-
vše nejlepší hodně zdravíčka a štěstíčka!! *3*
-
Nemužete jí tam dát normální fotku ? *1*
-
-
nevim jak ty ale vypadá pěkně chtěla bych vidět tebe *7* *7*
-
-
Posted on February 29, 2012 1:16PM by Lauren Turner
Kristen Stewart made her way through the security line at LAX yesterday. She was wearing her usual sneakers and jeans, but spiced up the look with sunglasses and a denim shirt. Kristen spent the weekend with boyfriend Robert Pattinson in LA, where she celebrated the Oscars at the WME agency party and also dined out at Il Covo with a group of pals. Kristen kicked off the fun few days on Thursday when she went to Balenciaga with her publicist, though we have yet to see her step out in the dress she picked up during the shopping trip. This morning, Kristen arrived in Paris. She's in France just as Paris Fashion Week begins there. Kristen, the new face of Balenciaga perfume, may decide to make a cameo at the brand's Fall 2012 show tomorrow. Promiňte angličtinu,ale překládat se mi to nechtělo. -
Který ?
No tady ta diskuze docela stojí ... copak neni žádné téma? Tak já nějaké nahodim.
Hmmm ... kolik filmů s Kristen jste viděli kromě twilight filmů? A Kde se vám líbila nejvíc? a kde podle vás předvedla svuj nejlepší herecký výkon? -
-
Re: Který ?
speak,prokletí domu slunečnic,twilight sága a na uzemí žen..strašně dobrý film:) a mě se líbí ve všem jak hraje...:) a na nic si nehraje..jak nekteří herci.. -
speak, prokleti domu slunecnic a twilight saga. ja ani nevim podle me ve speak to hrala dobre:) a stmivani no:D: -
pravda,hmmm ona je dobra herecka celkove videla jsem ji ve vetsine filmu ale ne vsech,libila se mi v ukrytu a speak to bylo dost dobry:)
-
-
vše nejlepší kris at si jeste hezcí. *3* *14*
-
ty fotky ze Sněhurky jsou krásný... Kristen to na koni dost sluší... :D
už se těším... premiéra bude příští rok?? *15* -
-
premiéra v USA 1.June. 2011 *3*
-
-
nemělo to být 2012?? jenom, že to už bylo, tak abych nebyla nějak pozadu... :D :D
-
-
to byl překlep samo že 2012 *3*
-
-
-
-
...
Je moc krásná, ale to tvrdé líčení jí moc nesluší ty vlasy taky moc ne ty dlouhé hnědé vlasy jí slušeli víc... Ale ted´ je taky pěkná, ale ne tak jako před tím... *3* *4* *4* *3* -
-
Re: ...
No mě osobně se teda líbí úplně všechno =D
Blond i hnědovlasá, černovlasá i zrzavá :D dlouhovlasá krátkovlasá ... klidně ať je i holohlavá :D Kristen bude furt Kristen a vlasy nebo líčení její charakter nijak moc neovlivní ...
navíc mě se na ní líbí jakýkoliv líčení ... decentní, které měla na Today Show ukázka ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=8974&fullsize= 1 nebo i to výrazný ukáza ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=6519&fullsize= 1 nebo téměř žádné při focení pro Teen Vogue ukázka ► http://kristenstewartfan.us/photos/ displayimage.php?pid=11417&fullsize =1
ona je úžasná ve všem :D i když je tak rozcuchaná že má vlasy jako by právě vylezla z postele a tváří se na paparazzi otráveně :D stejně je úžasná :D -
-
Re: Re: ...
Je zajímavé kolik tváří v sobě má, na každé fotce vypadá jak člověk s úplně jiným charakterem *4* -
Re: Re: ...
krasny fotky!:)
-
-
-
necite kdy je premiera filmu on the road (na ceste )?? u nas ?? a kdy v americe ?? dik moc :DD
-
-
tak jsem se snažila něco najít,ale nic,takže vůbec netuším... ale myslím si že by to mohli dát letos typuju cca prázdniny... ale nevim to si myslím jen já... *4*
-
-
Neměla ho podvést .. byla to chyba , ale když ji Rob odpustí hned myslím si že to bude pro Kristen moc snadné .. *4* *3*
-
Jméno
Vždycky když čtu jméno Kristen Stewart tak mi to připadá jako křehký jméno. *7* -
-
Re: Jméno
já když to čtu tak si vzpomenu na Bellu :D
a to už tak křehký neni, ale jinak Kristenino jméno se mi docela líbí..:-)
*4* *4*
-