Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak můžeš vědět že jsou spolu??????
  • Oni jsou spoluu ;) všechny oklamali. Dělali si srandu *1* *15*
  • přesně HROZNÁ D-VKA !!!!
  • *1* *1*
  • JE TO D*VKA STRAŠNÁ JE TO HROZNÁ HEREČKA!!!!!!! *8* *8* *8* *8*
  • Kristen a Rob by se měli dát zase dohromady :) moc jim to spolu slušelo a ty dva k sobě patří :) :*
  • nahodou je překrásná a velmi ji obdivuji *3* *3*
  • a to jako proč? hnusná není je krásná *3*
  • vidím ji sice porvé aale jak vsichni rikali ze je nadherna a prirozene krasna .TAK JE VAZNE OŠKLIVÁ!!!
  • fuj!!!!! *11* *7* *5*
  • ona je hnusná ! :D
  • vypada jako koostlivec *1* *1* *1*
  • Co je to Like, vím že je to v angličtině jako, jak, jaký. Může mi to někdo vysvětlit? Facebook nemam, je totiž trapnej *3*
  • To, že vy jí nemáte rádi neznamená, že ostatní taky! *16* Je to dobrá herečka! *4*
  • ja chci . Alice je sestra Edwarda , která vidí co se stane v budoucnosti a videla jsem vsechny dily a taky je mam doma vsech 5 dilu dava like *14* *4*
  • Kdo viděl všechny díly Twilight ságy ať dá Like

Kdo chce aby spolu Kristen a Robert žili šťastně až do smrti ať sem napíše "Já chci"

A kdo viděl alespoň jeden díl Twilight ságy a ví kdo je to Alice ať to sem nápíše

Já dávám like a a jeden za sebe takže 2
  • jak ji muzete mit radi ???????je uplne videt jak je namyslena ??boze ....VZPAMATUJTE SE LIDI!!! *10* *10*
  • hnus,hnus,hnus ..nemam ji rada !! *16* *16* *16*
  • Ošklivá?Namyšlená? Bože-__-" Chtěla bych vidět Vás :-* Jo a nevěřte všemu, co se kde napíše!..
  • Tokita
    Ta Kristen je teda pekne drza ja myslela ze kdyz se provalila ta jeji nevera ze se polepsi jak rikala ze Roba miluje atd.A ted jsem nekde cetla ze ho zase podvedla s tim Rupertem Sandrsnem Pisou si esemesky atd. *16* Uz ji neverim ani slovo !!Takova mila holka mi prisla a ted *16* Zklamala me podle meho nazoru ho nemilovala tak jak rikala Nesnasim ji!Doufam ze Rob se k ni uz nikdy nevrati *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit