
ok ♥♥♥♥♥♫ *14*
-
-
Lidi stáhněte si film Now is good (Ted a tady) Je to krásný. Hraje tam ta herečka, co hrála ve Stmívání Jane Volturi a s Kristen ve filmu Runaways. Jestli ten jste neviděli, tak si ho taky stáhněte. V tom Now is good hraje ještě kluk Jeremy Irvine, co hrál ve filmu Válečný kůn.
-
-
Jane volturi hrála Dakota Faning*1*
-
-
Jsi skvělá !!! *14*