Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty si myslíš, že když ve filmu je krásná a tak úžasná, tak je taková i ve skutečnosti?! Je to pěkná pí*a a dukaz mas ten, ze podvedla Roberta a rekla, ze ho nechtěla zranit a ze ho miluje a pak ji dal sanci a ona podváděla dal a ted ho chce zase zpatky .. tak jako sorry, ale podle tohohle musí být pekne labilní a na hlavu padlá kráva, která nevi, co chce! ;) Ale hrát umí hodně dobře, to máš pravdu! ;) Ale jinak je vážně děsná! Myslim chováním, ne že by se mi teda nejak moc libila, ale oskliva taky není no .. Prostě chováním se strasne kazí v herectví, nerikam, ze hraje spatne, ale kvůli tomu, ze ji kvuli jejimu chovani opravdu nesnasim, tak bych se uz na jeji jakykoliv film nepodivala
  • PŘESNĚ KÁJO! Máš naprostou pravdu! Jsi můj člověk! ;) *4*
  • je ovela krajsia než nikky reed *3*
  • A jak to víš?
  • rob a kristen spolu zase chodia a vnučka elvisa sa vratila k svojmu ex a robert sa vratil spet ku kristen...
  • moc jim to přeju. Ať už jim to vydrží a už se nerozchází :)
  • Ve vztahu jsem už 15let. Taky se mi tady to přihodilo že partner spal s jinou pak jsem mu dala druhou šanci a psal si sní pak smsky tak jsme si dali pauzu a teď už je to dobrý. Máme děti a teď máme před svatbou.
  • Proč jsou tady Rob a Kristen ve vztahu když prý spolu nechodí????
  • Tak nechápu proč jsou tady ve vztahu
  • Tokita
    Podvedla ho zase s Rupertem ...Kdyz se sprchovala tak ji robert nasel v mobilu ze si s nim porad udrzuje kontakt a pise si snim tak si zbalil veci a odesel .....
  • Tokita
    Oni spolu nechodi ....Kristen ma udajne nejakeho chlapa kdyz byla ve francii pise se o tom ale nevim jestli je to pravda hold bulvar napise i modre z nebe ... A Robert ma tu holku tu vnucku preslyho ale rika se ze se ji chce pomstit za to co mu udelala ....
  • A tobě přijde jako normální poté, co by jsi zjistila, že tě protějšek podvedl a ty mu dala druhou šanci, že si zase píše MILOSTNÉ smsky s tím druhým? To by ti to jako nevadilo? Ty asi nebudeš ve vztahu moc věrný člověk.
    Rob, i když tak nevypadá, je podle mne prostě věrný ve vztahu a když dá Kristen druhou šanci poté, co do něj hučela, jak moc ho miluje a záleží mu na mě, prostě uvěřil a ejhle, ona si opět píše s tím režisérem. Okamžitě by letěla z baráku a žádné další slzy by na mne neplatily. Ať jde holka do háje. Jak jsem jí dříve měla vcelku ráda, teď jí fakt nesnáším.
  • Už spolu zase chodí? Kristen a Rob? :)To je super :)
  • ježiš jenom kvůli smskám
  • zase s tím Sandersem, prej si spolu psali milostný smsky a Rob na to přišel nebo co.
  • S kym kristen po druhý podvedla Roba?
  • su spolu strasne zlaty tak nech sa daju zase dokopy
  • aspon romanticke filmy maju dobre konce skutocnost taka neni byla by sem rada keby sa dali do hromady znovu a vy si hovorte co chcete!
  • vypadat jak ona, tak jsem spokojená *3*
  • hele jestli ji robert odpusti (nebo ji uz odpustil) tak je to vazne blb ......prece nevera je neco co se neodpousti ,byla při vědomí a vedela co dela,tak nechapu proc ji branite a rikate jak jim to prejete aby se dali znovu dohromady *7* *11* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit