-
zmlkni ty spratku o tvoje komentáře nikdo nestojí nelez jsem když ji neobdivuješ!!"!!!
-
já chci!:)
-
ja mám rada kristen
-
Kristen, je mým vzorem! Je skvělá, její styl a krása, je úchvatná! Každý dělá chyby, jak v životě,tak ve vztahu..a to i slavná Kristen! Pro mě zůstává natolik skvělá, i na co se stalo! Každý den, mě překvapují její fotky a inteligence, podle mě je to velice dobrá bytost,protože je sama sebou! *3*
-
Já si myslím,že nikdo z nám vlastně neví jací ti lidé jsou a vůbec bych je nesoudila,když je známe pouze z bulvárů
-
připadá mi dost namyšlená
-
Proč má ve vztazích u Roba že se rozešli když jsou zase spolu???
-
S tímhle s tebou plně nesouhlasím Kristen S Rupertem nespala a omluvili se na veřejnosti. Kdyby byla taková jak píšeš tak by se neomluvila a už vůbec ne na veřejnosti. Pokud chceš takto dál ponižovat Kristen tak si táhni na nějakou stránku ANTI-Kristen Stewart ale nepiš to tady větší píčovinu co si tu napsala jsem v životě nevyděla a neslyšela. Jo a tady máš moji identitu za tenhle názor se nemám zaco stydět! :) Jo a Rob si Kristen zaslouží. A nevím proč tohle píšeš když máš v fanklubech Twilight Nový měsíc. A nebo ty seš taky ta mokrá 13tka? Který se líbí Jacob? http://profil.osobnosti.cz/Eleanorka/fankluby-filmu/
-
Kristen jsem už od Stmívání neměla ráda, byla mi extra nesympatická a patetická. Jako Bellinka byla fakt nesnesytelná, ale to je jen postava, před krutou pravdou, co se týče mé nenávisti k Kristen. Tím že podvedla Roberta, podtvrdila jaká doopravdy je. Ať už spolu jsou nebo ne, je mi to jedno, ale Robertovi bych přála, někoho lepšího, než je ona.
Popravdě, nějak extra hezká taky není, ale zas není ani škaredá. Ale za krásku světa bych jí taky nedala. Tím, že jí vyhlásili za nejlíp oblékanou ženu světa, udělali vážně dementní čáru přes rozpočet. To už rovnou můžou zvolit Lady Gagu. Toď vše, můj názor. Nestojim o nějaký Kristen Shippery, kteří se podepisujou anonymě, a nemaj na to, aby se vyjádřili s vlastní identitou! ;) -
Bože, Kristen a Edward spolu prý jsou.. Jsou nějaký fotky, jak vyfotili, když byli spolu nedávno.. prý parkuje před jejím domem.. myslíte si, že jen tak by parkoval u svý bejvalky? to asi ne! ;) Prostě asi spolu jsou.. Kristen není jediná, která svého partnera podvedla.. Je na světe mnohem víc lidí.. Tak z ní tady nedělejte bůhví jakou špínu! A není ošklivá... je hezká ;) Moc jí to s Robem sluší! :3
-
ty taylorinka nepiš po mím jménem !!!!
-
pomoc někdo jménem taylorinka píše pod mím jménem. a děkuji za odpověď ale už jsou zase spolu tak co?! každej dělá chyby ty taky a nepoužívej prosím vulgární slova ale na to nemám právo ti to nakazovat jen to tak říkám já si myslím že to bylo špatné podváďet Roba ale už je to za nimi já jim přeju hodně štěsti do znovu nalezeného vztahu *5*
-
Ahoj nyanan prosim odpověděla bys mi na otázku co je pod tímto komentáře m Děkuji Bella *3*
-
Cutlass znáte ? Moc pěkný http://www.zkracovatko.cz/asb5q0
-
říká ti něco slovo nevěra? Robovi byla nevěrná hned několikrát. d*vka je to
-
omlouvám se chtěla jsem napsat Rupertem Pardon.
-
a s kým s Ruprtem Nebo s Robem Já hlasuji pro krasoně Roberta Pattinsona *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* Rob a Kristen se k sobě moc hodí snad se budou mít rádi?! *1*
-
Prosím chtěla bych vědět jak se špatně chová prosím napište mi to *1* děkuji Bella(opravdu se tak jmenuji)
-
to její chování je fakt příšerný *13*
-
Neříkám, že je Kristen hnusná a že má hnusný uši, nohy a bla bla bla, za to ona nemůže, každej jsme nějakej, ale tim, jak se chová se mi opravdu hnusí! Nesnášim jí!