-
taylonrinko kresten je uzasna vis *14*
-
http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *15* *15*
-
rob a kristen spolu zase chodia a vnučka elvisa sa vratila k svojmu ex a robert sa vratil spet ku kristen...
-
-
A jak to víš?
-
-
Přestaňte si tady nadávat.
Nebo vám to všechno smažu!
Pište slušně. -
Rob se pry nebojí chovat malé děti za to Kristen ano.
Kris hovoří o natáčení s dětmi avypadá úžasně *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=NDAnBNK7e94&feature=feedf -
náhoda
:D ču takhle nnáhodou její životopis a hele ona má dneska narozeniny.... tak šecko nej *3* -
ahojky
Ahojky lidi =) Jo hraje úplně super, jo a zrovna si čtu že v REÁLU teďka je asi těhotna s Robem ... teda nevím no, spíš myslím co si ten bulvár ještě nevymyslí ... -
-
Re: ahojky
presne tak ja byhc rekla ze neceka dite!..a mozna by to bylo i lepsi no!... *9* *9* protoze by to mohlo prekazit pokracovani twilight sagy jako z filmovani a to byhc ais neprezila *9* *9* -
-
Re: Re: ahojky
Přesně mOje slova =) -
-
Re: Re: Re: ahojky
Ja ty vado nw co bych delal jasny amm knizky!..ale to pste nejni ono§..a kdybyb tam treba daly nekoho jinyho za ni?!..to by snasd bylo ejste horsi nez kdybyb to nenatocili vubec! *8* *8* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
Já vám všem uplně moc závidím...knížky sem četla včechny ale z filmů sem viděla jen ukázky.Chtěla bych si ho stáhnout ale nějak se mi seká pc a DVD nikdo z mích kámošů nemá že bych si to půjčila protože nikoho osobně neznám kdo to to měl rád.Všichni mí kamarádi říkají že je to uplná blbost...nechápu je..tak bych si chtěla to DVD koupit ale rodiče mi to nedovolí že si nemám kupovat blbosti.. *9* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
Ja to mam doma na DVD sice ne origos obal ale je to jako original no!:):).)..hudba vsechno tam je§:):)..krome BOnusu no!:( -
čau *5*
Vidět to můžeš online. ALE doporučuju stahnout protoře je to blbá kvalita... No já se dívám na amerických stránkách online, protože překlad znám na zpaměť a je to lepší kvalita -
No tak to u me nidko necetl!=D=D...jj v ajine je to nejelpsi ale cestina je zase vtipna!=D=D=D *15* *15* -
Blbosti?? Má mamka například všechny knihy četla, ale film neviděla celý - a navíc ve špatně kvalitě, ale blbost tomu říkat nesmí, to teda ne. *1* Koukni na různý servery s online filmama, je jich hodně. Popřípadě stačí kolikrát zadat jen Twilight/Stmívání online do vyhledávače... ale nekoukej na to v češtině! Mnohem, mnohem lepší je to v aj s titulky. *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
Vidím, že jsi do toho stejně zažraná jak já =) ale pro mě by to bylo horší bez Edwarda, bez ní taky =( -
-
já bych si nedokázala představit Twilight ságu s jinýma hercema třeba i bez Ashley, Nikki,Kellana by to nebylo ončo *5* -
Tys to fakt jeste nevidela?! *8* *8* Tak to cumim ja ais neznam nikoho kdo to nevidel...krom rodicu *15* *15* -
a kam?..na Stmívání? -
Alééé néé , Bellinko , pojd k nám =) =) -
Pojď se přidat na diskuzi k filmu. *3* -
A ja vam jaksi nestiham ani jedny odepisovat ale jak vidim vystacite si *15* *15* *15* -
Vidim ze jste se hezky zapojily!:):) *15* *15* -
Dobře, tak se přesuneme na film STMÍVÁNÍ =) -
Myslím, že by jsme měli přesunout tuhle diskuzi k filmu, aby jsme to tady neplenili. *4* -
Tak to máte super =) =) -
99.christina: Jak tak koukám jsi z Karviné, nepojedeš náhodou na premiéru New Moon do CineStaru v Ostravě? Už teď máme domluvený takový sraz a chceme jít (všichni fanoušci) na premiéru společně. -
Přesně, přesně =) =) -
To jsou jen amatérské trailery, ale kdyby byli už právé trailery tak jsem v sedmém nebi, i když to čekání by bylo ještě horší... zřejmě bych trpěla absťákem. *1* Naštěstí si můžu (opět a zas) kdykoli přečíst všechny knížky. Ach svatá Twilight sága. *4* -
Znám super stránku, o Stmívánbí a všech dílech, jsou tam knížky online a vše možné =) Jestli chcete pošlu odkaz =) http://zrada.pise.cz/ -
99.christina
No tak jako jestli chces a kdybyb si ty samam chtela s ejenom tak lehce dozvedet co bude tak muzem klikne pres icq *15* *15* *15* ale nerada byhc ti to rekla cely *15* *15* *15* -
Presne tak to se jinak neda *15* *15* *15* -
Bellinko: Tak to bych si s tebou vážně ráda pokecala naživo, před pár dny jsem dočetla dvéojku, mám i už jedničku ... ale nemám ještě 3 a 4 , a sem úplně zmatená z trailerů, které natočili ke 3 a 4 ... vůbec newím co se tam bude dít *1* těším se až si to celé přečtu *4* takže bych tě klidně celé hodiny poslouchala *1* -
To nás teda je - MNOHEM VÍC... A stále rozšuřujeme své řady. *1* Mě už taky snad každej říká, že jsme blázen, ale když ono to je prostě TWILIGHT, to se jinač nedá! *4* -
jasny no ,,kolegove''..ale bylo by to lepsi kdbyby bylo pste jenom kolegove *15* -
Ver mi ze je nas vic!:)..mnohe vic *15* *15* ale tak kdyz sjem to zrovna ja *15* *15* me bavi nejvic to nekomiu vypravet tyknihy treba kamos se koukal jako na Stmivani a atak se me ptal co bdue *15* *15* *15* a ja mu to vsechno vypravela a on ty wo ty ses do toho zazrana *15* *15* ale jako byhcom za to mohly to on to oni to ty knizky *15* *15* -
Twilight je úžasný a souhlasím s tebou, ono by to bez Roberta nebylo ono, i když bez Kristen taky... ti dva jsou spolu vážně skvělí "kolegové". *4* -
Je fajn bavit se sněkým koho Stmívání SÁGA baví tak jako mě =) =) -
No ja se toho nemuzu ani dockat *15* *15* *15* *3* *3* A knihy?..ty jsou neco dokonalyho!..nidky jsme nic tak dokonalyho necetla!..-sice otho ctu malo ale stejne-su dokonale *14* *14* *14* -
JJ, knížky jsou perfektně napsané =) Už se těším na premiéru New Moon =) -
No jako jsem!:(.. *9* *9* az bych rekla prehane *9* *9* Jenomze za to mmuzou ty kniiizky *9* *9*
No tak me by zase tak nejak Edward nevadil noo..ale zase s jinym Edwardem by to nebylo ono!:(..takze ono tezko rict no! *9* *9* uz jsme jenom zvedava jaky to bude s nobvou Victorii! *7* *7*
-
-
-
-
-
-
všechno nejlepší Kristen jsi skvělá herečka *3*
-
Tomu říkám krásná profilovka *3*
-
všechno nejlepší Kristen jsi úžasná herečka