-
Hele vy jste někdy dokázali to co ona?? Hrála v jednom z nejpopulárnějších filmů v jednu dobu tak až dokáže to co ona tak sem pište tyhle věci !!!
-
promin chci ale vidět tede
-
Pořád ji nemusíte urážet co by si o vás řekla ona neříkej te, že vy jste dokonalý ona má na sobě taky hodně věcí, které nejsou jen špatnou vlastnosti *9* *9* být váma jsem s ticha jen urážet to jde že..... hm to jo teda podle mě je úžasná a nic špatnýho na ni není fotky má krásný dobře hraje možná podvedla Roba,ale teď se snaží to dát dohromady takže pro mě je božíí *14* *3*
-
Jo no..
-
souhlasím *2*
-
na tý první fotce vypadáš jak ňáká sfetovaná co-ra *8* *11*
-
ok ♥♥♥♥♥♫ *14*
-
Fuj
-
Heh*1*
-
nejkrásnější možná, ale sorry, ohledně hereckého talentu je na tom podle mě hodně špatně...
-
já zas nechápu ty co jí milujou :D
nejsem hater ale moc ji nemusim, vždyť neumí vůbec hrát
vůbec nechápu, CO na ní vidíte...-_- -
to jo:)
-
? :DDD twiling saga :D
-
Ahoj Mrs. Wesley, ty si úplně VŠUDE ! :D
-
Je to špindíra a ště*ka co jde s každým...fuj*10**10**10**10*
-
jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*2* -
jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Aspoň není to co Miley Cyrus ;).......
-
Kristen podle mě neumí moc dobře hrát. Vždycky ten její nechápavý tupý výraz s pootevřenou pusou...
-
Teda je mi trapný že to píšu do Kristen steward ale chci nahnat fanoušky takže:
AHOJ!!!!UŽ VÁS NUDÍ NORMÁLNí CHLAPI????ToUŽÍte PO NĚČEm ÚŽASNÝM????Zadejte PAUL WESLEY a jestli vás neosloví tak si pusťte to video pod ním-YOUR MY Hipnotised a zamilujete si ho jako jáááá*14**14*