Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: No.1

skus Prokletí domu slunečnic hraje tam jednu z hlavních rolí
  • Re: kristen

Když sme se ve škole dívali na film prokletí domu slunečnic........tak si všichni uvědomily až na konci že je to Kristen........ale její nejlepší výkon byl asi ve filmu Speak *14* *1*
  • agnisa

Re: Re: Kristeen:o)

Ty nevěříš? *15* tvoje věc..
  • h.ank.a

Re: Re: filmy

A kdo řiká že ti musí být 18? *1*
  • isabell

Speak

Ahojky, nemáte někdo prosím film Speak, kde hraje Kristen? Už dlouho tento film sháním a stále neúspěšně..můj mail je: Isabel87@seznam.cz
  • Re: Kristeen:o)

no ty jsi velice inteligentni clovek, take kecy rikej nekomu jinemu
    *1*
  • cool_cica_021

Re: Kristeen:o)

anoo..? mozes mi powedat jak sa dostanemna to myspace..? *1* *1* *1* juuj nodiky napis pls vzkaz ak ces...

a jak viš že je to ona?
  • kniha

celkom sa dal.. ale neni ani s polovice taky dobry ako kniha.. *3*

ty si sni pišeš??drsnyy
  • odysseus

fotky

zajimalo by me kde berou lidi vsechny ty fotky...zvlast kdyz jsem objevila jednu o ktery si myslim ze patri tak do zatmeni a ne do stmivani...ale mozna se pletu a jen si tu fotku spatne vykladam
  • Re: Stmívání

dikybohu že tam hraje Kirsten páč bez ní by to nebylo ono a a ni bez nikoho dalšího je to nejlepší obsazení kery bohli vybrat ema se tam vubec nehodi zato kirsten...pro ni je ta role jako šitá!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • agnisa

Kristeen:o)

*3* Ona je hrozně milá a hodná..občas si sni píšu na myspace..cool Lady *14*
  • mew-c4

No

Zdravím
    Jsem známy spíše ve fanklubu britské herečky Emmy Watson. Jsem sem se dostal tak, že jsem si pustil upoutávku na STMÍVÁNÍ a zalíbila se mi tam ta herečka, a tak zkoumám zkoumám až narazím na Kristen.Má stejně roků jako Em. Ano je taky nádherná ale né tak ako Em, která i v běžném životě je pěkná holka. Kristen je dobrá herečka ale nelze říct, že nejlepší v současnosti *4* .S Em bych ji nesrovnával neb Em je podle mne zkušenější a neni horší než Kristen.Je pravda, že obě jsou super, možna však, že Kristen je len ochotna zahrát trochu ostřejší scény *4* *4* *4*
    Tolik MEW-C4
  • Re: Kristen-wallpapers

namá někdo odkaz na ten film SPEAK s KRISTEN....?
  • Re: filmy

Jujky kolik ti je....?? já jen že se tam mohou registrovat lidi STARŠÍ 18ti let.... jako že mně neí 18... tak nwm.... *7* *7* *7* *7*
  • Re: No.1

jujky ejky a víš já bych chtěla vědět v kolikati filmech asik tak hrála našla jsem enom ukryt, chyťte tu holku, STMÍVÁNÍ :-D a ete speak... a to je vše a tak plsky pošli mi další nazvy v jakýcch filmech ete hrala moooc kukuju....!!!
  • alice-cullen

Stmívání

Kirsten je GOOD herečka!A ve filmu Stmívání byla totálně nejky a na tu roli se hodila ale štve mě že Bells měla hrát Emma Watson tak si řikam jak by to vypadalo kdyby tam hrála!? *7* no ale myslim že je dobře že do twilightu vybrali zrovna KIRSTEN *4*
  • ane.tt

...

byla v tom stmívání dokonalá,moooc famozní film *14*
  • ane.tt

...

Zítra razím do kina na to Stmívání,se těším *1* ona má narozeniny upe ve stejnej den jak já *14* supééér *14* ni nic,tak zatím... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit