Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Jane volturi hrála Dakota Faning*1*
  • Lidi stáhněte si film Now is good (Ted a tady) Je to krásný. Hraje tam ta herečka, co hrála ve Stmívání Jane Volturi a s Kristen ve filmu Runaways. Jestli ten jste neviděli, tak si ho taky stáhněte. V tom Now is good hraje ještě kluk Jeremy Irvine, co hrál ve filmu Válečný kůn.
  • Jsi skvělá !!! *14*
  • max123verca
    ♥ ♥ ♥
  • Kristen stewart a Robert Pattinson sice nevym jestli jsou zasnoubeni ale jedno je jisty ze jsou opet spolu stravili spolu Den Dikuvzdani a cele Vanoce spolu stravi a take ji rob pozval do Londyna na vanoce k jeho rodicum mozna to je; pravda a mozna ne ale ja si preji aby to pravda byla odyz oni jsou tak krasny mlady par a uzasny herci a kdyz se oni rozpadly tak s nima i Edward a Bella a to fakt nechci no takhle kazdy nejsme bezchybny a kazdy si zaslouzi dalsi sanci a jestli ji miluje tak ji ti odpusti je to jedina moznost jestli ji miluje a uz by se mohli rozhoupat jako oni se k sobe vrati a za mesic jsou od sebe ale blby je to ze kdo je ma rad z fanosku tak je jasny ze veri tem dobrym spravam ze jou spolu a ti druzi ... ale pak nevyte cemu verit a co je pravda kdyz jeden den pisou ze jsou spolu a druhy den ze rob ma nekoho jineho no kazdy mame svoji hlavu a kazdy verime cemu chceme ale stale pevne verim a ze budou mit spolecnou budoucnost moc jim to preji a doufam ze jse rozhodnou spravne aby pak pro spravne rozhodnuti uz nebylo pozde a Vesele Vanoce oboum dvoum a hlavne na vanoce by nikdo nemel byt sam :-)
  • Mrs.Wesley
    Kristen Steward je hroznááá
    Nesnáší higyenu a už několikrát chudáka roba podvedla s nějakým jiným tupcem v posteli!!!!je to pěkná kur*a
  • Mrs.Wesley
    Jděte na osobnosti.cz zadejte Paul Wesley a jestli se vám bude páčit staňte se please jeho fanouškem!!!!
  • Si super"!!!!!!!!;)
  • Kdo chodíte na csfd, dnes tam přidali do filmografií Kristen a Dakoty Fanning, videoklip Cherry bomb. Tak ho můžete hodnotit a komentovat. Tady je ke stáhnutí, je to ten zazipovaný soubor vlevo. Obsahuje hned 3 verze, i originální video z roku 1977, kdy to zpívají původní The Runaways !!
    http://tinyurl.com/qdapm22
  • Wow její náboženství je buddhismus?? *8* *8*
  • Kristen a Rob jsou zasnoubeni??? :)
  • ona je nudná!!!
  • proč se z edwardem rozešli vždyt jim to tak slušelo spolu *13* *13*
  • Bože
  • max123verca
    s vubec nechapu lidi kteri ju nesnasi!! *3*
  • max123verca
    přesně *3* *4*
  • max123verca
    takže řeknu vám to asi takhle : Kristen je nejlepší a nejkrásnější herečka na světě :* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Tohle jsem dělal púvodně pro fandy Dakoty Fanning, ale jméno Kristen Stewart je tam taky několikrát, ostatně jako jména stovek jiných herců a hereček http://tinyurl.com/q9xelc6
  • Chodí spolu Kristen a Rob??? :)
  • Eleanorka
    Nevím na koho tady útočíš, asi to nemáš v hlavě vpořádku, když nemůžeš přijmout něčí názor, hm, jak klasické.. *4*
    Tak za 1) Můžu si psát kam chci, i tady, nikde není napsaný, abych táhla tam, kam my ty, nebo někdo jinej napíše!
    za 2) Jak můžeš vědět že s ním nespala, hm? -_-
    za 3) Kristen si nezaslouží Roberta, tak to totiž je :)
    a za 4) 13 mi není už dlouho, Jacoba nenávidim, a to že mám nejradči New Moon, je moje věc. ;) Vážně si mi udělala radost, když si mi prohlížíš profil ale, takovou námahu sis kvůli mě dělat nemusela, zlato :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit