Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože
  • max123verca
    s vubec nechapu lidi kteri ju nesnasi!! *3*
    • já zas nechápu ty co jí milujou :D
      nejsem hater ale moc ji nemusim, vždyť neumí vůbec hrát
      vůbec nechápu, CO na ní vidíte...-_-
  • max123verca
    takže řeknu vám to asi takhle : Kristen je nejlepší a nejkrásnější herečka na světě :* *14* *14* *14* *4* *4*
    • nejkrásnější možná, ale sorry, ohledně hereckého talentu je na tom podle mě hodně špatně...
  • Tohle jsem dělal púvodně pro fandy Dakoty Fanning, ale jméno Kristen Stewart je tam taky několikrát, ostatně jako jména stovek jiných herců a hereček http://tinyurl.com/q9xelc6
  • Chodí spolu Kristen a Rob??? :)
  • jade11
    ja mám rada kristen
  • kristynat
    Kristen, je mým vzorem! Je skvělá, její styl a krása, je úchvatná! Každý dělá chyby, jak v životě,tak ve vztahu..a to i slavná Kristen! Pro mě zůstává natolik skvělá, i na co se stalo! Každý den, mě překvapují její fotky a inteligence, podle mě je to velice dobrá bytost,protože je sama sebou! *3*
    • max123verca
      přesně *3* *4*
  • připadá mi dost namyšlená
  • Proč má ve vztazích u Roba že se rozešli když jsou zase spolu???
  • Eleanorka
    Kristen jsem už od Stmívání neměla ráda, byla mi extra nesympatická a patetická. Jako Bellinka byla fakt nesnesytelná, ale to je jen postava, před krutou pravdou, co se týče mé nenávisti k Kristen. Tím že podvedla Roberta, podtvrdila jaká doopravdy je. Ať už spolu jsou nebo ne, je mi to jedno, ale Robertovi bych přála, někoho lepšího, než je ona.
    Popravdě, nějak extra hezká taky není, ale zas není ani škaredá. Ale za krásku světa bych jí taky nedala. Tím, že jí vyhlásili za nejlíp oblékanou ženu světa, udělali vážně dementní čáru přes rozpočet. To už rovnou můžou zvolit Lady Gagu. Toď vše, můj názor. Nestojim o nějaký Kristen Shippery, kteří se podepisujou anonymě, a nemaj na to, aby se vyjádřili s vlastní identitou! ;)
    • souhlas :)
    • Já si myslím,že nikdo z nám vlastně neví jací ti lidé jsou a vůbec bych je nesoudila,když je známe pouze z bulvárů
    • S tímhle s tebou plně nesouhlasím Kristen S Rupertem nespala a omluvili se na veřejnosti. Kdyby byla taková jak píšeš tak by se neomluvila a už vůbec ne na veřejnosti. Pokud chceš takto dál ponižovat Kristen tak si táhni na nějakou stránku ANTI-Kristen Stewart ale nepiš to tady větší píčovinu co si tu napsala jsem v životě nevyděla a neslyšela. Jo a tady máš moji identitu za tenhle názor se nemám zaco stydět! :) Jo a Rob si Kristen zaslouží. A nevím proč tohle píšeš když máš v fanklubech Twilight Nový měsíc. A nebo ty seš taky ta mokrá 13tka? Který se líbí Jacob? http://profil.osobnosti.cz/Eleanorka/fankluby-filmu/
      • Eleanorka
        Nevím na koho tady útočíš, asi to nemáš v hlavě vpořádku, když nemůžeš přijmout něčí názor, hm, jak klasické.. *4*
        Tak za 1) Můžu si psát kam chci, i tady, nikde není napsaný, abych táhla tam, kam my ty, nebo někdo jinej napíše!
        za 2) Jak můžeš vědět že s ním nespala, hm? -_-
        za 3) Kristen si nezaslouží Roberta, tak to totiž je :)
        a za 4) 13 mi není už dlouho, Jacoba nenávidim, a to že mám nejradči New Moon, je moje věc. ;) Vážně si mi udělala radost, když si mi prohlížíš profil ale, takovou námahu sis kvůli mě dělat nemusela, zlato :)
        • *mi, mně. Je to tvůj osobní názor, ale to, že ji nenávidíš je dětské, hlavně, že píšeš, že ti 13 není už dlouho. Je to asi tak, ale to, že ji nenávidíš, je divné, protože ji vůbec neznáš. Netvrdím, že já ano, to vůbec. Jen se chováš jak malé dítě, které si hraje na chytrou holku. Tak jo, dost. Te´d mi totiž napíšeš, že se já chovám na chytrou holku.:-DDDDDD s tím problém nemám. A teď se netvař, jak kdyby ti emigrovaly hračky:-)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit