Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • benniceq

Re: Re: Je Bella těhotná?

Doopravdy?Takže ne jen v tom filmu,ale i ve skutečnosti?Vždyť jí je teprve 20 let,a chodí i ve skutečnosti s Robertem? *7* *7* *7*
  • nany-edward

Re: Je Bella těhotná?

ano ve 4.díle je doopravdy těhotná a porodí holčičku Renesmee *14*
  • Re: kristen

Myslím, že co se hereckých hvalit týče tak ve filmu speak podala svůj nejelpší herecký výkon.
  • benniceq

Je Bella těhotná?

Jen se chci zeptat,ve čtvrtém nebo třetím díle hraje Bella těhotnou,a vypadá jako kdyby byla do opravdy těhotná,jen se chci tedy zeptat jak to je?
  • linette195

neni uzasna

Mne zas tak uzasna neprijde, bez tak to bude nejake decko od nejakych znamich od slavnych hercu.... nerikam ze nehraje dobre ale... mno newim.... btw s tou krasou to neprehanejte.... videůli ste ji jako bez make upu a zrzavou?mno.... jinak ji mam celkem rada akle sou lepsi... bohuzel pr ni... *9*
  • filmy

Čaute, vidím, jak tady básníte o filmu speak, tak kdo ho neviděl, odkaz je tu:
    www.warcenter.cz musíte se jen zaregistrovat. Jinak je tam těch filmů s Kristen vícero, právě stahuju Úkryt :D Doufám, že není zakázané sem dávat odkazy *4*
  • Další film

Ještě byla na konci filmu Jumper, kde ztvárnila nevlastní sestru hlavního hrdiny. *5*
  • elio

kristen

je to dobra herecka ...ve stmívaní je super...ve Speak trochu min ale je to moje nej herecka *5* *5*
  • Je nej

Kriste je úplně nejlešpí herečka a film Speak...to je vážně pecka..ona to umí tak dobře..já jí žeru :-D *14*
  • a.r.lavigne

Re: Kristen-wallpapers

mno spis na stmivani tam jici je vic *3*
  • a.r.lavigne

Re: Kristen-wallpapers

mno bez na roberta pattinsona(edwarda) :) je tam spoustu tapet
  • Re: kristen

Přesně tak!
    Teď už si jí budu všímat určitě jinak... :D
    Film a knihu Stmívání naprosto zbožňuju! A předpokládám, že teď už bude s Twilight šílenstvím mnohem oblíbenější a známnější...
    Ale ona opravdu dobře hraje...
    A je krásná! A neskutečně zajímavá...
    Můj nový vzor? :D
    Dnes se můžete kouknou na primu:
    Dávají "Chyťte tu holku!" Je tam ještě jako malá, ale i tak je to super podívaná :)
  • Re: Speak (2004)

Hmm? A kde sehnat film?...xD
  • dendiskaaa

kristen

Ve filmu dtmívání jsem si jí hodně oblíbila :D ale ty předchozí filmy z těch jsem viděla víc jak polovinu ale vůbec by mě nenapadlo že to je ona.... :D
  • kris

Uz dlouho je to pro me dobra herecka.Dostala me ale až ted,kdy sem ji videla ve fimlu Twilight-Stmívání.Fakt doporucuju!!
  • No.1

Kristen je už nějakou tu řádku let mojí absolutně nejoblíbenější celebritou, neunikl mi žádný její film a zcela určitě ani neuknikne. Je prostě úžasná, neskutečně sexy, chytrá .. co víc si přát? *16*
  • ;)

kristen je strašně sympatická a navíc velmi dobrá herečka, jedna z mých nejoblíbenejších. a jak by se řeklo anglicky, "grounded". podle mě má vyšlápnuto hodně vysoko a její dosavadní ilmy to jen dokazují. film speak jsem viděla. velmi dobrý.

http://kristen-stewart.b log.cz
  • Re: Speak (2004)

kdy je budes mit hotovy ??? *3*
  • Kris

Kris je v poslední době moje nej herečka *3* je fakt good
  • Speak (2004)

Zdravim. Videli jste film Speak? Je vybornej a Kristen v něm jestě lepší. Doporučuji. Pokud to bez titulku nezvladnete tak si pockejte, delam na nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit