Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Můj názor

oboum!?!???!?!?!?!!?jak tě takové slovo vůbec napadlo!?
  • Re: Speak

No, ja mám Speak, ale neviem, či ho ešte zháňaš. Môj názor- tento film sa nedá ani slovami opísať, aký je neskutočný. Kristen- vtedy len 14- ročná, predviedla taký excelentný výkon, až mi to vyrazilo dych. Toľko potláčaných emócií, toľko smútku, trpkosti... Absolútny top!
  • avrilka.14

NEJVÍC

WUAAA *14* *14* UPA NEJVIC JI ZHERUU ZENU MOJII *14* *14* *15* FAKO FAAAKT NEJVIC ZENA TOTOK *14* *14* SEM NEJVIC HAPPY ZE TO NENI ZADNY PARIS HILTON *15* PROSTE KIRSTEN LOVE FOREVER *14* *14* CO JINEHO DODAT
  • renka

tu roli ve stmivani zahrala dobře!!!!
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)

jo? a víš na 100%, že ti odepíšouoni a ne někdo koho si na to najali? *7* nikdy nevíš,jestli se třeba i a holka jen nechlubí...i když nemá čím
  • lenkaaaaa

Re: Re: Můj názor

ona je pěkná, milá a sympatická, ale myslím, že se na tu roli nehodila...v knížce je popisovaná jako stydlivka a kristen má takovej hrubej hlas a je to spíš rockerka *15* myslím, že petří do prokletí domu slunečnic a ne do stmívání, ale to je jen můj názor *5*
  • deniska-l

Re: Můj názor

jj zahrala to dobře *4* to souhlasim ..oboum jim to mooooc slušíí...Kristen mi příde taková přirozená...NORMáLNí *1* *1*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Kristen

v jednom časopise píše že se nerada smeje na fotografy a dela ze sebe vysmátou holčičku taklhe to rekla...muj nazor: je to super herecka umi to vsechno vyjadrit pohledem...jo a ma peknyho pritele:D<3
  • Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)

Nic proti,a le jakože já ji věřím že si sní píše.. porotže na MYSPACE si můžeš psát z celebritama.. když jim napíšeš vzkaz tak ti odepíšou po nějaký době!!!!!
  • ..

Sice ji neznám osobně, ale přijde mi strašně sympatická. Ona není ta hvězda, která by rozdávala na všechny strany úsměvy, chodila denně na párty :) Ona je prostě taková, že se nerada ukazuje ..
  • Můj názor

No podle mě se Kirsten - Bella na Edwarda moc nesmála proto, že v tom filmu se není čemu smát :) Zahrála to podle mě fakt hezky, tak, jako kdyby to tak fakt cítila. A podle mě jí ty hnědý vlasy slušej víc. :)) Muj názor.
  • Re: výška

Něco mezi 165 a 169 cm...
  • leila00

výška

Nevíte někdo kolik Kristen měří ?
  • KRisTEn

Tahle herečka se hodí na roli Belli pouze vzhledově...jinak vůbec neumí zahrát tu lásku...ve filmu se na Edwarda skoro nesměje *9* *9* *9* škoda...spíš se hodí na vážnější role..a je mi třošku nesympatická...a to máš pravdu je taková ztrhaná.. *9* *14*
  • akjojo

Re: Kristen

A ty blond co nosívala by jí slušely víc, než ty hnědý. V tý blons vypadá svěžeji a né tak vybledle..... *5*
  • akjojo

Kristen

Věřím, že je milá a dobrá herečka, ale vypadá hrozně ztrhaně a vyhuble... *9* *9*
  • spěvačka

Ahoj zajímalo by mě jestly kristin ma nějake písničky?je tam napsane že je i spěvačka a ja neumím nic najít neposlal by mi někdo na muj email prosím !budu velmi rada zatím díky! *3* *3*
  • Re: Re: Re: Kristeen:o)

hele promiň, ale nemyslím, že má čas si psát z nějakou praštěnou fanynkou. a navíc šance že si s tebe někdo jenom nedělá prdel je 100%....ony hvězdy za sebe taky někdy nechaj odpovídat svý agenty...jeslti už je to pravda že si s ní píšeš,jakože není....ale dobrý...kdyžtak ji pozdravuj *15*
  • Re: Re: Stmívání

já myslím že ale to nezahrála moc dobře.ona je sice dobrá herečka,ale na uto roli se nehodila, prorože v knížce je bella plachá a křehká a Kristen je spíš rázná a hrubá. má moc tvrdej hlas. Je to spíš taková rockerka *15* ale jako hraje dobře, ale v tomto se jí to nepovedlo
  • Re: Kristeen:o)

Jak se munuje na my space??? *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit