Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S kym kristen po druhý podvedla Roba?
    • Tokita
      Podvedla ho zase s Rupertem ...Kdyz se sprchovala tak ji robert nasel v mobilu ze si s nim porad udrzuje kontakt a pise si snim tak si zbalil veci a odesel .....
    • zase s tím Sandersem, prej si spolu psali milostný smsky a Rob na to přišel nebo co.
      • ježiš jenom kvůli smskám
        • A tobě přijde jako normální poté, co by jsi zjistila, že tě protějšek podvedl a ty mu dala druhou šanci, že si zase píše MILOSTNÉ smsky s tím druhým? To by ti to jako nevadilo? Ty asi nebudeš ve vztahu moc věrný člověk.
          Rob, i když tak nevypadá, je podle mne prostě věrný ve vztahu a když dá Kristen druhou šanci poté, co do něj hučela, jak moc ho miluje a záleží mu na mě, prostě uvěřil a ejhle, ona si opět píše s tím režisérem. Okamžitě by letěla z baráku a žádné další slzy by na mne neplatily. Ať jde holka do háje. Jak jsem jí dříve měla vcelku ráda, teď jí fakt nesnáším.
          • PŘESNĚ KÁJO! Máš naprostou pravdu! Jsi můj člověk! ;) *4*
          • Ve vztahu jsem už 15let. Taky se mi tady to přihodilo že partner spal s jinou pak jsem mu dala druhou šanci a psal si sní pak smsky tak jsme si dali pauzu a teď už je to dobrý. Máme děti a teď máme před svatbou.
  • su spolu strasne zlaty tak nech sa daju zase dokopy
    • a s kým s Ruprtem Nebo s Robem Já hlasuji pro krasoně Roberta Pattinsona *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* Rob a Kristen se k sobě moc hodí snad se budou mít rádi?! *1*
      • omlouvám se chtěla jsem napsat Rupertem Pardon.
  • aspon romanticke filmy maju dobre konce skutocnost taka neni byla by sem rada keby sa dali do hromady znovu a vy si hovorte co chcete!
  • vypadat jak ona, tak jsem spokojená *3*
  • hele jestli ji robert odpusti (nebo ji uz odpustil) tak je to vazne blb ......prece nevera je neco co se neodpousti ,byla při vědomí a vedela co dela,tak nechapu proc ji branite a rikate jak jim to prejete aby se dali znovu dohromady *7* *11* *16* *16* *16* *16*
    • hodi se k sobe
  • přesně HROZNÁ D-VKA !!!!
  • JE TO D*VKA STRAŠNÁ JE TO HROZNÁ HEREČKA!!!!!!! *8* *8* *8* *8*
    • no, nevím, jestli si titul "herečka" vůbec zalouží....
  • Kristen a Rob by se měli dát zase dohromady :) moc jim to spolu slušelo a ty dva k sobě patří :) :*
    • Oni jsou spoluu ;) všechny oklamali. Dělali si srandu *1* *15*
      • Jak můžeš vědět že jsou spolu??????
  • nahodou je překrásná a velmi ji obdivuji *3* *3*
  • vidím ji sice porvé aale jak vsichni rikali ze je nadherna a prirozene krasna .TAK JE VAZNE OŠKLIVÁ!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit